29 Din nou ?

2.9K 122 10
                                    

Perspectiva Sarei

Ma uit la carje si ma intreb cum as reusi sa le iau ,sunt destul de departe de locul in care stau acum .Cred ca nu am alta solutie si voi sari intr-un picior pana acolo. Nu am mai mers cu ele demult . Imi aduc aminte cand a trebuit sa le folosesc prima data, dupa ce mi-am fracturat piciorul la ora de sport, tata mi le-a cumparat si a fost o ditamai morala pe motivul ca nu vroiam sa le folosesc. Nu eram de acord ,vroiam sa stau in casa si sa nu ma vada nimeni asa cum eram.
Ma ridic din pat si sar intr-un picior pana in coltul unde erau puse carjele ,pana la urma am reusit ,ma sprijin de perete pentru a le fixa in palme si reusesc sa ma indepartez din acel colt al camerei. E cam ciudat sa merg cu ele dupa atat de mult timp, dar cred ca voi reusi, ma acomodez repede cu lucrurile noi, iar partea cea mai buna este ca, nu le voi folosi mult timp. Sangele lui Alec, ajutandu-mi organismul in cursa spre vindecare.

Perspectiva lui Alec

Sunt in living cu Alex ,Will si Laura dezmpachetând​ si aranjand haine.
Da ,ma pricep si la asta ,sa nu uitam ,ca atunci cand Kaily a intrat in corpul Sarei, eu a trebuit sa fac bagajele, bineînțeles si cu alte ocazii in care am mai calatorit singur. Sandra si Florensa au ramas la antrenament cu ceilalti varcolaci .Sunt niste firi puternice si ambitioase am încredere in ele ca o sa se descurce ,iar Fratele Sarei s-a dus in Anglia ,la o ședința importanta pentru haita sa.

-Iti place sa faci curat ,ma intreaba Laura razand de mine.
-Pentru Sarah fac orice.
-Bine ,atunci fa si pentru mine ,spune Alex alaturandu-se Laurei.
-Tu ai vrut sa scapi de antrenament oricum, de aceea ai venit aici!
-Stiu ,dar daca ma gandesc... mai bine ma duceam la ei.
-Poti pleca, nu te tinem aici Alex.
-Stii ceva ,cred ca-mi place mai mult aici, cu voi.
-Cred ca ar trebui sa le apreciem mai mult pe fete ,spune Will. Ele fac toata treaba grea.
-Le apreciem ,ele nu stiu sa aprecieze aprecierea noastra ,adauga din nou Alex, starnind rasul celor din camera.
-Desigur si tu ai exersat mult afirmatia asta?
-Nu am exersat verbal ,dar m-am gandit destul.
-E bine ca gandesti, inainte sa vorbesti, asta e o noutate ,glumește Laura facandu-l pe Alex sa ia o bluza si sa o arunce in ea.
-Gata copii ,incearca Will sa calmeze spiritele.
-Apropo ,vreau sa va cer parerea in legatura cu ceva, mai ales tie Laura.
-Desigur, spune!
-In ultimul timp Sarah e cam suparata ,ce ar trebui sa fac sa-i mai alung din starea asta proasta.
-E normal Alec ,a trecut printr-un accident.
-Laura tu esti fata, nu...
-Nu cred ca ai intrebat asta!
-Nu am intrebat ,nu mai lasat sa termin. Bine ,deci... de ce este asa preocupata de cum arata ,adica a fost un accident, este normal sa nu iasă ca un bibelou din asta.
-Nu ai cum sa intelegi. Pentru ea, sa vada ca tu esti ,cum ai zis si tu ,,un bibelou,, ,iar ea este in carucior, este ceva demoralizator. Se simte nasol ca e neputiincioasa ,dar o sa-i treaca ,tu nu trebuie sa te superi ,trebuie sa o incurajezi.
-Dar, imi e frica sa...
-Sa? intreaba Will entuziasmat.
-Inainte sa veniti voi mi-a spus ca vrea sa-mi zica ceva si... de aceea am vrut sa va cer parerea ,m-a rugat sa nu-i mai citesc gandurile si nu am mai facut-o
-Alec ,treci la subiect!
-Imi e frica sa nu imi ceara sa o transform in vampir.
-Stai ,nu credeam ca ii pare asa de rau de ce s-a intamplat ,concluzioneaza Alex. Adica inteleg ca ii pare rau, e normal, dar sa ajunga sa vrea asta, ar insemna ca... e distrusa de cele întâmplate.
-Nu cred ,adica i-ai dat sange de al tau Alec ,ma intreaba Laura.
-Ăăăăm ,sa zicem ca am ajutat umpic la vindecare ei.
-Alec ,acum stie ca a fi vampir ajuta mult ,de aceea s-ar putea sa-si dorească putin mai mult asta, dar la cum o stiu, nu cred ca ii plac atat de mult vampirii.
-Da ,sunt si avantaje ,dar sunt cu atat mai multe dezavantaje.
-V-a trebui sa o convingi ,nu trebuie sa-si piarda gingasia aceea pretioasa pentru a deveni vampir ,vrea si Will sa ma incurajeze.

Au dreptate ,nu trebuie sa las sa se intample asta ,nu vreau sa o pierd .Multi vampiri inainte sa fie vampiri se comportau total opus de cum au devenit dupa transformare ,adica din buni, rai sau viceversa. Nu vreau sa se intample asta cu Sarah. La noi in familie s-a intamplat asa cu cei mici, cand erau oameni erau cuminti  si trebuiau sa asculte de noi ,de parinti fiindca erau tineri ,dar dupa toti s-au inrautatit. Nu vreau asta sa se intample cu Sarah .Dar bine inteles ca sunt cazuri cand raman la fel. Sper sa fie unul din cazurile acelea ,daca s-ar intampla sa o transform

Perspectiva Sarei

Deschid usa si cobor doua trepte ,am reusit pana aici .Mai cobor doua si vad ca m-am subestimat ,ma descurc bine. Mai cobor una si ii vad, vorbesc in timp ce impacheteaza haine ,probabil urmand sa le duca in dressing. Mai cobor inca una si inca una, dar cum ce este frumos nu dureaza mult, una dintre carje imi aluneca pe una dintre treptele de jos, fapt ce ma face sa ma dezechilibrez si usor-usor imi inchipui in ce stare o sa ajung la basa scarilor dupa.

...

Aleasă de Printul Vampirilor Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum