Bölüm 31

115 9 29
                                    

Hızla Eve Gelmişti Lance.. Bu Hızı Boğazının Yırtılırcasına Ağrımasına, Sesinin Kendini Kısmaya Çalışmasına Sebebiyet Vermişti.. Tabii Bedeninin Yorgun Düşmesine de Neden Olmuştu Fakat Güçlü Kalmak Zorundaydı.. Kucağındaki Zarar Taşıyan Can İçin, Keith İçin.. Kapının Önüne Geldiği Anda Tekmesiyle Açtı Kapıyı Ve İçeri Girdi Soluklanarak.. Bağırdı..

"Katie Dışarıda Keith i Arayan Herkesi Eve Topla Hemen! Onlara da Zarar Gelmesin Askerler Tarafından!"

Tam Katie İtiraz Edecekken Tekrardan Bağırdı Lance..

"Dediğimi Yap Katie! Ben Keith İle İlgileneceğim"

Nefes Verdi Ve Kaşlarını Çatıp Hızla Evden Dışarı Çıktı Katie Dışarıdaki Arkadaşlarını Eve Toplamak Adına..

Koltuğun Yanına Koştu Lance.. Keith i Yatırdı Koltuğa Ve Elleriyle Nabzını Ölçtü.. Kalp Atışı İyice Yavaşlamıştı.. Bilmiyordu Bedeni
Dayanır mıydı Aklından Geçen Büyüyü Yapmaya Fakat Büyüyü Uygulayacaktı Keith İçin.. Dostu Bu Dünyada Olmadan Yapamazdı.. Bu Kadar Bağlandığı Ve Taşındığı Semtte İlk Dostu Olan Kişinin Dünyadan Göçmesine İzin Veremezdi.. Kalktı Ayağa Ve Duygu Karışımını Belli Eden Bir Yüz İfadesi İle Keith e Baktı.. "Bu Dünyadan Ayrılmana İzin Vermeyeceğim Keith.." Su Ruhunun Kendini Ele Geçirmesi Saçlarını Beyazladığından, Altean İşaretlerinin Ortaya Çıktığından Ve Gözlerinin Mavinin En Açık Tonlarını Taşımasından Belli Oluyordu.. Söyledi Sözlerini..

" Şifa Kuvvetinin En Güçlüsünü Temsil Eden Bu Büyü Gücünü Kendim Tarafından Dostum Keith e Uygulamak Üzere Teslim Alıyorum. Kuşatmanı İstiyorum Beni Şifa Gücünle Şifanın Gardiyanı Nova!"

Çattı Kaşlarını İyice Ve Etrafına Bakındı.. Hiçbir Şey Yoktu? Ama Bu İmkansızdı! Nova nın Kendini Ziyaret Etmesi Gerektiğini Biliyordu Fakat Bu Olmamıştı.. Tekrardan Bağırdı Son Sözleri..

"KUŞATMANI İSTİYORUM BENİ ŞİFA GÜCÜNLE ŞİFALARIN GARDİYANI NOVA!!"

Gözlerini Aniden Sarsılan Yere Sabitledi.. Sarsıntı Oluyor muydu Bu Tarz Büyülerde? Bilmiyordu Çünkü Büyü Kitabında Görmemişti Böyle Bir Etki.. Telaşla Baktı Başına Giden Ellerine.. Başında Oluşan Ağrı Anlatılamaz Derecede Kuvvetliydi Ve Gücünü Sanki Çekiyor Gibiydi.. Bağırdı Acıyla Boğazını Yırtarcasına.. Etrafı Sanki İç İçe Girmiş Gibi Görüyordu Tıpkı Baş Dönmesinde Oluşan Çift Görme Olayı Misali.. Başının Ağrısını, Dönmesini Ve Etrafın Sarsılmasını Umursamadan Etrafa Bakıyordu..

Süzülüyordu Etrafta Gardiyan Nova nın Işık Hüzmesi.. Parlak Yeşil Renginde Ve İnsana Huzur Veren Bir Işık İle.. Etrafta Dönüşünü Bıraktı Ve Hızla Yerde Çökmüş Duran Kendini Çağırmış Su Taşıyıcısının İçine Girdi Onu Şifası İle Kuşatmak Adına..

"Şifaların En Güçlüsü Senin Üzerinde Olsun Taşıyıcı.."

Kontrolünü Kaybettiği Bedenini İzledi Gözleri İle Lance.. Başlanıyordu İşleme.. Ellerini Keith in Sol Göğsünün, Kalbinin Bulunduğu Noktaya Koydu.. Asıl Mesele Burada Başlayacaktı İşte.. İçeri Girenleri Aldırmadan Uygulamaya Başladı Şifaların Şifası Büyüsünü.. Ellerinden Çıkan Yeşil Ve Keith in Kalp Atışı İle Senkronize Olmuş Dalga Biçimindeki Işıklara Baktı.. Baktı Ve Baktı Keith in Kalp Atışını Kendi Bedeninde Hissediyordu Neredeyse.. Hızlandı Keith in Kalp Atış Hızı, Şiddetlendi İyice Güçsüzlükten Çıkan Atışlar.. Bu İşaret Keith in Yeniden Yaşama Dönebileceğinin Bir Kanıtıydı.. Gücünü Çekmesine İzin Verdi Yaptığı Büyünün..

❝Pole Star❞  《Klance》Место, где живут истории. Откройте их для себя