Bölüm 37

135 10 130
                                    

Bahar Esintileri Olurdu İnsanın İçini Huzura Boğan Ve Saçlarını Okşayan. Şuan Belki de Tam Zamanıydı Lance İçin Fakat Duygularından O Kadar da Emin Olduğunu Söyleyemezdi. Gözlerini Kırpıştırarak Kendisini Gören Axca ya Baktı Kendisine Beklenmedik Bir Anda Çikolata Verilen Çocuğun Şaşkınlığını Anlatan Bir Misalde.

Şaşkınca Axca ya Baktı Keith. Ablası Neden Şaşkınca Başka Bir Alana Bakıyordu? Gözlerini Ayırmadan Kafasını Döndürdü Ve Baktı Ablasının Baktığı Yöne. Birşey Yoktu.

"Axca? Neye Bakıyorsun?"

Gözlerini Keith in Teki Eflatun Rengini Almış Violet Gözleri İle Buluşturdu Axca. Söylemeli miydi Acaba Lance i Kendilerini Dinlerken Gördüğünü? Kardeşi Bu Durumdan Pek Hoşnut Olmayabilirdi Hissedebiliyordu. Tebessüm Etti Yalan Söylediğini Belli Etmemeye Dikkat Ederek.

"Birbirine Çarpan İki Kuş Gördüm de Ve Aklıma Lance İle Sen Geldin Bir An Ondan Daldım"

Hafiften Kıkırdadı.

Hafifçe Tebessüm Etti Keith.

"Peki"

Aralarında Konuşmaya Devam Ettiler Öylece..

Keith Başını Çevirdiğinde Kendini Hızla Merdivenlerden Düşerken Bulmuştu Kendini Keith e Göstermemek İçin Aşağı İnerken Okyanus Çocuk. Ses Çıkarmadığına Sevinmişti Merdivenin Demir Kollarına Tutunduğundan. Nefes Verdi Derinden.

Ters Biçimde Merdivenlerde Yatar Pozisyonda Duran Lance e Baktı Gözlüğünü Düzeltip Katie.

"Lance?"

Güldü Hafiften.

"Ne Yapıyorsun Merdivenlerde Bu Halde?"

Ters Görüş Açısından Şaşkınca Katie ye Baktı Lance. Kendini İyice Zemine İtti Ve Ters Dönüp Yerden Kalktı Üstünü Çırpıp. Kaşlarını Çattı Aklında Canlanan Cümle İle.. "Ben Lance i Seviyorum Ve.. Bu Sevginin Dostça Bir Sevgi Olmadığını Söyleyebilirim. Bunu Sadece Katie Biliyor.." Boğazını Temizledi.

"Katie Biraz Konuşabilir miyiz..?"

Şaşkınca Lance in Çatık Bakan Gözlerine Baktı Katie. O da Ciddiyete Büründü Bir Anda.

"Tabii. Odama Gidelim"

Önden Yürümeye Başladı Lance e Yol Göstermek Amacıyla.

Katie nin Peşinden Yürümeye Başladı Lance. Gözlerini Devirdi Kalbinde Oluşan Tuhaf Bir Ağrı İle. Nefes Verdi Kalbindeki Acıyı Hafifletmek İçin. Konuşmalıydı Bu Konuyu Katie İle. Neden Kendisine Söylemediğini Keith in Kendisini Sevdiğini..

Oda Kapısının Yeşil Kulpunu İndirdi Ve İçeri Girdi Katie. Lance e Yerdeki Yeşil Minderleri Gösterip Bağdaş Kurdu. Gözleri Şaşkınlıkla Lance e Bakıyordu Aklı İse Söyleyeceklerindeydi.

"Evet Lance? Seni Dinliyorum."

Kapıyı Kapattı Ve Katie nin Karşısındaki Mindere Oturdu Lance. Ciddiyete Büründü.

"Birşey Öğrendim Katie."

Gözlerini Kıstı Katie. Lance in Yüz İfadesinden Anlayabiliyordu Ciddi Ve Canını Sıkan Birşey Olduğunu. Başını Sallamakla Yetindi.

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now