5 Iti place viteza ?

1.2K 64 5
                                    

- Vrei sa ne asezam undeva ?
- Da ...

Perspectiva Alexandrei

Simt cum trebuie sa vorbesc cu el . Trebuie sa-i spun . Nu il cunosc si poate totul se intampla prea repede ,insa e o zi lunga și suntem vampiri , toata viața noastra e un haos in timp si spatiu .
Ne ducem la un fast-food , insa comandam doar doua cafele , iar acum putem incepe sa discutam .

- Ok ...
- Acum ca stii ca ambii te placem , te vei mai gandi sau decizia e definitiva?
- Nu știu ce sa fac ! Daca ti-as zice ,nu m-ai crede .
- Incearca-ma !
- Va plac pe amandoi ... Nu va cunosc de aceea nu pot alege .
- Nu stiu ce sa zic , faci ce simti ,dar stii ca ...
- Ca trebuie sa aleg repede , continui eu . Max ,cand sunt cu tine sint liniste si ador sa ma simt in siguranta , esti mai matur ,chiar dacă ești inca tanar , dar cu Cristian simt ca ceva se va intampla , il plac ,dar ma simt ingrijorata .
- Și alegi îngrijorarea ?
- Te plac și daca si tu ma placi mai lasa-ma cateva zile , presupun ca ne vom mai intalni si ii voi spune .
- Bine !
- Bine ?
- Da !
- Pot sa te intreb ceva ?
- Desigur !
- Cum crezi ca ar reactiona cand i-as spune ca te aleg pe tine?
- S-ar preface ca nu il afecteaza ,pe urma fireste ar veni sa-mi spuna ce prieten rau sunt !
- Nu vreau sa intervin intre voi .
- Alexandra ... nu o sa ma casatoresc cu el!
- Poti să-mi spui Ara .
- Bine ... Ara !
- Poti sa nu ii spui pana nu vorbesc eu cu el ?
- Da !

Dupa ce ne mai cunoastem , el imi spune de accidentul parintilor lui si de ce au murit si raspunsul a fost simplu "Alti vampiri i-au omorat ,, a mai spus ca se duceau la sora lui, care este plecata in Mexic  ,dar cand s-au dus vampirii de acolo i-au atacat nu stie de ce ,dar au făcut-o . Iar eu i-am spus de parintii mei si ca mama mea naturala ma ambandonat. Devenise o atmosfera nostalgica si trista . Vroiam sa scap de acolo , iar apoi a venit intrebarea mea .

- Te-ai gandit la meseria de fotomodel ?
- Ăă ,tu razi de mine , normal ca nu !
- Nu rad , arăți foarte bine !
- Multumesc ,dar fotomodeling-ul este pentru tine , pentru mine sunt cursele de masini ,iar accesoriul preferat sunt cheile masinii.
- Wow ...
- Iti place viteza ?
- Doar sunt vampir ,nu?
- Ai vrea sa vii cu mine la o cursa ?
- Când ma vei duce acasa ?spun si incepem sa radem .
- Nu , pe pista !
- Dar Criss?
- Tu chiar te gandesti la toata lumea ,nu? Dar ,mai putin la tine !

Afirmația lui ma zdruncină. Are in mare parte dreptate , dar și eu sunt vinovata in cea ce fac . Nu regret ca i-am dat numarul ,stim ambii ca a fost la "mișto" ,insa faptul ca m-am intors la el  ,e vina mea , am vrut sa-l fac pe Mark gelos si uite unde am ajuns !

- S-a făcut târziu , ce zici ,ma duci acasa?
- Da ,normal !

Ajungem in fata hotelului , unde parchiaza pentru a ma da jos . Poate o sa regret ce o sa fac insa Max este alegerea mea .

- Ai o foaie si un pix? il intreb
- da , cauta in torpedou!

Gasesc o agenda si il întreb daca pot lua o foaie , acesta imi aproba ,asa ca imi scriu numarul pe ea ,dupa care si el face la fel .

- Multumesc ii spun , dupa care ma intind pentru al saruta pe obraz !
- Multumesc si eu .
-Ne mai auzim!
- Cu siguranță Beauty

Ma dau jos si astept sa porneasca masina . Dupa ce porneste ca in filme , in cateva secunde nu ii se mai zareste masina . M-am îndrăgostit si cred ca el este alegerea mea .

Urc scarile si intru in camera numarul 23 ,de la etajul 2 . Incerc usa si vad ca este deschisa . Inaintez spre camera si imi vad geanta pe canapea ,insa in living zaresc niste sandale și niste pantofi barbatesti ,un papion si ... si o camasa . Nu imi e greu sa inteleg ce se petrece aici . Inaintez cu retinere catre dormitor unde usa era crapata .Era liniște . Imi aprind bliț-ul incet si il pun catre pat unde dormea Xonia cu ... cu Mark . Bine ca Xonia avea sutienul pe ea si ambii erau inveliti pana in zona abdominala cu pilota . Ma retrag repede din camera si inchid usa in urma mea . Eu poate am "cucerit" doi baieti si viceversa , dar nu m-am culcat cu ei .

Merg inapoi in living ,de unde intru in dressing , iau o pereche de pantaloni scurți negri, de trening și un maieu gri , iar apoi imi aduc aminte ca hainele cele noi le-am uitat in masina lui Max ,pe bancheta din spate . Perfect ! Ma reîntorc in living si iau dintr-un dulap o patura dupa care ma culc pe canapea . Ce credeau astia doi ca o sa dorm in seara asta pe strada sau la vreun baiat ?
of... Mine va fi o zi lunga . Vreau sa ma intalnesc cu Criss sa discutam , trebuie sa vorbesc si cu nebunaticii astia doi ,sa aflu si Ce vom face in urmatoarele zile ... De ce e totul asa de  complicat?
...

Ma trezesc pe canapea . Incapera miroase a cafea ,iar in jur e liniste . Pe pariu ca Xonia vrea să-și ceara scuze?
Ma ridic și văd in bucatarie doua persoane care stau de vorba in șoaptă . Nu e greu sa imi dau seama cine sunt .

- Neata copii!
- Neata ,raspund cu capul în pământ ,asta e ciudat !
- Ce a fost aia de aseara ? ii intreb asteptand un raspuns serios!
- Ăă ,am cam baut ! raspunde Mark ferindu-si privirea de a mea .
- Si asta o sa-i spui si iubitei tale ?
- E complicat !
- Voi sunteti conștienți ? Va-ți culcat impreuna , iar el are iubita , spun uitandu-ma spre Xonia cand arat cu degetul spre Mark . Ce credeti ca o sa zica Mara ? Stai ! Voi nici nu ii veti spune !
- Asta incercam sa-ti zicem si noi  , spune Xonia rusinata.
- I-am dat mesaj mai devreme ca ma despart de ea , spune Mark
- Treaba voastră ,dar nu vreau ca tu sa vii plangand la mine ,caci te-a ranit el ,am si eu problemele mele  .

Stiu ca e ceva ironic ținând cont situatia mea , insa eu nu il cunosc asa bine pe Criss si nici nu am spus ca sunt cu el incat sa se spuna ca l-am inselat . E ceva total opus . La mine se incadreaza că ,mi-am facut doi prieteni ,la ei deja e diferit .

-Ma duc sa ma imbrac până atunci as vrea sa fim singure Xonia ,vreau sa vorbesc cu tine
- Ok , spune cu ochii tristi !

Imi pare rau ca am certat-o asa ,zici ca sunt mama ,insa nu inteleg cum a putut face asta .Deja a întrecut masura , parintii noștri nu trebuie sa afle ,iar Mara la fel .

Dupa ce a plecat Mark ,am reusit sa vorbesc cu Xonia si orice as fi spus , ajungeam la concluzia ca ea s-a indragostit de Mark peste noapte . Nu pot sa contest faptul ca te poti indragosti neașteptat de o persoana ,insa să știi ca are o iubita si sa duci totul la extrem mi se pare o porcarie ,iar Xonia m-a dezamagit ... As mai fi mustrato putin ,insa primesc un mesaj surprinzator , iar cand ma uit vad ca este de la ...

Hey Dragilor . Inca un capitol ,sper ca nu v-am plictisit . Am spus ca am ideii , însa trebuie sa ajung pe parcurs la ele . Nu uitati sa VOTATI si sa lasati un COMENTARIU . Ma ajuta foarte mult . 💕💕💕💕💕💕

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum