Beach, časť 7.

5.3K 229 2
                                    

,,Mamíí, ocíííí! Idem na pláž!" zavolala som im do obývačky, kde akurát pozerali správy.
,,Dobre zlatko, ale dávaj si pozor!" Typický rodičia -_- .Myslia si, že neviem toho chmuľa, ktorý má toľko odvahy prísť až ku mne, nakopať do rozkroku. Byť ním ani sa ku mne nepribližujem, pokiaľ chce mať ešte niekedy deti. Nie som taká krehká porcelánová bábika ako si všetci myslia. Hlboko vo mne drieme tigrica. Vŕŕ..

Otvorila som dvere a vykĺzla von. Bol večer, jeden z tých teplých príjemných, kedy sa chcete len vyvalovať na lehátku a pozorovať oblohu. A niečo podobné som mala v pláne aj ja. V bledunkomodrom tope a látkových šortkách som sa vybrala na cestu. V žabkách sa mi často motali nohy, keďže som jedna z tých, čo chýbali, keď sa rozdávala šikovnosť. Šatka, ktorú som mala obviazanú okolo pása ako sukňu, za mnou viala ako vlajka spolu s vlasmi.

Keď som pod nohami ucítila piesok,žabky som si vyzula. Chytila som ich do rúk a kráčala na boso. S úsmevom na perách som sledovala ako sa moje nohy ponárajú do rozpáleného piesku. Nie, nepálil ma. Bola som zvyknutá. A keďže v našom meste bol taký zákon, že sa tu nesmeli nechávať odpadky, nemusela som sa báť, že sa poraním.
O kúsok dálej, na mieste, ktoré sa mi pozdávalo, som sa posadila. Žabky som položila vedľa seba a hlavu zdvihla hore. Obloha sa pripravovala na západ slnka. Plávali po nej bledunkomodré, skoro až priesvitné oblaky a žiarila rôznymi farbami.Najviac tam bolo žltej a čím bližšie bolo slnko, tým viac tmavla do oranžovej a nakoniec do červenej.Bolo to nádherné. Ale neprišla som sem kvôli západu slnka, aj keď by za to rozhodne stál. Milovala som hviezdy a mienila som tu ostať pokiaľ ich neuvidím. A samozrejme aj mesiac, snehobielu gulu alebo kosáčik. Často som ho považovala za pastiera. Lebo pásol svoje ovečky na modrom poli.

Ľahla som si do piesku a zatvorila oči. Vnímala som to božské ticho.Šum vody...
Vlasy lemovali moju hlavu a dvíhali sa vo vánku. Bolo mi tak super.Cítala som sa šťastná. Konečne po dlhej dobe. Zvláštne, aké maličkosti vás dokážu urobiť šťastnými...Otvorila som oči. Začula som kroky.Pre istotu som sa posadila a načúvala.bUkázalo sa, že to bolo zbytočné. Bol to Jacob.
,,Myslel som si,bže ťa tu nájdem." usmial sa tým jeho krásnym úsmevom a zo mňa razom opadol stres z dnešného dňa. Čím myslím incident so šéfom...
Proste som s ním nedokázala byť smutná. Venoval mi sladký bozk a posadil sa vedľa mňa. Chytil ma za ruku a obrátil hlavu k oblohe. ,,Krásne však?"
,,Áno...ale hviezdy sa mi páčia viac.
,,Viem...Zabúdaš, že o tebe viem úplne všetko." usmial sa a presunul sa nado mňa, čo ma donútilo opäť si ľahnúť do piesku. Rukami sa opieral o piesok pri mojej hlave a pozeral mi do očí. Stratila som sa v jeho zelených očiach. Boli ako dva smaragdy. On sám bol drahokam.

Jedna jeho ruka ma pohladila po líci a potom sa naše pery spojili v jedny.V mojich ústach vybuchla túžba. Bila som sa s Jakeovým jazykom o dominantnosť, ale aj tak vyhral on.Skúmal každý milimeter mojich úst a "nenápadne" sa obtieral o môj jazyk. Vzdychla som mu do pier. No čo? Vie úžasne bozkávať..Nikdy by som nepovedala, že to s jazykom tak dobre vie.
Pritisol sa bližšie ku mne a jeho ruky skĺzli na môj chrbát. V bruchu sa mi roztrepotali krídla roja motýľov. Bol to zvláštny pocit. Stále som si naň celkom nezvykla.
Druhú ruku presunul na moje stehno a prechádzal s ňou dole a zase späť. Pomaly mi vyhŕňal šatku a nakoniec ju rozviazal, takže bola pod nami rozprestretá. Jeho ruky pokračovali k lemu môjho trička.Mučivo pomaly mi ho vyhrnul do polovice a potom som na bruchu pocítila jeho nežné, ale roztúžené bozky a dotyky. Rozpaľovali mi kožu. Doslova som horela.

Na chrbáte som cítila zrniečka piesku. Lepili sa na mňa ako trblietky na prsty.
S jeho bozkami sa posúvalo stále vyššie a vyššie aj moje tričko. Začal ma jemne škrábať po chrbáte. Asi si vzal príklad zo mňa.
Pretočila som sa na neho a zodvihla ruky. Vyzliekol mi tričko a hodil ho do piesku. Chytil ma za boky a bozkával mi miesta, kam perami dosiahol. Odstrčila som ho, hoci sa mi to páčilo.
,,Tak to teda nie môj zlatý..keď ja, tak aj ty.."
Usmial sa a nechal ma, nech mu ho vyzlečiem. Chvíľku som na neho iba pozerala.
,,Čo?"spýtal sa s úškrnom.
,,Hmm...Ste mooooc sexy pán Bowen. Ako dobre, že som vás ulovila."
,,Áááále. A neulovil som náhodou JA TEBA?"
,,Pššt.." priložila som mu prst na pery a jemne mu po nich prešla. ,,Nekaz mi radosť."
Rukami som mu prchádzala po tom dokonalom vyšportovanom tele.Nahla som sa nad neho a začala mu hruď zasypávať drobučkými bozkami. Usmieval sa, cítila som to.Nohou som mu šúchala vnútornú stranu stehna. Cítila som ako sa jeho prirodzenie prebúdza k životu.Zodvihla som sa a pohodila vlasmi.Viem, že ho to rajcuje.
,,Tak čo? Aká som bola?"
,,Nie bola, ty si úžasná."
Prekopŕcol sa na mňa. Prstom mi prešiel po spodnej pere. Potom sa naklonil a pobozkal ma. Tento bozk bol iný ako ostatné. Bol nabitý vášňou. Cítila som ako veľmi ma chce.
Zahryzol mi do spodnej pery a vkĺzol jazykom do úst. Zachvela som sa. Tá túžba ma ovládala.
,,Vzrušujem ťa?" zašepkal a pohryzol ma na ušný lalôčik.
Znova som sa zachvela. Nebola som schopná slova. Taká "odpoveď" mu musela stačiť.
Prešiel mi zubami po hrane čeľuste a presunul sa na krk. Vzdychla som a pritlačila som sa viac k nemu. Začal mi pomaly sťahovať šortky dole. Potom sa rukami pomaly vracal po stehnách hore. Hladil mi ich po vnútornej strane a keď sa dostal k môjmu citlivému miestu len cez neho prešiel. Hneď, ako som sa spamätala, stiahla som kraťasy aj ja jemu.

Ležali sme v piesku iba v spodnom prádle. Obloha postupne tmavla. Slnko sa vytrácalo a farby s ním.Bola som však schopná vnímať iba jeho dotyky. Jeho ruky našli ramienko mojej podprsenky.Zošuchol mi ho dole po pleci a obsypával mi ho bozkami. To isté potom zopakoval aj s druhým. Svoje ruky som presunula na jeho chrbát a zarývala som mu doňho nechty.Svojim lonom sa obtrel o to moje.Zatvorila som oči a nechala sa viesť jeho bozkami a dotykmi. Potom som zacítila pátravé pohyby jeho rúk na mojom chrbte.
,,Urob to." zašepkala som čudným hlasom plným túžby.
Nepoznala som ho. Bol naozaj môj? Jedným rýchlym pohybom mi strhol podprsenku. A potom sa nič nedialo. ,,Prosím, nedívaj sa tak na mňa...Cítim sa trápne." hlesla som, keď som si všimla, ako si ma obzerá.
,,Ja len...nechápem ako môžeš mať také male sebavedomie Alice...Si taká nádherná." nahol sa ku mne a pobozkal ma na pery. Zmocnil sa mojich úst a rukami mi hladil prsia.Svoje nechty som zarývala stále hlbšie do jeho chrbta, aby som uvoľnila tú energiu, čo sa vo mne hromadila. Neprekážalo mu to. Ruku posunul medzi moje nohy a začal ma dráždiť cez nohavičky. Vzduch sa naplnil mojimi vzdychmi. Strhol ich zo mňa a ja som to isté spravila s jeho boxerkami. Pomaly do mňa vnikol a potom sa začal hýbať.Uvoľnil sa vo mne pocit plný lásky,šťastia a pohody. 3 v jednom, jak sa vraví :)..

Keď sme sa potom obliekli, ľahla som si na Jakeovu hruď a spolu sme pozorovali hviezdy, čo žiarli na oblohe. Ani som si nevšimla, kedy to stihli.
Jeho ruka sa ovinula okolo mňa ako ochranné krídlo. Cítila som sa bezpečnejšie, keď bol pri mne.
,,Je to úžasné.." vzdychla som si
,,To je.." pobozkal ma na vrch hlavy. ,,Pozri!" zvolala som nadšene ukazujúc na oblohu. ,,Veľký voz!"
,,A tam malý" pridal sa.
,,Vidím ho."
Obklopovala nás tma, no ja som sa nebála.bBol tu ON a milióny hviezd.Žiarili a osvetlovali pláž. Ich žiara sa odrážala aj od vody. Žiaľ,nemohla som dlho zostať, a tak sme čoskoro museli ísť.Postavila som sa a pomohla aj Jakeovi.

Spolu sme vyrazili domov. Pred ním si ma Jake privinul k sebe a dal mi bozk na rozlúčku.
,,Ďakujem za úžasnú noc." usmial sa.
Drgla som do neho. ,,Nie, že to bude zajtra vedieť celé mesto."
,,Neboj." zasmial sa a otočil sa na päte. Ešte raz mi poslal vzdušný bozk a odkráčal preč.

Prešla som tých pár krokov ku dverám. Otvorila som ich a vošla dnu. Zrak mi spočinul na telke.Posledné, čo si pamätám sú vety,ktoré hlásili v správach. ,,Dnes niekto brutálne zbil bývalého občana nášho mesta, ktorý sem prišiel na návštevu. Teraz je už hospitalizovaný a leží v mestskej nemocnici. Podľa dokladov sme zistili, že sa volá Kile Parker...."

Prúser!

Just Friends (Sparkling Notions 1)Kde žijí příběhy. Začni objevovat