Bölüm 32

144 10 61
                                    

Hava Soğuktu, Güneş Sahte Bir Sıcaklık Yayıyordu Etrafa Ve İçeride Güneşin Soğuk Işınları Dolaşıyordu.. Sonbahar ın Geldiğinin Bir Göstergesiydi Bu.. Duvarın İçine Sinen Güneş Işıkları Siyah Eve Ait Renkli Duvarların Parlamasına Sebebiyet Veriyordu.. Saat Sabah 7.30 Çoğu Kişi Bu Saatte Uyumakta Olurdu Ve Bu Sabah da Diğer Sabahlardan Farksızdı Dışarıda Soğuk Bir Hava Dolaşması Dışında..

Yavaşça Açıldı Teki Eflatun Rengini Almış Gözler, Kırpıştılar.. Hiçbir Şey Düşünmeden Aklı Direk Sağ Gözüne Gitti Eli Keith in.. Kapattı Sağ Gözünü Ve Sol Gözü İle Etrafa Bakmaya Çalıştı.. Renklerin Birbirine Geçtiğini, Eşyaların Son Derece Bulanık Olduğunu Ve Sanki Gece Vaktinde Gördüğünü Hissediyordu Bütün Bunları.. Elini Sol Gözünden Çekip Sağ Gözüyle Etrafa Bakındı.. Herşey Normal Görünüyordu.. Net, Normal Renginde Ve Normal Şeklinde.. Aklına Uçuştu Düşünceler.. Büyük İhtimal Görme Kaybı Oluşmuştu Sol Gözünde.. Oturur Pozisyona Gelip Gözlerini Yan Koltukta Yatan Kişiye Çevirdi.. Anlamıştı Mor Teninden Yatan Kişinin Ablası Axca Olduğunu.. Elinde Bir Kahve Bardağı İle Uyuyakalmıştı Koltukta.. Gözlerini Kapatıp Alnını Ovaladı Ve Olanları Hatırlamaya Çalıştı.. Nasıl Gelmişti Bu Eve? Nasıl Bulunmuştu Kendisi? Birileri Bulup Getirmişti Kendisini Bu Eve Kesinlikle.. Peki Neden Bu Kadar Sağlıklıydı..? Neden Bir Ölü Değildi Şuanda..? Neden Sadece Görme Kaybı İle Geçirmişti Yaptığını Hatırladığı Büyünün Bedelini..? Lanetler Okudu Şükürler Dileyeceği Yerde.. Başını Aldı Elleri Arasına.. Anlamıştı Büyüyü Bu Kadar Hafif Bir Bedelle Atlatmasının Nedenini.. Birisi Kendini Bir Şekilde İyileştirmiş Olmalıydı.. Kim İyileştirmişti Peki..? Evdeki En Kuvvetli Büyü Gücüne Sahip Olan Kişileri Düşündü.. Lance Ve Katie.. İyice Çalıştırdı Kafasını..

"Katie.. Katie Bizim Seviyemizdeki Zor Büyüleri Yapabilecek Bir Bünyeye Sahip Değil.. O Zaman Geriye Tek Bir Seçenek Kalıyor.. Lance..."

Gözlerine Bastırdı Parmaklarını Sol Eli İle.. Yardım İstememişti Kimseden Ve Yardım İster Bir Halde Bulunmasına Lanetler Okudu.. Lance in Yardım Sever Biri Olduğunu Bilirdi.. Özellikle de Sevdiği Dostlarına Aşırı Derecede Yardım Etme Gereksinimi Duyan Bir Altean O.. Nefes Verdi Ve Ayağa Kalkıp Üzerindeki Battaniyeyi Kucağına Aldı.. Axca nın Yanına Yaklaştı Ve Onu Uyandırmamaya Özen Göstererek -Kahve Bardağını da Alarak Tabii- Üstüne Örttü Battaniyeyi.. Adımlarının Kendini Götürmesine İzin Verdi.. Bir Adım, İki Adım, Üç Adım Saydı Adımlarını.. İki Adım Sonra Okyanus Mavisi Kapının Önündeydi.. Lance in Oda Kapısının Önü.. Bu Saatte Lance in Uyuduğuna Emindi Ve Kendisine Büyü Yapan Kişi Lance se Baya Bir Dinlenmeye İhtiyacı Olacağını Biliyordu.. Sessizce İndirdi Kulpu Ve Sessiz Adımları İle İçeri Adımladı Hızla.. Kapattı Kapıyı Ve Mavi Renginin Tonlarını Taşıyan Yatağa Baktı Teki Eflatun Rengi Almış Gözleri İle.. İstemsizce Tebessüm Etti.. Tahmin Ettiği Gibi Uyuyordu Lance.. Siyah Evin Her Odasında Bulunan Sandalyenin Yanına Gitti Ve Oturdu Yine Sessizce.. Ellerini Birbirine Kenetleyip Lance in Esmer Şekeri Andıran Tenini Süzdü Önce.. Sonra İse Upuzun Olan Kirpiklerini.. Kusursuz Görünen Saçlarını Unutmamıştı Tabii ki de Onlara da Baktı Gözleriyle.. İstemsizce Elini Lance in Saçlarına Götürmüştü.. Elini Çekmek İstese Bile Artık Çok Geçti Çoktan Dokunmuştu Yumuşak Kahverengi Saçlarına.. Uyandırmadığına Sevinmişti.. Parmak Uçlarıyla Sanki Kırılgan Birşeye Dokunuyormuş Gibi Okşamaya Başladı Saçlarını Her Telini Hissetmeye Çalışarak.. Tebessümü Artmıştı..

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now