Proloog

243 23 27
                                    

"Noah, ik ga een paar weken weg. Je mag in die tijd bij tante Elisa logeren als je wilt?" Vroeg Noah's moeder. "Je nichtjes zijn daar dan ook."

Scarlett en Skye waren geen biologische familie. Elisa was goed bevriend geweest met hun ouders. Maar hun ouders waren om het leven gekomen in een ernstig ongeluk, dus woonden ze nu bij Elisa.
Daarbij was Elisa de halfzus van Noah's moeder, dus zij was ook geen volledige bloedverwante.

Noah knikte instemmend. "Prima, als je maar voor mijn verjaardag terug bent, ik wordt maar één keer achttien he." Zijn moeder lachte. "Ja ja, maak je daar maar niet druk om." Noah grijnsde. "Vergeet niet dat ik een stoere sportwagen wil voor mijn verjaardag, daar komen al die meisje als kwispelende schoothondjes op af!" Zijn moeder schudde lachend haar hoofd.

"Ja ja, dat zal best. Als je maar wel zorgt dat je op zijn minst een telefoonnummer hebt voordat je een van je scharrels zwanger maakt." Noah's gezicht verschoot naar een kleur die wel heel veel weg had van een tomaat. "Mám!" riep hij uit. "Ik maak maar een grapje schat, maar één dingetje." Noah humde een antwoord. "Zorg dat je niet gebeten wordt." Noah knikte, maar hij luisterde eigenlijk al niet meer naar wat zijn moeder hem te zeggen had.

Belangrijk!

In dit verhaal kan je een weerwolf zijn/ worden door de volgende redenen:

- Beide ouders zijn een weerwolf.
- Gebeten door een Alpha of wolf met Alpha bloed.

Als je transformeert scheuren je kleren kapot, je kan wel een rugtas, een mantel of iets anders om je rug of enkel binden.

Geen enkele wolf kan tegen zilver.

Je krijgt je mate op je zeventiende.

Als je gebeten wordt door een Alpha wolf of een wolf met Alpha bloed voordat je 16 bent, dan krijg je je wolf dus voor je zestiende.

Alleen de wolven met Alpha bloed krijgen hun wolf op hun veertiende.

A/n:
Ik schrijf momenteel nog veel meer verhalen (die staan helaas (voor jullie) nog niet online) dus ik zal niet heel vaak updaten.

(ik zal proberen iedere woensdag te plaatsen, of als ik zin heb iets vaker)

Mijn hoofdstukken zullen korter zijn dan die van mijn andere weerwolfverhaal, zo rond de 800 woorden.

Laat zeker even een Vote achter en misschien krijg je dan een Shoutout in het volgende hoofdstuk!

Xx Lanah

Little Red Riding Hood (But Slightly Different)Where stories live. Discover now