37 Cine se aseamana ,se aduna

2.6K 108 25
                                    

Perspectiva Sarei

Urc in camera val-vartej , aruncand bagajele in living . inchid usa auzind-ul pe Alec cum alearga in spatele meu.

-Te rog, deschide usa Sarah.
-Nu vreau.
-Dar nu poti face asta la infinit. Trebuie sa vorbim.
-E vina ta ca fac asta. Nu ma poti judeca, ca nu vreau sa te mai văd.
-Sarah te rog, iarta-ma, nu am fost eu acolo si o sa-ti dovedesc.

Simt cum lacrimile mi se scurg pe obraji. Nu pot sta fara el ,dar imi trebuie timp ca sa-l iert. Il iubesc si cu toate acestea nu ma asteptam sa-mi faca asta.

Cu ochii in lacrimi si respiratia accelerata, decid să-i deschid și să-l las sa intre. Mă uit în ochii lui si vad parere de rau, vad mila si tristete. Dar e prea tarziu.

-De ce ai facut asta, decid sa-l intreb chiar dacă oricare ar fi raspunsul nu poate schimba nimic. De ce a trebuit să faci asta stiind ca eu eram acolo?
-Nu am vrut sa o fac ,nu am vrut sa te fac sa suferi ,nu vreau sa te fac sa plangi vreodata. Chiar crezi ca as fi dat cu piciorul relației noastre?
-Pai ghici ce ,ai facut-o deja.
-Te rog ,iarta-ma si mai da-mi cateva zile sa-ti dovedesc,ca nu am fost eu acolo. Adica am fost, dar nu asa cum crezi tu.
-Alec ,ce mai e de dovedit? Te-ai culcat cu Sibel ,ai sarutat-o.
-Sarah ,crede-ma. Nu te mint si acum nu sunt sigur, dar mai mult sau mai putin stiu cauza accidentului.
-Accident? Cauza? Alec te auzi? Nu-mi spune ca erai beat, fiindca unul dintre avantajele voastre de a fi vampiri este ca alcoolul nu va afecteaza. Ce sa astept? De ce sa astept si sa mai stau aici?
-Fiindca, imi trebuie timp, imi spune cu glasul stins, privirea lui fiind fixată acum in pământ.
-Bine ,cum spui tu. Până atunci vreau acasa. Si crede-mă accept asta doar fiindca stiu ca in lumea asta, a voastră, există destule prostii.
-Bine ,dar stai putin. Acasa? Sarah asta e casa ta, a nostra!
-Vreau acasa la mine, in Los Angeles.
-Nu poti pleca. Esti logodnica mea si mai presus de toate esti aleasa mea ,sufletul meu pereche ,nu te pot lasa sa pleci. Mai ales fiindca stiu, ca pleci degeaba. Ti-am zis ca nu sunt vinovat de asta, spune si vocea ii urca cateva note.

Cum poate spune asta, cum poate sa ma ,,santajeze,, cu asta. El m-a inselat, el a sarutat-o in fata mea si mai are curajul sa-mi spuna ca sunt logodnica lui. Eu care il iubesc cel mai mult pe lumea asta, trebuie sa-l fac sa regrete, trebuie sa-i amintesc ca sunt om si ca eu pot fi ranita si am fost ranita. Nu stiu despre ce tot vorbește si ce tot vrea sa-mi dovedească, însă am vazut cu ochii mei, daca nu vedeam eu... puteam zice ca am fost mintita.
Ma uit la inelul de logodna si fac ultimul lucru pe care credeam ca il voi face vreodată. Imi iau inima in dinti si cu ultimele puteri înainte de a pleca adaug cu glasul tremurând:

-Nu mai sunt!

Dau jos inelul de pe mâna si il arunc in directia lui, viteză lui de vampir ajutandu-l sa prindă bijuteria, înainte ca aceasta sa il lovească sau sa pice pe podea.

-Sarah ,nu face asta ,te rog.
-De ce ma tot rogi pe mine, de ce? Tu ai fost cel care m-a ranit .Asuma-ti! Roaga-te pe tine sa nu mai fii idiot si data viitoare si sa mai pierzi si alte persoane din jurul tau.
-Mai dă-mi cateva zile!
-Alec, tip cu ultimele puteri, macar asta sa-l faca atent la ceea ce spun, caci până acum cred ca am vorbit degeaba. Nu pot sa-ti mai dau timp. Vreau sa plec.
-Sarah ,te rog ai incredere in mine. Cum ai avut si pana acum si iti promit ca nu vei regreta.
-In mometul asta regret si ca te-am cunoscut, ce as putea regreta mai mult de atat?

Si linistea se lasa cateva momente in încăpere. Alex se plimba cu mâinile în cap pret de cateva secunde după care se așează pe marginea patului cu mâinile în fata. Plânge? Cred ca plânge!

-Bine iti dau timp, dar doar pentru ca eu inca te iubesc. Chiar daca m-ai dezamagit, si m-ai ranit eu sunt conștientă că... ca poate o sa regret cândva si asta doar fiindca te iubesc si sper ca inca sa visez.  Dar tot plec.
-Și zis ca imi dai timp. Unde pleci?
-Timp Alec. Iti acord timp, iar tu o sa-mi acorzi de asemea spatiu.
-Nu ,nu pot sa te las sa pleci, mai bine ramai aici ,plec eu.

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum