Bölüm 28

151 11 40
                                    

Sabah Sabahın 7 siydi.. Bu Saatte Ev Halkı Uyur Vaziyette Olurdu.. Lance den Tutta Allura ya Kadar Herkes Sıcacık Yatağının İçindeydi.. Peki Keith İçin Aynı Sıcaklıkta  Olduğu Söylenebilir miydi? Tartışılırdı.. Yine Çoğu Sabah ki Gibi Kanterler İçindeydi.. Ateşi Tavan Yapmış, Elleri Kıpkırmızı Olmuştu Battaniyeyi Sıkmaktan.. Dişlerini Gıcırdatıyordu Gördüğü Kabusun Etkisiyle..

Alayla Gülerek Seslendi Keith e Karanlık Odadan Bir Ses..

"Hadi Onların Yanında Kal Ve Öldür Onları Benim İçin! ÖLDÜR DOSTLARINI HADİ!"

Korkuyla Etrafına Bakınıyordu Keith Ve Sağ Kolunda Bulunan Karanlığın Simgesine.. Yutkundu.. Böyle Birşey Yapamazdı.. Kalamazdı Onların Yanında.. Yükselen Sesle İrkildi..

"Hadi Beni Besle Gücünle Ve Nefretinle! Kes Kardeşinin Boğazını Bıçakla! Shiro yu Boğ Ellerinle! Allura nın Kafasını Suyun İçine Sokup Boğ Onu Suyun İçinde!Lance i Fırlat Duvarlara Ve Patlat Kafasını! Besle Beni AÇIM!!"

Sinirle Bağırdı Keith..

"BUNU ANCA RÜYANDA GÖRÜRSÜN! Her Kimsen.."

Güldü Tekrar Histerik Biçimde Karanlık Odadaki Karanlık Tonlu Ses..

"Ben Senin Caniliğinim Keith! Ben Senin Karanlık Yanınım! Ben Senin Nefretle Dolu Halinim! Ben Senin İÇİNDEYİM! Kal Dostlarının Yanında Ve Siyah Evin Renkli Duvarlarını Kan İzlerine Boğ! BESLE BENİ NEFRETİNLE!!"

Güçlü Bir Ses Yankılandı Karanlık Odada.. Keith in Sesiydi Bu..

"Sana RÜYANDA GÖRÜRSÜN DEDİM!! Kalmayacağım Dostlarımın Yanında.. SIRF SANA İNAT!"

Uzaklaştı Karanlık Ses..

"Heh.. Göreceğiz Keith! Göreceğiz.."

Açıldı Violet Gözlerin Kapakları Bir Anda.. Kalktı Bedeni Yataktan Hızla Ve Soluklanmasını Sağladı Ağzı.. İri İriydi Gözleri Korku Ve Şaşkınlığın Etkisi İle.. Etrafına Baktı.. Lance i Koltukta Uyurken Görmüştü Bir Anda.. Yanında İse Kendi Ablası Axca Vardı.. Duvarda Asılı Saate Baktı.. Saat 7.10 du.. Daha Kimse Uyanmazdı Bu Saatte.. Aklına Gelen Şey İle Sağ Kolunu Açtı Hızlı Hareketlerle.. Karanlığın Simgesi, Rüyasında Gördüğü Gibi Yerli Yerindeydi.. Yerli Yerinde! Keith in Kabusuydu Bu.. Kabusu Gerçekse Eğer, Bu Evde Kalamazdı Daha Fazla.. Dostlarını Uzaktan Korumalıydı Artık Eğer ki Yakınlarında Olursa, Onların Sonunu Getirecekti.. Kaşlarını Çatıp Kolunu Kapattı Bluzunun Kol Kısmıyla.. Sessizce Kalktı Ayağa.. Sonükleştirdiği Bakışları İle Yan Yana Uyuyan Ablası Axca İle Çok Sevdiği Büyücü Lance e Baktı.. Devirdi Gözlerini.. Üzüyordu Bu Evden Gitmek Zorunda Olması, Koyuyordu Sevdiği Adamın Yanında İçindeki Gücü Yenene Dek Yanında Bulunamayacağı.. Bir Daha Ablasının Kendi Saçlarında Ellerini Hissedemeyeceği.. Salladı Ellerini Lance Ve Axca ya.. Yaptı Büyüsünü.. Bu Derin Uyku Büyüsüydü.. Birileri Lance Ve Axca Temasla Uyandırana Dek Uyanmayacaklardı Hiçbir Şekilde Yüksek Ses Duysalar Dahi.. Onlara Baktı Derinden Derine Uzaktan.. Nefes Verdi.. Çekildi Önlerinden Ve Yürüyerek Kapının Yanına Gitti.. Aldı Nadiren de Olsa Kullandığı Kara Pelerini Eline.. Giydi Yavaşça Ve Açtı Sessizce Kapıyı.. Duraksadı.. Gidişinin Habercisi Bir Mesaj Bırakmalıydı Bir Yerlere.. Duvarlarına Baktı Odasının.. Yavaşça Masasının Yanındaki Siyah Sprey Boya Şişesini Eline Aldı Ve Yazdı Duvara Mesajını..

❝Pole Star❞  《Klance》حيث تعيش القصص. اكتشف الآن