Ce e asta?

2K 105 14
                                    

Perspectiva Sarei

Suntem in fata "casei" lui Alec .Parcam pe alee si Alec imi deschide portiera , dandune amandoi jos . Mergem in năuntru si acolo ne așteptau toti .

-Ce s-a intamplat ,intreaba Alec ?
-Pai ,cum sa va zicem ...
-Direct ,spunem amandoi odata
-Camm si Katerina s-au întors
-Si de-aia ne-ati chemat ?
-aproape. Camm si Katt, au fost plecat in Chicago ,iar acolo au aflat ca s-au adăpostit toti varcolacii fugari . L-au capturat 2 saptamani ,unde l-au torturat si dupa i-au dat drumul pentru a trimite un mesaj " Nu s-a terminat aici , vom veni dupa ei . Ea e vie si il vrea pe Alec acum , il vrea inapoi ,,

-Ce inseamna asta ? intreb eu neliniștită .
-Nu stiu iubito .Am m-ai trecut prin asta , vom reusi si acum
-Sper ...

Alec nu mi-a spus ce vroiam sa aud ,dar nu insist .
Dupa doua ore in care am m-ai povestit cu fetele ,in timpul asta Alec era sa se antreneze cu ceilalti , vârcolaci si vampiri . Eu cu fetele ne-am gândit sa mergem sa vedem ce se intampla ,m-ai ales ca si ele trebuie sa înceapă antrenamentele .
Coboram in subsolul casei ,unde era o sala mare cu tot felul de arene de lupta si aparate de forță . Urcam la un fel de balcon de unde se vedea toata sala . La un moment dat il observ pe Alec luptandu-se cu un alt vampir si evident Alec castiga  . Dupa asta , Alec isi da tricoul jos lasand trupul bine lucrat la iveala . Deja le vedeam pe fetele de acolo ,cum salivau dupa el ,dar este deja luat . Dupa lupta cu un vampir ,urma un vârcolac ,dupa care doi varcolaci . In timpul luptei cu cei doi , unul dintre ei este prins in lupta cu Alec .Pe cel de-al doilea il vad cum isi scoate ghearele si nu cred ca asta face parte din antrenament . Se apropie incet de Alec pe la spatele lui . Sunt singura sus pe "balcon" si nu stiu cum sa-l avertizez , nu vad alta solutie decat sa strig la el , asa ca asta fac . Il strig si acesta se intoarce spre mine . Varcolacul din spatele lui isi retrage ghearele semn ca nu vrea sa fie vazut . Nu stiu ce sa mai zic ,cred ca o sa inventez ceva .

-Da ! striga de jos el si in câteva secunde vine sus la mine .
Ce s-a intamplat?
-Ăăăa... Arati foarte bine la antrenamente !
-Multumesc ,dar de aia m-ai chemat ?
-Nu ! Vroiam sa te intreb ,unde voi dormi . adica acum nu mai vreau sa dorm in camera mea .
-Nici nu te lasam , vine el si ma ia pe sus inrotindu-ma
- Atunci , voi dormi la tine in camera
-De acord . Nu mai stau mult ,dar mai stau ceva timp ... o sa rog sa-ti-se aduca cina in camera la mine .
-Bine ...
-Ce este ?
-Alec , ai incredere in varcolaci ?
-Nu stiu ce sa zic ! Am incredere in Jakson si cum el e prietenul lor , cred ca ar trebui sa am incredere si in ei !
-Bine atunci ,dar ai grija ,nu stii ce ii poate apuca pe unii si ... cand te antrenezi cu varcolacii ,cel putin cand sunt m-ai multi  ,ai grija !
-Voi avea .
-Imi promiți ?
-Te iubesc ! si ,,da,, iti promit !

Mai stau putin dupa care plec de acolo . Ma duc in dormitorul lui si vad ca totul a ramas la fel ,nu am foat de prea multe ori inainte aici, dar mi-l amintesc destul de bine. Ma duc la dus, ma schimb ,dupa care vine la mine o servitoare cu cina . Mi-a adus o farfurie cu piept de pui si salata , langa care era si o farfurioara cu Tiramisu ,prăjitura mea preferate  . Dupa ce termin Puiul , vreau sa iau prajitura de pe tava ,insa lingurita , cade sub pat . Sper sa fie aspirat pe acolo .
Cobor jos din pat si dau de un carnetel si desigur si de lingurita .
Ce e asta? Il deschid si vad ca pe el scrie :Alec Morgenstern , Jurnal ... Deci nu cred ca asta e real . Probabil nu ar trebui sa citesc , dar pe bune , cine ar putea sta departe de o asa oportunitate , plus ca Alec mi-a spus ca va veni putin mai tarziu. 
Dau prima pagina si din ea , iese o fotografie cu o fata blonda intr-o rochie superba . Poza era alb negru si pe spatele ei scria "cu drag : Siera " .
Asta a devenit ciudat , cine este ea ?
Incep sa citesc si gasesc scris asta " Astazi am întâlnit-o pe Siera ,un inger aparut in lumea mea . Ne-am împrietenit si a acceptat sa iasă cu mine "  "Astazi Siera a acceptat sa-mi fie sotie si m-a facut cel mai fericit bărbat din lume "  ; " Este cea mai fericita zi din viata mea , am aflat ca o sa devenim parinti si ce e cel mai frumos botezul o sa-l facem odată cu nunta" ; " Nu pot sa cred ca Siera nu a putut pastra copilul . L-a pierdut si cred ca o parte din ea a murit , e tot timpul distrusa , e asa de 2 saptamani si nu cred ca-si mai revine , e dureros pentru toti " ; " Sufletul meu a murit , Siera a murit , s-a sinucis si nu știu cum as putea sa-mi revin si eu . Astazi am omorât doi oameni dintr-un bar ,doar fiindca erau agitați langa mine si ma deranjau țipetele lor ,cearta lor.  Nu mai suport nimic si stau aprope in fiecare zi prin cluburi si baruri " ; " Nu voi mai lasa pe alt cineva sa intre in viata mea si daca o va face cineva va fi fiindca am nevoie de plăcerile vieții si pentru a-mi satisface propriile placeri "

Am citit jumatate din jurnal .Nu pot sa cred ce scria in el ... Oare eu sunt doar o placere ? Nu ,nu se poate ! Si acum? Cum sa-i spun lui Alec ce am citit ? Nu mai am chef de nimic , simt cum lacrimile si nervii isi fac simțită prezenta , sunt mai amplificati ca de obicei si asta doare tare . Arunc tava pe jos si incerc sa adorm .Si într-un fel sau altul reusesc .

Hey dragilor ,sper sa va placa capitolul ! ❤❤❤❤La media este Siera .

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum