Nicaieri nu este mai bine ca acasa

2.2K 105 11
                                    

Perspectiva Sarei

Ma trezesc buimaca , crezand ca totul a fost un vis , insa il vad in fata mea , pe cel care ma face cea mai fericita femeie din lume si cel care mi-a promis ca imi va fi alaturi toată viata si imi va darui viata lui . Stiu ca a dat-o in bara , de cateva ori , dar inimile noastre sunt gemene ,ce nu m-ai pot fi despărțite niciodată .
Ma uit la el si vad ca inca doarme .Pare un inger ... Este aprope gol , dealtfel cum sunt si eu . Frigul sa lasat in camera din cauza usii uitate deschise , asa ca imi iau inapoi camasa de noapte ce este aruncata pe jos si scot din dulap patura , cu care il învelesc pe Alec . As vrea sa m-ai stau cu el ,insa vreau sa-i fac micul dejun . Ii plasez un sarut pe frunte si cobor jos in bucatarie , "Nicaieri nu este mai bine ca asaca " . Merg la frigider si vad ca este cam gol , ce bine ca  inainte sa plece ,Teresa a facut niste cumparaturi cat noi eram in oras . M-am gandit sa fac pizza . Cand eram, mica ,faceam  cu mama destul de des ,asa ca am invatat reteta pe de rost . Nu fac ceva dificil fiindca nu ma pricep ,asa ca m-ai bine fac ceva simplu si foarte bun .
Intr-o ora am terminat-o si observ ca printul meu nu s-a trezit inca . Ma uit la ceas si vad ca este 11:15 . Este destul de tarziu si cred ca se va trezi incurand si as vrea sa fiu acolo cand o face .
Urc sus si il vad cum se zvarcoleste ,ma pun inapoi in pat langa el si il mai sarut odata . Alec deschide ochii si ii inchide la loc zambind .

-Neata , nu te m-ai trezesti si tu ? ii spun cu o vace plina de dragoste.
- Am dormit asa de bine , insa ti-am simtit lipsa .
-Am fost pana la bucatarie !
-Trebuia sa ramai langa mine ,printeso!
- M-am gandit sa-ti fac micul dejun .
- Nu era nevoie ,imi spune cu o voce de parca ar fi vorbit cu un copil .
-Ba da .Nu-mi multumesti ?
-Ba da !
-Eu nu te-am auzit !
-Atunci simte-o !

Se ridica si se pune deasupra mea, incepand sa imi sarute gatul , dupa care se apropie de obraji si buze . eu ii raspund la sarut si incep sa ma joc in parul lui blond .

-Nu as m-ai putea sa te pierd vreodată printeso!
-Crezi ca eu as m-ai putea?
- Sarah , imi pare rau pentru tot ce ti-am facut , tu esti doar un suflet fragil ce poate fi distrus . esti un ingeras ,ce imi lumineaza calea , nu as suporta sa știu ca eu sunt cel care iti rupe aripile ...
- A trecut Alec , te iubesc si asta este cea ce conteaza

il întrerup eu , vazandu-i in coltul ochilor cum lacrimile il cuprind . Nu cred ca l-am văzut vreodată plangand . Ma distruge asta .

- Alec , tot ce s-ar intampla de acum inainte sa stii ca eu te-am ales pe tine , doar pe tine . Nu uita asta te rog .
- Nu stiu cum sa-ti multumesc ca ai aparut in viata mea .
- Poate ai putea sa ma m-ai saruti odata .

Am m-ai stat in pat o jumatate de ora ,dupa care am mers sa mancam . Alec imi repeda neincetat ce bucatareasa buna sunt ,faptul care ma amuza copios ,știind dezastrul ce sunt in bucatarie . dupa ce am mancat am mers in living si am stat in bratele lui , uitandu-ne la film . Aproape ca adormisem pana sa fim speriati de apelul telefonului lui .
Alec se ridica si se duce la telefonul care era pe noptiera de langa canapea .

-E Jakson
-Raspunde !

-Alo , Jakson?
-Alec , trebuie sa va intoarceti
-De ce ?
-Avem o problema !
-Spune-mi!
-M-ai bine iti spun cand va intoarceti ...
-Macar spune-mi ca toti sunte-ti bine .
-Da , momentan da . Luati cel mai apropiat zbor .
-Ok , tine-ne la curent
-Cu siguranta , pa!
-Pa !

-Alec ,ce sa intamplat ?
-Nu știu , dar trebuie sa ne intoarcem cat m-ai repede inapoi .
-Sa facem bagajele atunci ,spun pierdandu-mi tot cheful

Alec vine la mine si ma ia in brațe ,promitandu-mi ca orice s-ar intampla , vom ramane împreună și vom trece si peste asta . Ne despărțim din îmbrățișare , Alec mergand sa caute pe laptop cele mai apropiate zboruri ,iar eu sa fac bagajele . Nu impachetez prea multe ,deoarece stiu ca orice s-ar întâmpla , ne vom intoarce aici ,,acasa,, locul nostru nu m-ai e in Los Angeles sau cel putin asta simt eu

-Sarah , ai terminat ?
-Da , ce s-a intamplat ?
-In doua ore , plecam !
-Ce ?
-Imi pare rau printeso , dar nu e vina mea . Nici nu știu a cui e vina .
-Sper sa nu fie vina lui Jakson
-Nu cred ca e !
-Ne vom intoarce inapoi in New York , dupa ce rezolvam ce sa intamplat acolo ,nu?
-Da , normal ,daca asta vei vrea .
-Asta vreau ...

Imi ia mana in mana lui si o duce la gura sarutand-o . Ador aces gest mi se pare atat de dulce .

-atunci asa vom face . Apropo am sunat-o pe mama sa stea ea aici cat noi suntem plecati , trebuie sa aibă cineva grija de casa
-Ai facut ce trebuie . te iubesc Alec
-Si eu printeso .

Hey dragilor ,sper ca va placut capitolul . Credeați ca totul devine plictisitor , stati sa vedeti ce vam pregatit . Abia astept 😁😁

Aleasă de Printul Vampirilor Where stories live. Discover now