Chapter Six

50 6 3
                                    

Pov Noah
De zon was al onder toen Skye en ik weer besloten om terug naar huis te gaan. Na een tijdje lopen in de juiste richting, waren we nog steeds niet terug bij m'n tante thuis.

"Hoe kan dit nou?" Fluisterde Skye. "Jij kende dit bos toch zo goed?" Vroeg ik aan haar. "Ja, alleen... Ik ben naar mijn oude thuis gelopen... Waar mijn broer nu woont." Mompelde Skye. "Je hebt een broer?" Vroeg ik haar. "Ja, hij is elf minuten jonger dan mijn zus, alleen hij heeft al een ma- eh, vaste vriendin dus hij woont al op zichzelf." Ze schudde haar hoofd. "Mijn zus is er nu ook, denk ik." Zei Skye terwijl ze nadenkend voor zich uit staarde. "Hoe oud zijn ze dan eigenlijk?" Vroeg ik haar. "Over drie en een halve maand worden ze achttien." Zei Skye. Ik knikte lichtjes. "Kom, dan stel ik je voor aan Thomas en Scarlett."

"Thomas? Ik ben het, Skye! Ik heb bezoek meegenomen!" Riep Skye toen ze de deur opende. "Oh, gezellig." Hoorde ik vanuit de gang. Direct daarna verscheen er een jongen in de gang. Hij had dezelfde blauwe ogen als Skye, een killer-kaaklijn, een licht stoppelbaardje en hazelnoot-kleurig haar dat gestyled was met gel. Ik zou bijna gay worden door deze gast! Als ik niet beter wist zou ik denken dat hij een jaar of eenentwintig was.

"Hey, ik ben Thomas, de broer van Skye." Zei hij terwijl hij mijn hand schudde. "Noah, Elisa is mijn tante, of nou ja, stiefzus van mijn moeder." Antwoordde ik. "Wil je wat drinken?" Vroeg Thomas. "Heb je cola?" Thomas knikte. "Loop maar mee naar binnen." Ik volgde hem op de voet, en hoor de Skye nog net zeggen dat ze Elisa ging inlichten dat we hier waren.

Het was een groot huis, ruim, maar niet ongezellig. Het was heel landelijk ingericht, met een grote, beige-kleurige hoekbank in het midden van de kamer. Er hingen verscheidene herten- en zwijnenkoppen aan de muren en her en der zelfs een vossenkop of een opgezette das.

Terwijl ik om me heen keek hoorde ik twee heldere stemmen van boven komen. Ik keek naar de trap en zag daar een blond meisje lopen, ze had bruine ogen en ik schatte haar ongeveer achttien. Ze was lang en zag er sportief uit. Haar paardenstaart zwiepte heen en weer toen ze zich omdraaide naar de persoon achter haar. Haar gesprekspartner was een meisje met lichtbruin haar en ijzig blauwe ogen en... Shit! Dat was het meisje uit het bos. Ze lachte om iets wat de blondine zei.

Toen ze dichter bij kwam zag ik dat de doeken die ze in haar armen hield, niet gewoon doeken waren; er lag een klein baby'tje in! Net toen ik ze gedag wilde zeggen kwam Skye weer binnen. "Oh he Vanessa, ik wist niet dat je thuis was?" De blondine draaide zich om naar Skye. "Skye! Jou heb ik lang niet gezien!" Riep ze enthousiast waarna ze Skye om de nek vloog.

Het andere meisje liep verder de woonkamer in, maar zodra onze blikken kruisten stond ze verbaasd stil. "Wat doe jij hier?" Vroeg ze. "Stalk je mij of zo?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, ik..." met dat kwam Thomas binnen met mijn cola. "Oh, ik zie dat je mijn zus Scarlett al ontmoet hebt?" Vroeg hij geamuseerd. Hij zette de cola op de salontafel en nam de baby van Scarlett over. Zuchtend plofte Scarlett op de bank.

Hulpeloos keek ik om me heen, niet zeker of ik gewoon kon gaan zitten. Gelukkig kwamen Vanessa en Skye er aan en was ik gered uit mijn ongemakkelijke situatie. "Noah, dit is Vanessa." Zei Skye. Ik schudde Vanessa's hand. "Noah, ik logeer een tijdje bij Elisa." Zei ik tegen haar. Ze lachte. "Aangenaam, ik ben de mate van Thomas." Mate? Wat is dat dan? Vroeg ik mezelf af terwijl ik maar gewoon knikte. Ik ging toch maar op de bank zitten, naast Skye. Skye lachte om iets wat Thomas had gezegd. Ongemakkelijk staarde ik voor me uit.

"Hoe gaan de zaken eigenlijk in de pack, Scarlett? Red je het nog met je Alpha dingen?" Vroeg Thomas aan haar. Pack? Alpha? In dit deel van Drenthe hebben ze echt een vreemd dialect. "Het gaat prima hoor, Elouise en ik kunnen de taken goed verdelen. Ze is de beste bèta die je maar kan krijgen." Bèta? Nu wordt het echt verwarrend.

"Ik moet heel even wat doen. Noah, wil jij Mica even vasthouden?" Vroeg Thomas terwijl hij de baby in mijn armen drukte. "Ik.. Eh-" stamelde ik, maar Thomas gaf me een klap op mijn schouder en lachte. "Top, je moet wel opletten hoor, hij bijt soms." En met die woorden liep hij de keuken in en bleef ik achter met een baby in mijn armen.

A/n
Wordcount: 804

Confusion: (voor Noah) hoog

Cute stuf: Eh... De baby is cute?

Aantal doden: noppes (Behalve Noah's waardigheid misschien)

Inspiratie van de schrijfster: redelijk groot

Oehh sorry voor de late update, ik was helemaal vergeten dat het vandaag woensdag is!

School maakt me zo moe, echt! Morgen een wiskunde toets en dan dinsdag al weer biologie. Gelukkig nog maar twee weken en dan heb ik weer een weekje herfstvakantie.

Bedankt voor het lezen!
Xx

Little Red Riding Hood (But Slightly Different)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora