Esti nebuna??

1K 47 4
                                    

Perspectiva Arei

Ma trezesc de dimineata si observ ca sunt singura , cel mai probabil Max este la antrenamente cum mi-a spus aseara , doar daca nu le-a terminat . Nu stiu cat e ceasul insa , in cateva secunde observ un ceas deasupra usii, era 8:17 , deci Max nu a terminat, din spusele lui ,sta cel putin doua ore in sala .
Ies din camera si in cateva secunde cobor la etajul 6 ,unde e sala de ''sport'' . Intru si in fata mea observ multe trupurice se lupta pe saltele . Il observ in cateva secunde si pe Max , care era la sacul de box . Ma indrept spre el , iar din momentul cand deschhid gura salutamdu-l toata sala era cu ochii la mine , ce iritant !

-Buna !
-Neata , cum ai dormit ?
-Destul de bine , ii raspund , ramanand uimita de felul in care arata.
- Ce zici , mergem la un suc , dupa anttenament ?
- Ar cam trebuii sa dau si pe acasa .
- ok , te duc eu !
- Max , e ok , pot sa ma duc si singura !
- Vreau sa stiu ca ajungi cu bine !
- Ma descurc eu , nu uita ca si eu sunt vampir !
- Nu pari periculoasa deloc !
- Mda... Lucrez la atitudine !

Ma apropii si il sarut pe obraz , dupa care imi spune sa ma uit pe noptiera inainte sa plec , asa ca exact asta fac .
Urc in camera si ma uit pe noptiera gasind o punga de cadouri in care se afla hainele pe care le-am cumparat impreuna . Ma imbrac in ele si plec din Sediu , urmand calea spre apartament , insa inainte sa ies , dau de doua persoane care coboara dintr-un Audi mat si se indreapta spre intrarea in sediu .Barbatul este inalt si blond cu ochii albastri , iar femeia , care mai degraba ar fi o adolescenta , este mai scunda , insa la fel de blonda . Sunt doua persoane cu o atitudine de fotomodel . Femeia ma privi atent cand am trecut oe langa ea , insa la nu multi pasi im spatele meu o viziune ne izbi pe amandoua incat o pot vedea si pe ea cum cade pe vine . O durere crunta ma lovi si cad la pamant intr-un genunchi , dorindu-mi sa nu fie adevarat . Vad cum o feita isi striga mama pe un coridor si imi dau seama ca am mai vazut asta o data . Este viziune pe care am avut-o impreuna cu Criss . Dupa ce viziunea dispare , eu inca sunt jos si aud cum cei doi vin spre mine , ingrijorandu-se , insa e prea tarziu deja , simt cum capul o sa-mi ia foc ,iar ochii nu se deschid , se face intuneric si ...

Ma trezesc si nu-mi dau seama daca e un vis sau nu ,insa daca nu ma insel sunt intr-un pat de spital. Imi observ mana care este conectat la o branula cu ... cu sange si incet incet imi amintesc ce s-a intamplat .
Satu singura timpde cateva minute in timp ce ma uit pe fisa medicala ce stea langa patul meu . Nu inteleg nimic !!! Incerc sa descifrez ceva , macar sa stiu de ce s-a intamplT din nou asta si de ce cuacea femeie , insa nu am idee ,fapt care ma enerveaza si arunc cu foile in spre usa , insâ spre ghimionul meu o alta persoana deschidea usa in acel moment . De ce universul este impotriva mea ?

- Mersi , chiar aveam nevoie de astea!
- scuze ,spun stanjenita !

Pe usa intra un barbat de cam 30-35 de ani , insa doar fizicul era de varsta asta , caci era vampir . Era imbracat intr-un halat alb ceea ce imi spunea ca este ''doctorul'' meu

-Te-ai saturat de somn ? In cateva minute vor veni si ceilalti !
- Cum adica daca ,,m-am saturat" ?
- Ai dormit vreo ... 5 zile !
- Poftim ?
- Stai linistita ! Prietenii tai mi-au zis ca esti fotomodel si ti-au luat ei liber  pentru saptamana asta !

Barbatul analizeaza foile si in cateva minute apar si Criss , Max si Barbatul si femeia care au fost jos in ziua ''incidentului'' .

- Buna ''Frumoasa adormita'' imi spune Max luandu-ma strans in brate .
-Buna !
-Cum te simti ? Ma ințreba femeia blonda !
- Bine cred . Si ... Multumesc !
- era de datoria noastra sa te ajutam !
-Dar ce s-a intamplat ?
- Nu stim , Acum este de datoria ta, sa ne spui ,ce ai vazut cand ai lesinat !
- Stati umpic , spune Criss , aratand spre mine. Ara , ei sunt parintii mei !

Deja imi cazuse fata . Au venit pentru explicatiile lor si au dat exact de problema . ORe ce le-au zis baietii ?

-Am vazut ... Am vazut uncopil ,mai exact o fetita care plangea pe un coridor , strigand ,,mama,, dupa re un barbat de mana cu o frtita care intr-un fel o rapesc , sau asta am perceput eu , deoarece fetita nu vroia sa plece cu el , o striga pe ea in continuu . Este aceiasi viziune pe care am avut-o si cu Criss ! Dar si dumneavoastra ati avut una , nu-i asa?
- De unde esti tu? Ma intreaba femeia

Oare e ok sa dau detalii unor straini? Ni nu stiu ,dar ma simt intr-un fel incoltita ,asa ca de ce nu as face-o? Ma uit la Max intrebatoare , dupa care acesta imi afirma faptul ca ok sa le spun .

-Mexic !
-baietii ne-au spus ca esti venita aici ca fotomodel .
-Da !
- Nu știm nimic de parintii tai ! Ce poti sa ne zici ?
- Ma simt ca la interogatoriu !
- Nu vrem sa te facem sa te simti asa ,dar e ceva important!
- ce ?
- Ara ... Criss , se uita la mine rugator !
-Ce? Vreau sa stiu de ce sunt luata la intrebari !
- Copii puteti sa ne lsati singure ? Intreaba Femeia , care nici macar nu s-a prezentat , dupa care isi alunga si sotul din cate am observat.

Eu nu zic nimic si o las sa faca ce vrea . De ce in cateva zile viata mea s-a intors pe dos .adica nici nu cunosc un baiat bine, caci parintii lui ma iau la interogatoriu. Bine ...nu sunt parintii lui Max , dar oricum am intrat intr-o saptamana intr-o gaura neagra , oare as reusii sa ies ?
De ce se intampla asta ? Adica ... din cauza mea , doi prieteni sau presupusi noi prieteni , faca accidentde masina , eu am viziunii cu Criss dupa care cu maicasa , iar acum sunt captiva aici ... Oare cu cine seman asa , oare mama era o nebuna abia iesita de la 9 ? Pentru ca ,cam asa de buna cred ca o sa ajung eu . nu sunt genul care sa inrautateasca ceva zau care sa fuga de ceva , insa cum am ajuns eu aici?

- eu sunt Sarah ,iar sotul meu Alec , nu cred ca Criss ti-a spus , dar noi am pierdut un copil , m-ai precis o fetita ... si viziunile pe care le-amavut eraudezpre ea sau asta credem toti !
-Asta imi ascundea Criss?
- probabil !
- Si eu cu ce as putea sa va ajut daca aceasta a murit ?
- nu a murit , a fost rapita! Si de aceez vreu sa stiu lucruri despre tine si parintii tai !
- Ce legatura aa putea avea ?
- Esti adoptata?
- Deci nu cred ca ma intrebati asta ! De ce , dar de ce as fi eu !
- Cu tine am avut viziunile !
- Macar Vi se pare ca seman cu voi?
- Uite , imi caut fata de 19 ani !
- Cred ca ar trebuii sa te opresti !

Ma ridic si dau sa ies , insa femeia vine cu o rapiditate in fata mea  si adauga :

- macar daca ai fi tu acea fata , Abigail , crezi ca ti-ar fi spus asta, ca ai fost un copil rapit !
- Poate , nu ! Dar eu nu sunt adoptata si nu am alti parinti decat pe mama , care imi este vitrega , caci mama mea naturala m-a ambandonat !
-Cum se numesc parintii tai ?
- Cred ca am spus destule ! Acum lasati-ma sa plec !
- uite ! Nu cred ca m-as duce la orice fata de pe strada sa-i spun ca ar putea sa fie copilul meu daca nu as simti nimic ...nu am mai avut nici o viziune de genul asta niciodata ... Asa ca ...
- Asa ca te-ai gandit ca as putea fi eu ... Deci daca cumva nu ti-ai ambandonat copilul si te-ai despartit de tata lui ... Nu!nu sunt eu !

Ies din camera ca un fulger si dau pe hol de toti , care au ascultat sau nu ce am vorbit noi , insa nici nu-mi pasa m-a jignit si m-a ucis de 10 ori pana acum femeia asta . Nu bag in seama pe cei care ma striga caci intru in lift cat de repede pot si ies din sediu fulgerand .Nici nu-mi pasa ca afara ploua si eu eram in maieu si pantaloni scurti . Am luat primul taxi , chiar daca nu aveam bani si l-am constrans sa uite ca a dat de mine si a plecat dupa ce m-a lasat in fata hotelului .Urc sus si pentru surprinderea mea ,usa era deschisa sau... sau nu ma mai surprinde nimic ...Oameni nebuni! Nici nu ma mai intereseaza ca Max s-a indragostit de mine si viceversa , o sa il uit cum ajung in Mexic findca , vreau sa plec din acest oras nebun ... am crezut ca oamenii sunt rai , dar vampirii o iau rasna !

Nici nu-mi dau seama cum am ajuns in camera mea cu Xonia care striga de nebuna in spatele meu. Ma duc la ea , o iau in brrate si ii spun ca voi pleca cu primul avion in Mexic !

- Ce s-a intamplat ?

Hey dragilor . Imi place mult cum a iesit capitolul asta .Si prin cuvintele ei, imi cer scuze pentru rapiditatea in care se misca actiunea , insa mi-am dat seama ca , chiar daca am timp mult in care as putea sa scriu , renunt sa-l focalizez pe scris si uit sa o mai fac ... Deci vreau sa termin de scris acest volum si sa incep alta carte in timpul liceului daca voi avea timp ... Asa ca va iubesc si ne auzim in urmatorul capitol . Va pup :))) 

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum