13 Acasa la el , acasa la noi

5.7K 231 21
                                    

Perspectiva Sarei

Mergem impreuna spre masina ,iar Alec imi deschide usa, urmand sa urc.
Am mici emotii pentru întâlnirea cu familia lui si pentru restul lucrurilor care se vor intampla.

-Ai emotii ?
-Poftim?
-Ai emotii?
-Nu s-a dus efectul sângelui ?
-Stai ,tie nu ti-am spus ,defapt ti-am spus ,doar ca nu erai tu ci Kaily .
-Ce sa imi spui?
-Pai, fiindca esti aleasa mea ,s-au facut legaturile intre noi doi și vom putea ști ce gandim si sa vorbim unul cu altul .
-Si eu pot ?
-Da,dar cu antrenament, cred ca nu ai mai facut asta până acum.
-Crezi?
-Ai dreptate ,nu ai mai facut-o ,spune razand .

Dupa cam doua ore de mers, Alec opreste masina si cred ca am ajuns. Era o casa imensa ,aproape semana cu un castel . Cate persoane stau aici? 100?
Alec imi cere sa stau in masina momentan, se da jos​ si vorbeste la telefon ,dupa care imi deschide usa si ne apropiem de vila .

-Asta e casa ta?
-Da ,de ce, crezi ca te duc altundeva ?
-Nu, doar ca nu e cam mica ?
-Crezi ? Ma intreaba amuzat .
-Cred ca... nu! Mai degraba seamana cu un castel .
-Nu exagera . Stau multe persoane aici .
-Tu, parintii si fratii tai ?
-Nu . Eu ,sora mea ,cei 6 frati si sotiile lor, plus ca fiecare avem 5 servitoare pe etaj si alte persoane care se ocupa cu mancarea , curatenia ...

Intram si înăuntru ne asteapta 14 persoane. Insa, ochii imi sunt furati imediat de interiorul casei. Era asa de frumos totul, nu am mai vazut niciodata o asa casa, era mare cum am zis, insa culoarea predominanta era albul, care marea cu atat mai mult casa, erau candelabre mari peste tot si in fata intrarii, pe langa nenumăratele flori erau scarile din marmura alba ce duceau la primul etaj.
Dupa ce m-am trezit din visare imi dau seama ca in fata mea ma astepta familia lui Alec.Toti ma intampinau si imi urau bun venit . Erau foarte draguti ,înafara de unul care statea intr-un colt si el chiar era infricosator, era baiat si nu cred ca se prea bucura de venirea mea ,dar de ce ?
Din cate mi-a zis Alec ,trebuiau sa fie 15 persoane, deci cineva lipseste. Dupa imbratisarile care au trecut si dupa frica de a nu ma trezi cu gatul insangerat ,Alec adauga:

-Vreau sa v-o prezint oficial pe Sarah. Ea e printesa mea si persoana care m-a facut fericit dupa mult,mult timp. Tin la ea mult si sper sa va înțelegeți bine cu ea. Este o fata speciala pentru mine si imi doresc sa tineti la ea ,ca la o parte din familie , caci nu peste mult timp vreau sa fie mai mult decat aleasa mea .

Dupa cuvintele acelea frumoase ,la care sincer, nu ma asteptam prea mult, Alec mi-i prezinta pe toti ,membrii familiei sale :

-Sandra cu Wiliam , Mara cu Marsel , Florensa cu Alex , Sira cu Paul , Iulia cu Daniell , Laura sora mea cea mica si baiatul din colt Camm ,iubita lui e sus ,inca nu a coborat dupa cum se vede ,ea se numeste Katrina ,nu este foarte sociabila ,ar fi bine sa ii ignori rautatile, asa este felul ei de-a fi.
-Bine, incantata de cunostinta, ma bucur sa va cunosc!

In cateva secunde dupa prezentarea familiei si dupa multe complimente la care nu ma asteptam ,din nou... de sus coboara o fata bruneta imbracata in negru cu o geaca de piele si buze foarte rosii, care se apropie de mine si ma saluta :

-Buna, tu esti Sarah ,nu?
-Da !
-Eu sunt Katrina ! Si am niste reguli , asa ca la inceput .Deci... Nu ai ce cauta in partea mea si a lui Camm de casa, nu imi cere ajutorul caci nu am chef sa fiu babysitter pentru o pustoaica , nu ...
-Bine... cred ca e de ajuns madame, o întrerupe Laura, abia a venit si deja o sperii, nu inteleg de ce esti asa de rea.
Deci ,eu sunt Laura, cum ti-a spus si Alec, daca ai nevoie de ceva poti apela la mine . In domeniu de moda sunt As si pot fi eu ajutorul tau .
-Hei, de aceea sunt eu aici , se bosumfleaza Alec , care chiar i-a o pozitie foarte haslie .
-Pe langa Alec, desigur. Si daca Katrina zice sa nu te duci in partea ei , eu chiar te invit in partea mea .
-Bine ,multumesc mult , esti foarte draguta .
-Mersi si tu !
-Eu cu Sarah ,vom merge sus acum, zice Alec dupa cateva momente. O sa-i arat camerele.

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum