Vol 2 - Traind in minciuna

2K 84 4
                                    

Perspectiva Alexandriei

Am terminat ultimul shooting pe ziua de azi . Saptamana de azi a fost foarte obositoare mai ales partea cu mutatul din Anglia ,aici in New York . Impreuna cu Xonia , sora mea ne îndreptăm spre iesire pentru a ne duce la apartament , de unde ne vom pregati sa mergem la petrecerea pregatita pentru cei de la Agentia de modeling cu ocazia sosirii in New York.

-Ara ( de la Alexandra ) , cum ți se pare New York ?
- Foarte frumoas , simt ca am mai fost aici , nu e ciudat ?
- Poate ,dar chiar am mai fost
- Da ?
- Da , cand aram mici , Tata a spus ca am venit aici .
- Mda .. am uitat , dar cred ca e alt ceva ,simt asta

Tata mi-a povestit ca atunci cand eram mica din cauza ca mama era om ,iar el vampir , eu m-am nascut un fel de hibrid intre ei doi , iar din cauza ca m-am nascut asa , nu putea sa mi se dezvolte partea de vampir si am venit aici in New York pentru a ma recupera la un doctor bun . Poate de aceea simt ca as avea radacinile aici ,dar tinand cont ca au trecut deja 20 ani jumatate , poate e doar pe baza psihologica .... insa eu simt ca e ceva mai mult .

Am ajuns acasa si imediat dupa ce mi-am facut un dus , m-am repezit la dulapul mare din dormitor . Aleg o rochie neagra pe care o asortez cu o geaca de piele si bocanci negri ,iar parul mi-l prind intr-un coc

 Aleg o rochie neagra pe care o asortez cu o geaca de piele si bocanci negri ,iar parul mi-l prind intr-un coc

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ies din camera ,iar in fata mea se afla Xonia pregătită sa bata la usa .
Xonia este o fata bruneta ,inalta cu niste ochi verzi cu putin pigment maroniu . Este o fire foarte curioasa și tinand cont de temperamentul ei si de stilul pe care il abordeaza ,uneori ma mir ca este model si spun asta deoarece nu este prea interesata in a purta rochii ,chiar daca in majoritatea shootingurilor e nevoita sa o faca . Ea a ales o rochie destul de casual si ce coincidenta se potriveste cu look-ul pe care si eu l-am avordat de data asta .

 Ea a ales o rochie destul de casual si ce coincidenta se potriveste cu look-ul pe care si eu l-am avordat de data asta

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- Esti gata ?
- Nu , dupa cum se vede , ii raspund ironica
- Ok,atunci sa mergem .
- Unde este petrecerea ?
- Intr-un club de langa sediul vampirilor de aici ,din cate am inteles
- Wow ,interesant .
-Poate ...

Am ajuns in clubul unde se organizeaza petrecerea si dupa cum vad majoritatea sunt vampiri . Este un club foarte mare cu ringul de dans intins si un bar in capatul sau . Observandu-i pe ceilalți colegi , mergem la masa lor . Suntem prieteni de ani intregi , cam de 7 ani jumatate ... Am inceput cariera asta dintr-o "joaca" . Xonia a vazut la Tv ca se organizează un concurs pentru modelele unei linii de haine pentru copii si vazand ca suntem singure acasa , ne-a inscris ... Am câștigat concursul si asa parinti nostri au fost nevoiti sa ne poarte prin diferite tari pentru a ne implini visele . Spre surprinderea mea a fost ca de fiecare data cand vroiam sa plecam nu spuneau ,,nu,, niciodata . Sunt niste parinti minunati si le multumesc ca m-au crescut . Uneori ma simt nasol ca Barbara face atateaa pentru mine , chiar daca ma crescut ca pe copilul ei , la fel ca pe Xonia . Am aflat acum cativa ani , ca Barbara nu este mama mea , tata mi-a spus ca mama mea naturala nu ma vrut si a considerat ca sunt o greseala in viata ei , fiind vampir ,iar tata la fel , asa ca ma ambandonat ,iar asa am ramas cu tata . Dupa ceva timp el s-a recasatorit cand aveam cateva luni si asa a ajuns sa intre Barbara in viata mea impreuna cu Xonia . Pe Xonia a luat-o pe numele sau cand s-a căsătorit cu tata Barbara si asa am ajuns sa fim o familie frumoasa . Nu as schimba familia asta pentru nimic in lume .

Ma asez la masa unde sunt ceilalti si petrecerea incepe sa se aprinda cand colegii mei le iau pe fete la dans .

Perspectiva lui Cristian

Am reusit sa scap mai devreme de la antrenamentele de la sediu ,asa ca impreuna cu Max , cel mai bun prieten , ne gandim sa ne ducem la o petrecere din clubul de langa sediu , anuntati de faptul ca modelele de la New-Fashion au venit in New York .

Intram pe usa si in fata noastra cativa adolescenti danseaza cu pofta , dupa felul in care sunt imbracati , preusupun ca sunt exact modelele .Ne asezam la o masa apropiata de niste fete dragute si incepem sa-i admiram pe cei de acolo . Sunt draguti , nu toti ,dar majoritatea . Oricum ,nu pot sa spun ca noi suntem mai prejos . Eu nu cobor niciodata standardelor , tinand cont de sfaturile pe care le primeam de mic de la Laura ,matusa mea , iar Max , este zapacit de faptul ca daca sta cu mine nu trebuie sa coboare standardele .

- Ia uite ! imi face semn Max spre o fata blonda care sta la masa alaturata si se indreapta spre bar
- Ce e cu ea ?
- Nu-i draguta ?
- Ba da , cum ar fi sa ma duc la ea acum ?
- Stai calm, eu am vazut-o prima .
- Hei ,sa nu uitam cine e bun la agățat !
- Pun pariu ca nu reusesti sa o cuceresti frate , fetele astea se lasa greu .
- Vrei pariu ? Punem pariu atunci !
- O sa-l pierzi ! Si stii ce o sa fac eu ? Dupa ce o sa te respinga ,ma duc eu s-o consolez si ghici ce ?! Ma aleg cu numarul ei de telefon .
- Sa o crezi tu pe asta !

Ma ridic de la masa si ma indrept spre fata ce sta pe un scaun la bar .O salut ,iar aceasta se întoarce cu fata la mine , in momentul in care ochii nostri au facut contact unii cu altii am simtit o lovitura mare in piept si am avut o viziune cu un bebelus care plangea ... Da ! Sunt unul dintre putinii vampiri care au viziuni , de obicei ,lucruri legate de trecut , întâmplări nasoale care trebuie rezolvate in viitor sau sunt o amprenta in viitorul meu (deobicei) . Poate am o legatura cu ea ,poate castig pariul , dar de ce un bebelus si de ce durerea aia mare in piept ?
Trezindu-ma la realitate , ii cer barmanului un pahar cu apa , vazand-o pe fata ca nu mai poate respira pentru cateva secunde .

- Esti bine ?
- Nu stiu, ce s-a intamplat ?

Hey dragilor , asta este primul capitol din volumul 2 ,numit "Traind in minciuna " Sper sa va placa si da , am ales sa continui celălalt volum in aceiasi carte.

Nu știu cand voi posta fiindca saptamana asta sunt ocupata in legatura cu școala ( Examene ) , insa peste doua saptamani cu siguranta va aparea un nou capitol . Deci ...sa-mi tineti pumnii

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum