Regulations, časť 14.

3.2K 169 2
                                    

Bolo to tu. Prvý deň temnejšieho života. Prvý deň bytia jeho štetkou. Prvý deň zakúsenia jeho žiadostivosti. Prvý deň nového ja.

Vraví sa, že prvý krok je najťažší. Bol. Stála som na vratkom rebríku.Zprava bolo priepasť. Zľava bola priepasť. Podo mnou bola priepasť.Predo mnou bola temnota.Pohojdával ma jeho dych. Videla som ho všade. Jeho oči ma prenasledovali. Mohla som urobiť krok vpred alebo utiecť. A ja z boja neutekám.

Mojim prvým krokom bolo vstať z posteľe a ísť do práce. A tak som vykročila. Choď alebo zomri. Smrť na mňa ešte nemala nárok.

Obliekla som si čiernu obtiahnutú sukňu kúsok nad kolená, červenú blúzku a červené lodičky. V kúpeľni som si umyla tvár a rozčesala vlasy.Nechala som ich rozpustené. Na riasy som si naniesla špirálu a zišla dolu na raňajky.

,,Ahoj zlatko." pozdravila ma mama a pobozkala na líce. ,,Čo si dáš?"
,,Stačia cereálie, vďaka." usmiala som sa na ňu.
Keď predomňa postavila misku s mliekom a ceráliami, rýchlo som sa najedla a vybehla si hore pre papiere a kabelku. Hodila som do nej mobil a kľúče. Potom som vyrazila.

********

Ako som predpokladala zavolal ma až poobede. Vstala som od svojho stola a hrdo vyšla zo svojej kancelárie. Namierila som si to do tej jeho.

Čakal ma vo dverách a usmieval sa. Akonáhle som vošla, zamkol.
,,Dúfam, že máte aspoň zvukotesnú kanceláriu." založila som si ruky v bok.
,,O to sa neboj." zasmial sa a vykročil ku svojmu stolu. Rukou mi naznačil, aby som si sadla oproti nemu.

,,Skôr ako začneme..." neodpustil si dramatickú pauzu. Očividne čakal, že ho ešte začnem prosiť, aby si to rozmyslel. No ja som na neho iba chladne pozerala a čakala. ,,....si musíme ujasniť pár pravidiel. Tie najzákladnejšie som ti už povedal.Pamätáš si ich?"
Prikývla som.
,,Fajn." zodvihol sa zo stoličky a vykročil ku mne. ,,Za prvé, musíš brať antikoncepciu. Berieš ju však?"
,,Čo vás do toho?!" z mojich očí sršal hnev.
,,No, pokiaľ nechceš byť so mnou tehotnà..." uškrnul sa a ja som zamrzla. Len to nie. ,,Beriem ju."
,,Dobre. Za druhé, budeš spolupracovať. Budeš sa ma dotýkať. Budeš ma bozkávať. Nebudeš sa odťahovať. Jasné?" Prikývla som.
,,A za tretie..." odhrnul mi vlasy a nahol sa k môjmu uchu, ,,urobíš všetko, o čo ťa požiadam."
Nastalo ticho. Vychutnával si svoju víťazstvo.
,,Fajn. To je všetko?" prerušila som ho.
,,Áno, myslím. Tak poďme na to." usmial sa.
Je to tu Alice. Buď statočná. Keď už máš byť štetkou, tak dobrou.

Chytil ma za ruku a postavil ma.Lačne sa na mňa zahľadel a začal mi rozopínať blúzku. Keď sa jeho prsty dotkli mojej kože naskočili mi zimomriavky. Cez to všetko to bol stále predsalen sexy chlap.

Odhodil ju. Svojim telom ma začal tlačiť dozadu. Narazila som na stenu. Bola studená. Jeho pery mi rozpalovali pokožku. Zatvorila som oči a prsty mu zaplietla do vlasov.Nahmatal zips na mojej sukni a rozopol ho. Sukňa skĺzla dole po mojich nohàch až na zem.
,,Vyzleč mi košeľu." zachripel.

Zabodol svoje oči do mojich ako kopije. Ruky sa mi triasli. Šlo mi to pomaly, no nakoniec sa mi podarilo rozopnúť všetky gombíku. Jeho košeľa skončila vedľa jeho nôh.
,,Rozrušujem ťa?" šepol mi do ucha a pritlačil sa na mňa ešte väčšmi.Zalapala som po dychu.

,,Nie." už aj hlas sa mi triasol, hoci som sa snažila o opak.
,,Tak prečo sa ti trasú ruky aj hlas?" usmial sa.
Odvrátila som hlavu. Chytil ju medzi palec a ukazovák a donútil ma pozrieť sa do jeho modrozelených očí. Iskrili.
,,Priznaj to. Páčim sa ti."
,,Mám priateľa."
,,To nebola odpoveď na moju otázku."

Prilepil sa mi na ústa. Zahryzol mi do spodnej pery. Pootvorila som ich. Vkĺzol mi do nich jazykom a začal objavovať miesta, ktoré nepoznal. Kde ešte nikdy nebol, lebo nemohol.Teraz však môže.
,,Moja." šepol a začal mi rozopínať podprsenku.

Spadla na zem. Odlepil sa od mojich pier a prešiel na krk. Zanechàval mi na ňom mokré bozky. Jeho ruky hladili moje stehná.
,,Nohavice."
Nahmatala som opasok a rozopla mu ho. Potom som našla gombík a nohavice putovali dole.

,,Nie." vzdychla som, keď sa jeho ústa ocitli na mojich prsiach.
,,Áno." vzdychol on a pokračoval. Pomaly mi vyzliekal nohavičky. Skĺzli na zem. Neskoro som si uvedomila,že sú tam už aj jeho boxerky. Vnikol do mňa tak náhle, že som zalapala po dychu.
,,Bože Alice.." zavrčal a začal prirážať.

Nedokázala som v sebe udržať vzdychy. Pevne dom dúfala, že jeho kancelária je naozaj zvukotesná. Bol síce zlý, ale sexovať vedel. Bože čo to hovorím?! Čo to vlastne robím?

No....a konečne sme sa dostali k tomu podstatnému :D Určite ste už na to všetci čakali...a možno ste čakali, že to bude drsné a otrasné...ale nie je...Skúste porozmýšľať, čo sa asi tak stane ďalej :D Píšte do komentov, lásky. Zatiaľ pá :**

Just Friends (Sparkling Notions 1)Where stories live. Discover now