Abigail Alexandra

2K 100 19
                                    

Trei luni mai târziu

Perspectiva Sarei

De Trei luni ma tot pregătesc sa devin mamă , am aflat  ca vom devenii parintii unei fetite ... cea ce ne doream ambii de fapt .
Acum e dimineata , si ca in fiecare dimineață de ceva timp încoace Alec imi aduce micul dejun la pat . Si spre uimirea mea face o masa destul de buna.

-Buna dimineața raza mea de soare , spune Alec zambitor
-Neata iubire , spun putin posomorata .
Azi e ziua in care vom merge la spital pentru a aduce-o pe lume pe Aby . Voi aveo o nastere usoara ,caci voi naste prin cezariana ,insa nu stiu cat de usor va fi sa ma obisnuiesc cu noptile de dupa ,dar pana la urma o sa pierd noptile într-un scop minunat , pentru a o creste pe mica noastra prințesă. Intre timp am aflat ca fetita va fi jumatate vampir si jumatate om , iar eu dupa ce ma voi căsătorii cu Alec ,voi deveni si eu . Am decis ca botezul micutei sa fie in aceeasi zi cu nunta .

- Sarah ,mananca si tu ceva !
- Nu imi e foame !
- Macar gusta , stii ca fetita consuma mult din tine fiind vampir si trebuie sa te hranesti
- Alec ,azi o sa nasc , nu va mai fi nevoie .
- Of... ce ma fac eu cu tine ?
- nimic !
- Daca nu mănânci ,ar trebui sa te pregatesti .
- bine ...
- eu cobor sa duc bagajele la masina .
- Vin si eu in cateva minute .

Ma duc la baie si fac un dus ,dupa care ma duc la dulap si aleg cateva haine ,nereusind sa mă hotărăsc cu ce sa ma imbrac din prima , de parcă nu as merge la spital ...
Într-un final ma hotarasc si aleg un tricou alb ,o pereche de blugi taiati ,abli si niste tenesi albi.
Cobor jos la masina unde Alec ma astepta ingandurat .Urc in masina si el o porneste .
Dupa un moment de liniste urmeaza si întrebarea lui :

- Iti e frica ?
-De ce ?
- De a naste
- Nu conteaza asta !

Iar se lasa liniștea si il vad agitat , mai vrea sa intrebe ceva ,insa se abtine . Pun mana peste a lui ,care sta asezata pe schimbatorul de viteza . Se uita la mine , dupa care trage pe dreapta si opreste masina.

-Nu stiu ce am facut sa te merit ,spune dupa care imi saruta mana dragastos .
-Alec ...
-Nu ! Asa e ! Am gresit mult , însă tu ai ramas langa mine ,mai mult decat atat ,avem un copil impreuna .
- Alec , nu stiu de ce mai pui intrebarile astea ! Eu sunt indragostita nebuneste de tine si nu am crezut vreodata ca daca iubitul meu va gresi cum ai gresit tu ,il voi ierta ,spun razand   .
- Eu sunt special !
- Esti modest . Ce zici sa mergem pana la urma la spital ?
- Doar nu crezi ca te las aici ?!
...

A trecut doua ore de cand am adus-o pe lume pe micuta Abigail , iar acum m-am trezit din anestezie si il astept pe Alec pentru a veni cu Aby care a mancat ,a fost spalata si pregatita pentru a veni la mine . Din pacate sunt prea tanara pentru a alapta ,asa ca fetita mea va fi hranita prin biberon  . Abia astept sa o vad .
După cateva minute Alec intra in camera cu micuta noastra ,care e mai mica decat imi imaginam , dar fiind vampir o sa cresca destul de repede si spre sanatatea mea psihica ,nu o sa se imbolnaveasca asa des ,fiindca nu stiu cum as putea suporta sa o vad cu o branula in mânuță sau sa trebuiasca sa-i dau vreo pastila sau sirop .

-Buna mami , apune alec incet punând-o pe micuta in bratele mele  .

O privesc si parca o mananc din priviri ,e asa fragila si micuta .

- Ce bine ca cineva stie sa tina un copil in brate ,mie imi era frica prima oara .
- Nu am mai tinut niciodata pe nimeni in brate asa micut ,dar parca pe ea ...e asa simplu !
- Poate pentru tine .
- De acum o sa inceapa noptile albe ...
- As sta penteu ea ,o mie de ani treaz ,doar sa stiu ca e bine ...
- Cand mergem acasa ?
- Depinde cum te simti tu !
- Foarte bine . Acum ,putem merge acasa ?
- Esti ca un copil mic Sarah .
- Chiar pot sa merg ,te rog du-te si fă fisa de externare !
- Bine , dar presupun ca maine vom pleca
- Tot la fel de bine e. Acum te rog du-te , vreau sa ne vedem acasa cat mai repede

Alec se conformeaza si dupa ce îmi confirma , ma saruta cast pe buze ,după care pe Aby pe frumtea ei micuța .

La inceput totul parea un iad , balul , cand am aflat ca m-am îndrăgostit de un vampir , pe urma, varcolacii ,chiar si Katerina , dar de  acum.... Totul se va schimba in Foarte bine .

Micuta dormea , iar acum, cum deschide ochisorii ei mici , vad ca sunt albastri , ce frumoasa e !
Se uita atent la mine si simt cum prin ochii ei pot sa vad dincolo de orizonturi . Are parul micut si blond , ochii mici si gene lungi . Pare un ingeras .
In câteva momente , Alec intra in camera cu o asistenta , care o pune într-un patut mic adus acum de ea , pentru a dormi aici in seara asta ,iar in urma lor vine Will cu Sandra , Alex cu Florensa si Laura impreuna cu Mama lor . Dupa ce ne dau cadourile pe care am insistat ca nu le vreau inainte de a veni aici
, ne imbratisam si le facem cunostinta cu micuta Abigail Alexandra . După o ora in care am stat de vorba , i-am dat sa manance micutei dupa care au plecat pentru a ne lasa sa ne odihnim . Alec a vrut sa ramana in camera si a completat o disa pentru externare si penteu certificatul micutei ,de nastere ,dupa care a dormit in fotoliul ce era pus la dispozitie in camera , iar peste noapte trezindu-se pentru a hrani-o pe cea mica , fiindca ma obligat sa ma culc la loc , de fiecare data cand ma trezeam .

Hey dragilor , scuze ca nu am mai postat de foarte mult timp . Insa nu am avut dispozitia necesara . Am fost cu sora mea geamana care a foat internata la spital si nu am avut nici un chef sa scriu . imi pare rau ! 💜💜💜

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum