25. De ce acum ?

3.5K 147 14
                                    

Perspectiva Sarei

Ma trezesc buimacă in camera noastra . Credeam ca sunt singura pana sa aud televizorul din livingul care face trecerea intre camera mea si a lui Alec . Ma duc in living si il vad ,sta linistit pe canapea doar cu niste pantaloni de trening gri pe el si o pereche de șosete albe. Bratele si abdomenul bine lucrate se observa fara nici o probleme, este unul dintre cei mai buni vampiri din lume, sa nu mai spun ca e si cel care conduce aceasta lume , e normal sa arate bine , doar e print .

-Neata raza mea de soare, ma tachineaza printul meu, asezandu-se mai confortabil pe canapea.
-Buna dimineata.
-Te-am trezit cu sonorul televizorului?
-Nu, cum am ajuns aseara in dormitor?
-Pai... acolo te-ai culcat !
-Poftim? Eu imi amintesc altceva, doar nu am visat!

Atunci ,făt-frumos incepe sa rada si imi dau seama ,ca doar a glumit.

-Foarte amuzant Alec, vorbeam serios!
-Ai adormit pe pieptul meu ,asa ca nu te-am mai trezit ,te-am adus in brate pe bancheta din spate a masinii ,dupa care te-am urcat in dormitor.
-Mersi.
-Nu ai pentru ce ,doar nu te lăsam acolo.
-Probabil.

Dupa cateva momente, in care il privesc fara a putea sa imi mai iau privirea de la el, înaintez si sar pe canapea. El ma ia in brate, si ma pune pe picioaele sale.

-Si...
-Ce , ma intreaba curios.
-Cand o sa avem nunta?
-Esti atat de nerăbdătoare?
-Poate...
-Cand vrei tu, spune pe un ton plictisit.
-Serios, il intreb nedumerita. Cred ca doar glumeste si poate toate aceste detalii sunt planificate , asa cum a planificat singur si plecarea noastra intr-o casa noua.
-Dar daca vrei, o facem acum!
-In pijamale ,iar tu in trening ?
-Da
-Serios , il intreb curioasa ,dupa raspunsul lui prompt.

Unu ,doi ,trei ,niciun raspuns ,iar radea de mine si de entuziasmul meu .Cred ca el nu intelege ,cat de mult ma bucur cu privire la cererea lui in căsătorie si nunta pe care o vom avea. Imi dau seama ca si el este probabil la fel de fericit ca mine, a luptat pentru mine si pentru viitorul nostru impreuna si nu ma indoiesc fata de acest lucru. Insa pentru mine e o schimbare la 180 de grade, gandindu-ma ca la inceputul acestei veri ,ma gandeam ca o sa sfarseac secata de sange ,la marginea unui drum , iar acum cu toata ura mea pentru vampiri ,aleg sa ma casatoresc cu unul si sa-mi petrec viata printre ei.

-De ce razi de mine ,spun si incep sa ii ciufulesc parul blond.

Atunci ne dam jos de pe canapea ,ma i-a in brate si ma învârte deasupra lui ,picioarele mele revenind inapoi pe podeaua rece dupa cateva secunde ,urmand ca mai apoi buzele sale sa-mi atinga usor parul si fluturasii din stomac sa se trezeasca la viata.

-Te iubesc! Si... vom face nunta cand vei fi pregatita ,cand vei fi pregatita sa-ti împarți viitorul cu mine si sa ne bucuram amandoi de el.
-Atunci, o facem in cel mai scurt timp.
-Bine,adunci voi cauta organizatori si le vei spune ce ti-ai dori pentru momentul acela.
-Ma lasi pe mine sa aleg toate lucrurile, intreb mirata.
-Da ,am incredere si stiu ca ai cele mai bune gusturi.
-Bine, multumesc pentru incredere.
-Imi e cam foame ,mergem sa mancam
-Nu ai mancat?
-Nu ,am asteptat sa te trezesti .Apropo ,astazi trebuie sa mergem pana la spital.
-De ce?
-Pentru ca ,inca nu esti complet sanatoasa, ai uitat ca ai avut cateva probleme de sanatate ,asa de repede? Trebuie sa mai verificăm din cand in cand, asa cum a spus si medicul.
-Dar...
-Niciun dar, vreau sa stiu ca esti bine si chiar daca te-ai simtit mai bine in ultimele zile ,un ultim control este bine venit.
-Bine...
-Haide jos!

Ma duc sa ma schimb si ma imbrac cu un trening alb asemănător cu cel al lui Alec. El isi pune un tricou alb pe el si coboram jos, unde totul era cam pustiu ,dar asta nu ne-a impiedicat sa nu ramanem relaxati, cu siguranta toata lumea e bine, daca nu, pana acum am fi auzit deja tipete sau alte lucruri urate. Am inceput sa ma obisnuiesc cu asta.
Am facut cafea si un mic dejun simplu, dupa care eu cu Alec am urcat din nou sus, ne-am schimbat dupa care ,am pornit la drum spre spital.
...

-Avem programarea intre 9 si 9:30.
-Bine, deci trebuie sa mergem la spital dupa care ,vreau sa ma duci pana la o librarie ,sa cumpar cam 4 reviste.
-Pentru?
-Pentru nunta!
-Pentru ce iti trebuie 4 reviste?
-Păi ,una pentru locatie ,una pentru meniu ,una pentru aranjamente florare si buchete ,iar ultima e cea mai importanta...
-Care?
-Nu ti-ai dat seama , zic si fac pe suparata.
-Ba da iubire , rochiile de mireasa.
-Exact, spun entuziasmata.
-Nu vrei mai bine ,sa vedem un croitor?
-Ba da ,dar nu am nici o idee momentan, vreau sa ma mai inspir putin.
-Serios, Sarah Lightwood, nu are nici o idee pentru un lucru asa de important?
-Defapt... o vreau ca de printesa dar nu sunt sigu...

Nici nu apuc sa imi termin fraza căci in fata noastra din senin o masina iese incercand sa depasasca un tir. Alec trage de volan brusc incercand sa ocolească si ne izbim de un copac. De aici nu mai tin minte prea multe ,doar tipetele lui in încercarea de a ma tine constienta si durere ,multa durere
...


Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum