Bölüm 35

130 10 93
                                    

Yine Ve Yine.. Yine Misafirdi Geceye Keith Pencere Önünde Eline Konmuş Ateş Böceği İle.. Teki Eflatun Rengini Almış Gözleri İle Ateş Böceğinin Kusursuz Parıltısını, Parıltısıyla Beraber Detayları Ortaya Çıkan Kanatlarını İnceliyordu.. Sönük Bakışlarını İçindeki Hisleri Anlatır Nitelikteydi.. Burukluk, Biraz Kadere Kırılmışlık, Çoğunlukla Karanlığa Bürünen Bir Hava Ve Tuttuğu Boğaz Ağrısı.. Belki Olabilirdi Hayatı Şu Elindeki Ateş Böceğinin Işığı Kadar Parlak, Kutup Yıldızının Üzerinde Bulundurduğu Şans Kadar Şanslı.. Fakat Hayatı Oldukça Karamsardı, Oldukça Üzerine Geliyordu Herşey İstemsizce.. Nefes Vermesi İle Uçuşmaya Başlamıştı Uzaklara Ateş Böceği.. Devirdi Gözlerini Ve Daha da Sıkılaştırdı Birbirine Bağladığı Kollarını..

Kapıyı Çalma Gereksinimi Duymamıştı Yeşil Aşığı Çocuk.. Sessizce Açtı Kapıyı Ve Kafasını Uzatıp Pencere Önünde Duran Keith e Baktı Kendisine Bakacağı Dakikayı Beklerken Onay İstercesine..

Kapının Açılma Sesini Sessiz Olsa Bile Duymuştu.. Gece Sessizliğinin Hakim Olduğu Odada En Küçük Bir Sesi Bile Duymak Çok Kolaydı.. Başını Uzatmış Yeşil Aşığı Çocuk Katie ye Baktı Ve Salladı Başını İçeri Girmek İstemesini Onaylarcasına.. Geri Önüne Dönüp Yıldızları İzlemeye Devam Etti..

Sessizce Kapıyı Kapatıp Keith in Yanına Yürüdü Katie.. Yanında Durdu Ve Duvara Yaslanıp Kollarını Bağladı..

"Yine Gece Kuşu muyuz Emo Oğlan?"

Onaylarcasına Bir Mırıltı Sesi Çıkardı Keith..

"Hmmh.."

Hafiften Güldü Katie..

"Demek Düşünceler Uyumana İzin Vermedi Yine Huh..?"

Kapattı Gözlerini Keith..

"Konuşmayacaktım Ama.. İçimdeki Acı İzin Vermedi Uyumama.. Bir Nevi Haklısın."

Keith in Neden Bahsettiğini Hemen Anlamıştı Katie.. Nefes Verdi.

"Anlıyorum Seni.. Hiç Ona Açılmayı Düşündün mü..?"

Kaşlarını Çatıp Katie ye Baktı Keith..

"Ona Açılamam Ben.. Benden Uzaklaşacak Ve Daha Fazla Acı Çekeceğim.."

Kaşlarını Çattı Katie..

"Böylesi Daha mı İyi Sence Dostum..? Eninde Sonunda Öğrenecek Bir Şekilde Senin Ona Karşı Olan Hislerini Ve Daha Erken Söylemediğin İçin Pişmanlık Duyacaksın.."

Titredi Nefesi Keith in..

"Lanet Olsun.. Bu Kadar Kısa Sürede Lance e Nasıl Bu Kadar Çabuk Bağlandığımı Ve Onu Sevdiğimi İnan ki Bilmiyorum.. Ondan Vazgeçmem Gerek.."

Keith in Koluna Vurdu Ve Ters Ters Baktı Katie..

"Sana İnanamıyorum Emo Bu Kadar Çabuk mu Pes Edeceksin..? Ah Saçmalama..!"

"Saçmaladığım Felan Yok Katie.. Biliyorum Uğraşsam Bile Boşa Kürek Çekeceğim Ve Kaybeden Ben Olacağım Yine.. Onun Yerine Bu İlişkiyi Baştan Silerim.."

Avcunu Alnına Vurup Homurdandı Katie..

"Bu Kadar Çabuk Pes Edemezsin Keith.. Uğraş Biraz..! Sevdiğin Kişi Başka Birine Gidince Daha mı İyi Olacak..? Daha Çok Canın Yanacak Gördükçe Yüreğini Aleve Vermişler Gibi Hissedeceksin.. Eğer Buna Razı İsen Unut Gitsin Bırak Umut İpinin Ucunu Başkası Kapsın.."

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now