Deniz Kızı 15. Bölüm

321 21 5
                                    

Başımdaki boktan ağrı yüzünden uyandım. Hey, neredeydim ben? Hay... Otel odasıydı burası. Ne yaptım ben? Sarhoş olup birini hamile mi bıraktım? Kız neredesin? Getir çocuğumu! Allahım baba olmak için çok gencim! Ama çocuğumu bırakacak değilim! Çalışır çocuğuma bakarım. Annem kesin kalp krizi geçirecek. Hastaneye götürüp öyle söyleyeyim bari. Ama evlenmem ben. Eftelya'yı seviyorum. Gerçi onun da sevgilisi var. Aklıma geldi yine, kahpe kader. Artık benim bir çocuğum var. Hiç kavuşamayacağız aşkım. Neyse, yasak aşkımı unutup önce çocuğumun anasını bulmalıyım. Aha! Not bırakmış giderken. Acaba çocuğumuzun cinsiyeti ne?

Sayın Alkolik Pezevenk;

Aptal! Yine barlardan topladım seni. Bir daha ağzına damla alkol sürersen seni birayla boğarım. Seni otele getirdim. Parasını da cüzdanından aldım. Eve git. Önce kendini toplarla, banyo yap. Annen çakmasın. Dinlendikten sonra da bize gel. Yemen gereken bir dayak var!

- Çilekeş Kankan, Ahu.

Şoklar içinde notu okudum. Büyük sıçmıştım. Ahu'nun gazabına uğramaktansa çocuğumun olmasını tercih ederdim. Oflayarak banyoya gittim. Ahu haklıydı, sığır gibi içmişim. Üstüm başım leş gibi içki korkuyordu. Uzun bir banyo yaptım ve üzerimi giyinerek otelden çıktım. Bir yere oturup kahvaltı yaptım. Başım hâlâ ağrıyordu, yürüyemezdim. Bir taksi çağırdım ve eve gittim. Ahuların evinin önünden geçerken sessiz geçmeye özen gösterdim. Sağ salim eve girince kendimi yatağıma attım. Uyumak istiyordum. Tam uyumak üzereyken kafama dank etti. Eftelya'nın sevgilisi kimdi?

Deniz KızıOù les histoires vivent. Découvrez maintenant