Deniz Kızı 13. Bölüm

359 24 5
                                    

05 *********: Senin olmalı.

Eftelya Kurt: Sen de kimsin?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eftelya Kurt: Sen de kimsin?

05*********: İşte en zor kısma geldik.

Eftelya Kurt: Eğer doğru düzgün bir cevap vermezsen seni engelleyeceğim.

05*********: Tamam tamam. Bekle ama uzun sürecek. Tek seferde anlatacağım.

Eftalya Kurt: Benim zamanım var.

05*********: Seni denizden çıkarken gördüm ilk. Arkadaşımla yüzmek için gelmiştik. Seni görür görmez bir Deniz Kızı'na benzettim. Güzelliğin karşısında nutkum tutulmuştu. Masallardaki prenseslere benziyordun. Sana ne kadar dikkatli baktığımı görünce de tacizci bir sapık olduğumu sanıp, kafama taş fırlattın. İşte o an, benim prensesimin sen olduğunu hissettim.

Eftelya Kurt: Seni hatırlıyorum. Ama yüzünü unutmuşum. Ayrıca o gün çok doğru bir karar vermişim. Şimdi de tacizci ve mesajcı bir sapık olduğunu düşünüyorum.

05*********: Hadi ama, o kadar edebiyat kastım.

Eftelya Kurt: Ayrıca sen benim numaramı nereden buldun?

05*********: Kuzenim sağ olsun.

Eftalya Kurt: Beni gerçekten korkutuyorsun. Ayrıca sadece dışıma bakarak bana aşık olduğunu iddia ettiğine göre bir aptalsın. Seni engelleyeceğim.

05*********: Dur! Sana aşık olduğumu iddia etmiyorum. Senden hoşlanıyorum ve sana karşı bir çekim hissettim. Bana seni tanıma şansı verir misin?

Eftalya Kurt: Benim bir sevgilim var.

05*********: Anonime şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Anonime is currently unavailable, please try again later.

Lütfen oy ve yorum yapmayı unutmayın.

Deniz KızıWhere stories live. Discover now