XV

181 17 17
                                    


ポップコーン
POPCORN

Y/N

"Zout."

"Zoet."

"Zout."

"Zoet."

"Zout."

"Zoet."

"Zoet."

"Zout— oh shit, nee wacht—"

"Mooi! We nemen dus zout!" Juicht Jimin vrolijk terwijl hij een large bak pakt, een brede grijns is op zijn gezicht geplakt.

Mijn lippen vormen in een pruil. "Waarom hebben ze geen bak gemixt?.."

Opeens slaat een arm om mijn schouder, iets waar mijn lichaam van verstijft. Gelijk druk ik mijn lippen op elkaar. "Hm, geluk voor mij waarschijnlijk."

Ik elleboog hem in zijn zij, zodat hij zijn arm van me afhaalt. Ik negeer de enkele popcorn die op de grond vallen en keer mijn rug naar hem toe. "Fijn, dan haal ik wel een eigen bak voor mezelf."

Net voordat ik mijn weg terug kan maken naar de bakken met snacks, vouwt een hand zich om mijn pols. Direct trekt de roze-harige mij terug naar hem, mijn lichaam crasht bijna tegen het bakje popcorn aan.

"Nou, muffin, ga je nu echt moeilijk doen om popcorn." Fluistert de korte jongen plagerig in mijn oor, iets wat mijn ogen doet wijden.

"Yah!" Ik sla hem lichtelijk op zijn borst waardoor hij mij lachend loslaat. "En ja, ik doe moeilijk om wat popcorn! Ik moet mezelf wel kunnen vermaken tijdens de film."

De slanke jongen grinnikt van mijn woorden en harkt een hand door zijn golvende lokken. "Hm, ik dacht dat we ons anders konden vermaken, Y/N."

Mijn wenkbrauwen fronsen meteen. "Hey, hey, hey, back up. Ik heb een vriendje."

"Hm." Een sluwe grinnik verlaat de jongen zijn lippen. Hij likt zijn lippen voordat hij het volgende fluistert. "Dat zullen we nog wel zien."

I. S. H. I. P. I. T. — DUTCHROSES

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now