Bölüm 10

207 21 3
                                    

Keith in Yanına Gitmek İçin Keith i Aramaya Çıkmıştı Lance.. İçinde Sürekli Onun Yanında Durmasını Gerektiren Bir His Vardı Ve Engel Olamıyordu Bu Hisse.. Kayaların Birbirlerinin Üstüne Düşüş Sesleri İle Etrafına Bakınmaya Başladı..

"Huh..?"

Evin Arkasından Süzülmekte Olan Sisi Görünce Şaşırmıştı.. Hızla Evin Arkasına Koştu Seri Adımlar İle Ve Kayalara Baktı..

"Birisinin Üstüne Düşmeden Önce Düşmeleri İyi mi Olmuş Dese-.."

Birbirlerinin Üstüne Çaprazlama Düşen Kayalıkların Arasında Gördüğü Kol İle Mavi Gözleri Kocaman Açılmıştı Ve İçinde Oluşan Endişe Hissi Büyü Gücünü Yavaş Yavaş Ayaklandırmaya Başlamıştı.. Kayaların Arasındaki Boşluğun Önüne Geçti Ve Eğilip İçerideki Kişiyi Görmeye Çalıştı Tek Gözü İle.. Düşündüğü Şey Çıkmıştı.. Kayaların Arasındaki Kişi Dostu Keith di.. Kaşlarını Çattı Ve Hızla Ellerini Havaya Kaldırıp Büyü Gücünü Kullandı Kayaları Keith in Üstünden Kaldırmak İçin.. Güçlükle Kayaları Yerlerinden Oynattı Ve Kenara Gürültülü Biçimde Bıraktıktan Sonra Keith in Yanına Eğildi.. Sarsmaya Başladı..

"Keith? Keith Ses Ver!"

Keith in Ses Vermemesi Üzerine Hızla Büyü Gücüyle Vücudunu Tarayıp Ulaştığı Sonuçları Gözden Geçirdi..

"Baygın.. Vücudunda Hasar Yok Ama Bu Son Derece Güçlü Büyü Gücü Nasıl Üzerinde.. Huh?"

Kaşlarını Çattı Ve Yavaşça Gözlerini Açmakta Olan Keith e Baktı Dikkatlice.. Yarı Açmış Olduğu Gözlerinin Tamamının Alev Kırmızısı Bir Renk Aldığını Farketmişti Mavi Gözleri..

"Keith..?"

Gözleri Yarı Açık Tek Bir Hareket Sergilemeden Öylece Yerde Yatıyordu Keith.. Gözleri Normal Violet Rengini Alınca Gözlerini Kırpıştırdı..

❝Pole Star❞  《Klance》Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα