Deniz Kızı 17. Bölüm

281 17 3
                                    

"Şşt! Ayyaş! Kalksana be! Bana bak senin yüzünden otobüsü kaçıracağım. Bilet paramı sana kitlerim haberin olsun."

Gözlerimi ovalayarak kalktım. N'oluyor ya?

"Ahu ne diyorsun gece gece ya? Ne bileti, ne otobüsü?"

"Bursa'ya annemin yanına gidiyorum canım. Uzun kalırım diye düşünüyorum. Kalk da vedalaşalım."

"Nereden çıktı şimdi bu? Bekle üzerimi giyineyim ben de gelirim otogara."

"Olur tamam. Zaten Çetin ve Özge de geliyor yolcu etmeye. Sanki Fizan'a gidiyorum."

Sandalyeden sabah giydiklerimi aldım ve banyoya gittim. Hızlıca hazırlanıp çıktım. Telefonumu cebime koyduğumda hazırdım.

Mehmet abinin arabasına bindik. Arkada ben, Çetin ve Özge vardık. Arabayı Mehmet abi sürüyordu, yanında Ahu oturuyordu. Otogara vardığımızda Ahu'nun otobüsü kalkmak üzereydi. Alelacele sarılıp bavullarını yerleştirdik. Otobüs giderken el sallıyorduk. Mehmet amca bir damla gözyaşı düşürdü ve hızlıca sildi. 

                           ****
1 koyun, 2 koyun, 3 koyun... Hayır, uyuyamıyordum. Kafamda aynı şeyler dönüp duruyordu. Ahu gittiğine göre Kaan'ın yaptıklarını Eftelya'ya anlatabilirdim. Ama bunu yaparsam yüksek bir ihtimal Eftalya, Kaan'dan ayrılacak. Aslında böyle söyleyince iyi bir şeymiş gibi geliyordu ama Kaan, Ahu'yu yeniden takıntı haline getirebilirdi. O şu an burada olmayabilir ama geri gelecekti.
Hoşlandığım kızın takıntılı bir tacizciyle sevgili olmasını istemiyorum. Ama en yakın arkadaşlarımdan birinin hayatını derinden sarsacak bir harakette de bulunmak istemiyorum. Bir çıkış kapısı yoktu. Hepsi dikenliydi. Mutlaka birine zarar vermek zorunda kalacaktım.

Kafası karışık olan tek kişi Metehan değil. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum fjekfmeodme. Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.💕

Deniz KızıTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang