33 Ajunul Craciunului

2.9K 130 37
                                    

-Nimic spune Alex .Vi se pare ca facem ceva?
-Ăm, nu ,spun ironica.
-Bine ,acum ca am clarificat lucrurile, puteti sa ne asteptati sus si sa pareti surprinsi cand intram si va dam cadoul, intreaba Laura amuzata.
-O da ,de ce nu, le raspund serioasa, indreptandu-ma catre intrarea in bloc.
-E suparata, il aud pe Will intrebandu-l pe Alec in urma mea.
-Hai sa intram, se face frig.
...

Anjungem in apartament incep sa privesc curioasa la cadou, in timp ce ceilalti se aseaza in jurul meu entuziasmati. Asa zisul cadou, era impachetat intr-o folie rosie cu mici fundite aurii pe ea. Avea lungimea de cam 2 metri si o latime la fel de considerabila. Am o idee despre ce ar putea fi in el, insa sunt surprinsa de faptul ca au stiut ca vom avea nevoie exact acum de asa ceva:

-Deci unde va duceati ,ne intreaba Laura bine dispusa.
-Ati planuit asta impreuna, intreb curioasa de lejeritatea cu care sta si ma priveste Alec, cu siguranta stia.
-Poate, imi raspunde Alex, amuzat.
-Nu te bucuri sa ne vezi, intrebarea Laurei nu sta sa nu apara, privirea ei transformandu-se acum într-una seriasa.
-Ba da, incerc sa mimez un zambet, dupa care ma apropii si o imbratisez strans.
-Ce ai, ma intreaba in soapta, fixandu-si privirea in ochii mei.
-Nimic, ma bucur ca sunteti aici, ne ajutati sa impodobim, nu?
-Normal, raspunde Alex, napustindu-se asupra ornamentelor, lucru ce ne amuza pe toti.
...

Terminand de împodobit, ne facem cateva poze impreuna langa brad, dupa care ne indreptam catre canapea, pentru a ne odihni putin.
S-a facut deja seara deci neavand prea multe de facut, ne-am gandit sa luam o pauza si sa mergem la cinema. O sa ne uitam la un film, ce nu va dura mai mult de doua ore, dupa care o sa mergem putin prin parc. Este ajunul, nu am facut foarte multe lucruri speciale astazi, aproape nici nu am simtit bucuria acestei zile, insa incet-incet ne apropiem de bucuria Craciunului.
Sper pana maine sa ninga macar puțin, Craciunul nu e Craciun daca nu ninge.

Ne pregatim și plecam catre cinema, separandu-ne in masini. Am mers cu Alec in masina, alegand sa nu spun nimic pe drum. Nu stiu daca merita supararea mea, caci poate are si el dreptate. Nu s-a nascut niciun copil, deci nu am de ce sa-mi fac griji, insa faptul ca nu a vrut sa vorbeasca cu mine nici macar in masina despre asta... m-a deranjat mai mult decat as fi vrut. E normal ca într-o relatie sa existe comunicare, din moment ce eu ma destainui lui, vreau acelasi lucru in schimb.
Coboram din masina, baiatul blond apropiindu-se si luandu-ma de mana, insa doar pentru cateva secunde caci ii resping atingerea. Vreau intai sa discutam deschis despre treaba cu comunicarea in cuplu, dupa care ne putem intoarce la viata noastra de zi cu zi... daca va mai fi loc de ea. Vreau sa stiu ca nu mai exista secrete despre viata lui dinainte de mine. Am dat deja de doua foste nebune, cate mai urmeaza?
Filmul in seara asta este ales de catre noi, fetele. Am ales Titanic, este un film care pe mine m-a impresionat, este o poveste care va ramane in inima mea pentru totdeauna, si nu ai cum sa nu plangi macat odata cand il vezi. În timpul filmului am inceput sa plang , atunci Alec ma luat în brațe ai mi-a zis ca ma iubeste. A fost un moment in care as fi dat cu piciorului principiului cu care am plecat de acasa si l-as fi sarutat raspunzandu-i la ,,Te iubesc". Insa nu am facut asta. Stiu ca ma iubeste, iar el la randul lui stie ca fac asta doar pentru al pedespi, imi dau seama ca stie cat de mult il iubesc si eu la randul meu. In aceste 4 luni de cand suntem de nedespartit, am trecut prin multe impreuna si toate greutatile doar ne-au aratat cat de mult ne iubim unul pe celalat, fiindca asta e rolul problemelor: sa-ti arate cine e langa tine in momentele dificile.
Dupa ce iesim din cinema, mergem catre parcul de langa, pentru a ne plimba putin, este de-abia ora opt, iar lumea s-a strans in jurul bradului din parc pentru a sarbatori impreuna cele cateva ore, care au mai ramas pana in ziua Craciunului.
Eu cu Laura ne-am dus la un chiosc pentru a la ciocolata calda, despartindu-ne de Alec si Alex ce au ales sa mearga langa focul de tabara care ardea la cativa zeci de metri de brad, in timp ce Will si Sandra au ales sa stea pentru putin timp singuri, plimbandu-se prin parc.

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum