Bölüm 26

172 9 19
                                    

Zaman Geçmiş Geçeceği Kadar Ve Gece Olmuştu Sonunda.. Axca Yin Yang İkizleri İle Bol Bol Konuşmuş, Sık Sık Kardeşi Keith i Kontrol Etmiş Ve Dinlenmişti.. Katie de Yin Yang İkizleri İle Tanışıp Konuşmuştu Büyüler Ve Doğa Hakkında.. Birkaç Taktik Almıştı Onlardan.. En Sona İse Çıkışlarını Yapmışlardı İkizlere Veda Ederek.. Katie Büyü Uygulamıştı Dördünün de Üzerine Askerler Ve Avcılardan Gizlenmek İçin.. Keith Ve Lance Hala Uyanmamıştı Bu Yüzden de Taşımak Zorundalardı Onları.. Axca Biricik Kardeşi Keith i Sırtına Almıştı Katie İse Büyü Gücüyle Lance i Taşıyordu Uyandırmamaya Özen Göstererek.. Zaman İyice Geçti Bir Saat, İki Saat Ve Üç Saat..

Durdu Ve Soluklandı Axca.. Üzerinde Oldukça Güçlü Bir Galra Dayanıklılığı Olmasına Rağmen Yorulmuştu Artık.. Üç Saat Durmaksızın Yürümenin Bedeli Buydu, Yorulmak.. Kardeşini Hala Sırtında Taşıyarak Çöktü Yere.. Soluklandı..

"Daha Fazla Dayanamayacağım.."

Durdu Tıpkı Axca Gibi Katie.. O da Soluklandı.. Lance i Yere Bıraktı Büyü Gücü İle Yavaşça Ve Çöktü Yere..

"Üç Saat Durmaksızın Yürüyoruz Axca.. Bu Normal Elbet"

Başıyla Onayladı Katie yi Axca.. Ona Son Derece Hak Veriyordu..

Kaşlarını Çattı Uyku Halindeki Lance.. Farketmeden Sıktı Yerde Bitmiş Bir Tutam Otu Eliyle.. Rüyada Bile Düşündüğü Tek Kişi Keith di.. Yine Kabus Görüyordu Onun Hakkında.. Sayamazdı Keith Hakkında Ne Kadar Kabus Gördüğünü Fakat Hepside Birbirinden Kötüydü Bunu Biliyordu..

"Keith.. Hgghh.. Dokunmayın Onun Kılına Dahi..!"

Lance in Konuşması İle Oynattı Uzun Kulaklarını Axca.. Kulaklarının Duyduğu Sözlerin Verdiği Şaşkınlık İle Şaşkınca Lance e Baktı..

"Lance..?"

Bacaklarının Üstünde Yürüyerek Lance in Yanına Gitti Ve Yüzünü İnceledi.. Kabus Görüyordu Anlaşılabiliyordu.. Kardeşi Keith e Baktı Göz Ucuyla.. O İse Uyuyordu Mışıl Mışıl.. Hafif Bir Tebessüm Takınıp Lance e Döndü Tekrardan Ve Tıpkı Kardeşine de Sık Sık Yaptığı Gibi Lance in Kahverengi Saçlarını Okşadı Parmaklarını Geçirerek..

"O İyi.. Kardeşime Bir Zarar Gelmeyecek Korkma Lance.."

Geçirdi İçinden.. "Umarım.."

Yüzünü Ağlamaklı Bir İfadeye Getirdi Lance.. Son Olarak Hızla Açtı Gözlerini Ve Elleriyle Yerden Destek Alarak Kaldırdı Kendini Yerden.. Kocaman Açık Gözleriyle Ter İçinde Soluklanmaya Başladı.. Telaşla Karşısında Duran Axca nın Sarı Retinalı Violet Gözlerine Baktı..

"Keith! Keith Nerede!?"

Şaşkınca Baktı Lance in Çıkışmasından Dolayı Axca.. Nefes Verdi.. Kardeşi İçin Oldukça Korkmuş Olmalıydı Lance.. İçi Isıtacak Bir Tebessüm Sergileyip Konuştu..

"Arkama Bakınca Göreceksin Lance"

Telaşla Bakan Gözlerini Axca nın Biraz Arkasında Yatan Bedene Çevirdi Hızla.. Ayağa Kalktı Aniden O Bedenin Keith e Ait Olduğunu Görünce.. Yanına Gitti Keith in Ve Yanına Çöktü Kendini Atarcasına.. Elini Keith in Kalbinin Üstüne Götürdü Ve Bekletti Bir Süre.. Tebessüm Etti Sıkıntısı Aniden Gitmişçesine..

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now