Bölüm 27

132 8 17
                                    

Saat Gecenin 1 iydi Ve Axca, Katie Ve Lance Eve Yeni Yeni Varabilmişlerdi.. Önden Yürüyerek Evin Büyüyle Korunaklı Sınırına Adımını Attı Ve Yutkundu.. Gördüğü Şey Şuydu; Shiro İle Allura Kapının Önünde Bekliyorlardı Kolları Bağlı Ve Yüzlerinde Son Derece Ciddi Bir İfade Vardı.. Girdiği Şaşkınlıktan Çıktı Ve Kendisi de Ciddiyete Bürünüp Adımlarını Hızlandırdı..

Gri Tonlarını Taşıyan Gözleri Lance Ve Diğerlerini Görmüştü Shiro nun.. Nefes Verdi Ve Yaslandığı Duvardan Çekilip Lance İle Diğerlerine Doğru Yürümeye Başladı İçindeki Telaşın Ve Sinirin Yüzüne Vurması İle.. Bir Adım, İki Adım Ve Üçüncü Adımda Tamamen Lance in Karşısındaydı.. Bir Kucağındaki Keith e Bir de Lance in Mavi Gözlerine Baktı Ciddiyetle..

"Neredeydiniz Lance..? Telaşlandık Burada Neden Bize Haber Vermediniz..?"

Tam Lance Söze Başlayacağı Sırada Lance Yerine Axca nın Kendisi Konuşmaya Başlamıştı.. Ciddi Ve Biraz da Olsa Korkusunu Belli Eden Bir Sesle..

"Shiro.. Oldukça Uzun Bir Yoldan Geliyoruz.. Lütfen Bize Zaman Tanı.. Anlatacağız.."

Keskin Bakışlarını Lance e Gönderdi Kendini Takip Etmesini Söylercesine.. Ellerini Yumruk Yaptı Ve Allura nın Yanından Geçti Bir Gölge Misali Sessizce Ve Hızlıca..

Gözlerini Kapatıp Derin Bir Nefes Aldı Ve Verip Hızla Axca Takip Etti Katie İle Beraber Lance.. Konuştu Bir Yandan..

"Katie.. Keith i Kontrolde Tutmak İçin Çok Güç Harcadın.. Odana Git Ve Dinlen. Keith e Ben Bakacağım.."

Tam İtiraz Edeceği Sırada Lance in Buzlaşmış Bakışlarının Altında Kalmıştı Katie.. Lance i Bu Denli Ciddi Görmemişti Tanıştıklarından Bu Yana.. Tek Yaptığı Şey Başını Sallamak Ve Eve Girince Kendi Odasına Doğru Yürümek Oldu..

Gözleriyle Keith in Odasını Aradı Koridordaki Odalara Bakarak Lance.. Ay Işığında Göz Alıcı Kırmızı Birşey Parlayınca O Kırmızı Şeye Doğru Yöneldi.. İşte Bulmuştu Kapıyı.. Tam Kapının Kulpunu Tutacağı Sırada Axca nın İçeriden Kapıyı Açması İle Biraz Şaşkınlık Kaplamıştı İçini.. Hemen Şaşkınlığını Üzerinden Attı Ve İçeri Girdi.. Kırmızı Ve Desenli Tahtalar İle Süslü Yatağın Ortasına Bıraktı Keith i, Üstünü Örttü Kırmızı Aslan Kafası Bulunduran Desenleri Olan Battaniye İle.. Tıpkı Axca Gibi Keith in Yanına Oturdu O da.. Keith in Ay Işığında Bembeyaz Olan Tenini İzledi Derin Bakışlar İle..

"Seni Bırakmayacağım.. Dostum..."

İlk Defa İçinde Böyle Tuhaf Bir His Hissetmişti Dostum Kelimesini Söylerken.. Kaşlarını Çattı Ve Şaşkınlığını Belli Edercesine Nefes Verip Gözlerini Keith in Üzerinden Çekti Bakışlarını.. Önüne Dönüp Halı Desenlerini İzleyerek Düşündü.. "Dostum.. Neden Tuhaf Hissediyorum Bu Kelimeyi Söylerken..? Uh.." Kaşlarını Çattı Hafiften..

Eliyle Kardeşinin Kuzgun Siyahı Saçlarını Okşadı Axca.. Burukça Tebessüm Etti Aklına Gelen Anı İle.. Annesinin Bir Zamanlar Minik Olan Kardeşinin Saçlarını Okşaması Gelmişti Aklına.. Axca nın Kendisi de İsterdi Annesinin Keith in Saçını Okşadığı Gibi Kendi Saçlarını da Okşamasını.. Annesine Söyleyip Okşatırdı Pamuk Elleri İle Saçlarını.. Nefes Verdi.. Ne Güzel Günlerdi Maziler.. Keef Diye Seslendiği Kardeşi İle Oynar, Onu Saldırı Konusunda Eğitir Ve Eğlenirdi Onunla Tıpkı Annesinin Yaptığı Gibi.. Bir de Şimdiki Zamana Bak. Keith Bir Element Taşıyıcısıydı Sonu Kötü Olan.. Askerler İle Avcılar Kaynıyordu Etraf Ve Düşmanlar Geliyordu Üstüne Üstlük.. Lance Ve Kardeşinin Çokça Yıpratmaları Kendilerini Oldukça Üzüyordu Kendini. Özellikle de Kardeşinin Kendini Fazla Zorlaması Ve Kendini Zarara Uğratması.. Çekti Kardeşinin Saçlarından Elini Ve Önüne Dönüp Eğildi.. Elleriyle Yüzünü Kapattı Uzun Uzun Düşünmek İçin..

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now