Bölüm 7

222 24 58
                                    

Uzun Süren Bir Konuşmadan Sonra Kendi İçin Seçilen Odasına Geçmiş Camdan Ay Kadar Parlak Olan Yıldızları İzliyordu Keith.. Ellerini Arkasında Birleştirdi Ve Konuştu..

"Bu Gece Uyku Yok Sanırım.."

Kaşlarını Çatıp Pencereyi Açtı Ve Serin Rüzgarın Yüzünü Yumuşakça Okşayıp Geçmesine Tebessüm Etti.. Gözlerini Alan Işığa Bakması İle Kutup Yıldızını Görmesi Bir Olmuştu..

"Demek Yine Buradasın Huh..?"

Burukça Tebessüm Edip Beyninin Düşünceleri Tarafından Ele Geçirilmesine İzin Verdi.. Aklına Anında Küçüklük Anıları Hücum Etmiş, Beyninin İçinde Sanki Bir Film Şeridi Gibi Geçiyorlardı.. Bu Anılar Bir O Kadar Harika Ve Bir O Kadar da Can Yakıcıydı.. Küçüklüğünde Yaşadığı En Can Yakıcı Anıyı Anlatmaya Gerek Bile Yoktu.. Göz Yaşlarının Devreye Girmesi İle Işıl Işıl Parlamakta Olan Sarı Galra Gözlerini Karşısında Kendine Parlayan Kutup Yıldızına Dikti Ve Gökyüzünde Belirip Dans Edercesine Yayılan Kutup Işıklarına Çevirdi Gözlerini Anında.. Bu Parıltılar Dünya nın İşlevini Yavaş Yavaş Karıştırdığı Ve Doğa Düzeninin Bozulmaya Başladığının Bir Göstergesiydi.. Kutup Işıkları Normalde Kutuplarda Dolaşırlardı Başka Hiçbir Yerde Değil.. Nefes Verip Konuştu Kendi Kendine..

"Sonumuzun Ne Olacağını Tanrı Biliyor.. Dünya İşlevini Kaybediyor Zaman Geçtikçe.."

Kapının Tıklatılması İle Kulaklarını Hareket Ettirdi..

"Girebilirsin.."

Kapının Kulpunu Aşağı İndirip Odaya Adımını Attı Elinde Avucuna Sığacak Büyüklükte Olan Şişe İle Lance.. Kapıyı Kapatıp Sessiz Adımlar İle Keith in Yanına Geldi Ve Konuştu..

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now