Bölüm 41

122 11 103
                                    

Sıktı Dişlerini Yerde Yatan Alev Taşıyıcı. Açtı Gözlerini Ve Beyaz Kanatlarını Kendine Çekip Karşısında Duran 3 Kişiye Baktı. Lance e, Yin e Ve Yang a. Kollarını Yere Sabitleyip Kendini Yerden Kaldırdı Ve Baktı Telaşını Gizlemeye Çalışarak.

"Lance? Sen İyi misin??"

Aklında Canlanan Gece ye Ait Karanlık Görüntüler İle Yüzünü Buruşturdu.

Bekledi Bir Süre Sessizce Lance. Keith in Yüzünü İnceledi Sanki Son Defa Görüyormuş Gibi. Yüzü Ağlamaklı Bir Hal Alınca Sıkıca Sarılmaya İtmişti Kendini Keith e.

"İyisin. Tanrı ya Şükür İyisin.."

Şaşkınca Yin Ve Yang a Baktı Lance Kendine Sarılırken. Yanaklarının Kızardığını Ve Kalbinin Lance in Kalbi İle Senkronize Atışını Hissedebiliyordu. Dibine Dek Hem de.

"Ben İyiyim"

Tebessüm Etti Lance in Kokusunu Doya Doya İçine Çekerken. Tabii Her Mutluluğun Bir Hüzünü Olurdu. Gözlerinin Telaşla Açılmasına Sebebiyet Veren Şey Kapının Arasından Gördüğü Salondu. Aklında Hızla Yankılanan Gece ye Ait Çığlıklar Lance i Bilmeden İtmesine Sebep Olmuştu. Arkasına Bakmadan Hızla Çıktı Odadan Koşarak Salona Doğru.

Şaşkınlığını Hızla Üstünden Atıp Bağırdı Lance.

"Keith! Beni Bekle!"

Hızla Koşmaya Başladı O da Keith in Peşinden İkizler İle.

Koşan Adımlarını Yavaşlattı Keith Gördüğü Manzara İle. Korkusunu Gizlercesine Etrafındaki Kan İzlerine Baktı. En Sonunda İse Yerde Yatan Dostlarına, Ablasına Baktı. Kaşlarını Çattı Ve Yumruk Yaptı Ellerini.

Yorgunlukla Gözlerini Araladı Katie. Karşısında Dikilmiş Olan Kişiyi Seçmesi İçin Kıstı Gözlerini. Keith Karşılarına Dikilmiş Telaşla Bakıyordu Kendilerine. Güldü Hafiften.

"İyi Olduğunu Görmek Güzel.. Emo"

Hızla Koltuğa Yaslanmış Yorgunca Oturan Katie ye Çevirdi Kafasını Keith. Bir Adım Daha Attı Ve Yere Eğilip Katie ye Baktı.

"Sen.. Onları İyileştirdin mi..?"

Gözlerini Kapatıp Başını Koltuğa Dayadı Katie.

"Sen Korunma Altındaydın. Lance in İse Kara Gölge yi Yenmesi Gerekiyordu. Geriye Kalan Tek Büyücü Bendim"

Kaşlarını Çattı Keith.

"Kara Gölge yi Yenmesi mi..?"

Gözlerini Lance e Döndürüp Onun Gözlerine Baktı Dik Dik. İçinde Oluşan Alev Kendini Yemeye Başlamıştı Sanki.

"Ben.. Ben İyiydim Ve Birşey Yapmadım mı..?"

Kaşlarını Çattı Lance. Gözlerini Kapatıp Nefes Verdi Ve Tekrardan Açtığı Gözlerini Keith in Gözlerine Dikerek Konuştu Sanki Suç İşlemiş Edasıyla.

"Sen İyi Değildin Keith. Hiç Kimse İyi Değildi O Gece. Herkesin Sırtına Ölüm Fermanının İmzası Basılmıştı Ve Korunaklı Tek Kişi Ben Kalmıştım. Seni Alev Ejderi Koruma Altına Almıştı Tam Zamanında. Bu Yüzden Kozanın Üstündeydi Ölüm Fermanı Senin Değil.. Kara Gölge yi Yenme İşi Tek Bana Düşmüştü Bu Yüzden Hızla İkizlerin Evine Gittim. Yin i Ele Geçirmişti O Lanet Gölge Ve Yin i Kurtarıp Yendim Onu."

❝Pole Star❞  《Klance》Där berättelser lever. Upptäck nu