Bölüm 16

151 15 33
                                    

Bir Sağa Bir Sola Yürümekten Bacakları Ağrımıştı Lance in.. Axca İse Saat in İyice Geç Olmasından Dolayı Koltuğa Kıvrılıp Uyuyakalmıştı.. Tekli Koltuklardan Birine Oturdu Lance.. Elini Kalbinin Üstüne Koyup Dişlerini Sıktı.. Uyandığından Bu Yana Hissettiği Kalp Ağrısının Normal Olmadığı Belliydi.. İçinden Gelse Bağırabilirdi Ama Evin Bütün Sakinleri Uyuduğu İçin Bağıramıyordu Haliyle.. Aklına Gelen Şey İle Fırladığı Ayağa..

"Güç İşaretleri.."

Salonda Gezdirdi Gözlerini.. Gözleri Bir Aynaya Takılınca Hızla Karşısına Doğru Yürüdü Ve Aynanın Karşısına Geçip Ceketi İle T-Shirt ünü Yere Attı.. Aynada Vücudunun Görüntüsüne Baktı.. Yüzünü Asıp Elini Kalbinin Üstünde Gezdirdi..

"Kahinlik Gücüme Ait İşaret Kaybolmuş.."

Gözlerini Devirdi.. Tahminince Kara Gölge Kendini Ele Geçirince Kahinlik Güçlerini Kullanıp Kendine Depolamıştı.. Kendisi Ve Keith de Kara Gölge ye Saldırınca Tamamen Silinmişti Kahinlik Gücü..

"Lanet Olsun.."

Yerden T-Shirt ünü Alıp Tekrardan Üzerine Geçirdi Ve Ceketini Askılığa Asıp Koltukların Bulunduğu Yere Yöneldi.. Kendini Tekli Koltuklardan Birine Attı.. Ay Işığı İle Parlayan Mavi Gözlerini İse Koltukta Yatan Keith e Çevirdi..

"Ne Zaman Uyanacaksın Keith..? İçimdeki Korku Öldürecek Beni.."

Ayağa Kalkıp Keith in Yattığı Koltuğun Yanına Çömeldi Ve Onu Daha da Yakından İncelemeye Başladı.. Elini Tutup Nabzının Üstüne Koydu Parmağını..

"Nabzı Atıyor.. Peki Neden Uyanmadı Daha..?"

Yüzünü Astı Acı Çekercesine.. Kalp Ağrısına Daha da Etki Ediyordu İçindeki Endişe Ve Telaş..

Hala Kullandığı Özel Büyülerin Etkisinden Dolayı Uykudaydı Keith.. Fakat İçindeki Alev Gücü Hiç Uykuya Geçmemişti.. Az Kalmıştı Keith Bedenen Uyanmasına Bu Yüzden Alev Ejderi Devreye Girdi Uyandırmak İçin.. Yoksa Hiç Uyanamayabilirdi.. Açtı Alev Rengindeki Gözlerini Ve Hiç Bir İfade Takınmadan Tavana Bakmaya Başladı..

Keith in Gözlerini Açması İle Şaşkınlığa Bürünmüştü Lance in Bakışları.. Farketmeden Keith in Elini Daha da Sıkı Tutmaya Başladı..

"Keith..?"

İfadesizliğini Sürdürdü Ve Başını Lance e Çevirdi Alev Ejderinin Kontrolündeki Keith.. Yavaşça Doğruldu Koltuğun Üzerinde..

"Uyanması Adına Kontrol Altına Aldım Onu.. Yoksa Hiç Uyanamayabilir.. Az Kaldı Bedenen Uyanmasına..."

Telaşa Büründü Yüz İfadesi Lance in.. Kekeleyerek Konuştu Korkudan..

"U-uyanamayabilir.. Derken..?

Gözlerini Kapatıp Alnını Ovaladı Alev Ejderi Kontrolündeki Keith..

"Uyanamayabilirdi.. Anladığına Eminim Su Taşıyıcısı.. "

Telaşına Yenik Düşüp Sesli Bir Tonda Konuştu Lance..

"Uyandır Onu Yalvarırım!"

Hafiften Güldü Alev Ejderi..

"Demek Onu Bu Kadar Seviyorsun Huh..? Su Ejderinin Neden Seni Seçtiği Anlaşıldı.. "

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now