Bölüm 38

128 10 69
                                    

Gece Saat 02.00. Geceleri Saflığın Simgesidir Bir Bakıma. Sessizliğin, Huzurun, Ve Kendinle Baş Başa Kalmanın Simgesidir. Bütün Bildiklerimiz Bundan İbaretti Sadece. Fakat Bilmediğimiz Daha Neler Neler Vardı..? Bütün Bunlar Gece nin Evrene Sarkıttığı Siyah, Yıldızlı Ve Beyaz Ay Tokalı Saçlarında Saklı..

Sağına Döndü Katie. Sonra İse Soluna. Kanter İçinde Kaldığını Her Halükarda Belli Edebilecek Yüzü Kıpkırmızıydı. Canıyla Cebelleşir Gibiydi Adeta. Ya Kabus Görüyordu, Ya da Acı Çektiriyordu Uykunun Gizli Emelleri Ona.

Etrafına Baktı Katie. Elini Uzattığında Bile Bir Faydası Dokunmayan Arkadaşlarına, Küçüklük Dostlarına Baktı. Shiro ya, Allura ya, Hunk a Ve Keith e. Bağırdı Sesini Duyurmak İstercesine.

"KURTULUN KARANLIĞIN SARMAŞIK KOLLARINDAN! DUYMUYOR MUSUNUZ BENİ!? HEY!!"

Titriyordu Yaşına Oranla Kısa Bedeni. Korkuyla Etrafa Baktı. Etraftaki Ses İşlemişti Kanının En Minik Yapıtaşlarına Dahi. Sıkıca Gözlerini Kapatıp Boynundaki Kötü Kokulu Nefesi Hissetti Engel Olamadan.

"Sen ki Zavallı Bir Büyücüsün Katie! Yardım Elin Dokunamaz Dostlarına! HİÇ BİRİNE!! Sadece İzle Kendinle Onların Karanlığa Boğuluşunu. Ölümün Yakındır!"

Sırtında Ve Kollarında Hissettiği Acılar Resmen Haykırtmıştı Kendini. Şekillendirilmiş Ve Son Isıda Isıtılmış Demirler Vücudunda Şekilli Yaralar Oluşturmak İçin Seçilmiş İdeal Aletlerdi. Göz Göze Geldi Karşısındaki Belirsiz Yaratık İle..

Hızla Gözlerini Araladı Katie. Vücudunu Ani Bir Hareketle Yataktan Kaldırdı Ve Gözlerini Kapatıp Soluklandı Derin Soluklar İle. Alnındaki Terleri Silmek İçin Kolunu Alnına Sürttü Ve Çekti Kolunda Hissettiği Derinlemesine Acı İle. Karameli Andıran Gözleri İle Şaşkınca Koluna Baktığında Korkuya Bulanmıştı Yüz İfadesi. Çenesi Titredi Korku İle Kolundan Akan Kanları Görünce. Kolundaki Farklı Dilde Yazılmış Kelimeleri Umursamadan Elleriyle Sırtına Dokundu Yavaşça. Hissettiği Acı Ve Islaklık Hissi İle Dişlerini Sıkıp Ellerine Baktı Soluklana Soluklana.

"Hayır.. Hayır Kabusum Gerçek Değildi Hayır..!"

Kazınmış Şekil Gelmişti Anında Aklına. Rüyasındaki Koca Demirin Aldığı Şekil, Çember İçinde Kuru Kafa Ve Karanlık Sembolüydü. Acı Çekmesine Rağmen Ayağa Kalktı Ve Üstündeki Uykuluk Uzun Ve Kana Bulanmış Beyaz T-Shirt ü Üstünden Çıkarıp Sırtının Birazını Döndü Karşısındaki Aynaya Sırtındakini Görebilsin Diye. İşte Buydu Karanlığın Ölüm Fermanı Sembolüydü.

Ölüm Yakındır Katie. Şuanda Güçsüz İnsan Benzeri Bir Yaratıksın Sadece. İnsanlardan Farksızken Dostlarını Kurtarabilir misin..? GÖRECEĞİZ

Fırlarcasına Çıktı Odadan. Karşısına Gelen İlk Odaya Daldı Hızla. Kırmızı Kapılı Odaydı Burası Keith in Odası. Durdurdu Kendini Aniden. Gördüğü Şey İle Dili Tutulmuştu Resmen.

"K-ke-.."

Artık Ölüm Fermanı Bulunan Kara Alev Çemberinin İçindedir Alev Taşıyıcısı. Gücü Mühürlenmiş, Sessiz, Yoğun Yaralı Ve Hareketsiz. 1 Gitti Geriye Kaldı 3. Daha Kimlerden Yardım Almayı Bekliyorsun..?

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now