Bölüm 11

193 23 7
                                    

Keith in Düşünceli Bir İfadeye Bürünen Suratını İnceliyordu Lance.. Yutkundu Ve Nefesini Tuttu.. İçinde Aşırı Bir Telaş Duygusu Uyanmıştı.. Kendine Engel Olmasa Keith in Başının Etini Yerdi Bu Konu İçin Fakat Keith in Fazla Baskıyı Sevmediğini Öğrenmişti Kayalarda Bulduğunda Onu.. Farkettirmeden Sessiz Bir Nefes Verdi Ve Kaşlarını Çattı..

Kollarını Bağlayıp Ciddi Bir Ses Tonu İle Konuştu Katie..

"Keith..?"

Kaşlarını Çatıp Gözlerini Yere Dikti Keith.. Karar Verememişti Bir Türlü Gördüğü Rüyayı Anlatıp Anlatmamak Konusunu.. Kötü Birşey Çıkar da Telaşlandırır Herkesi Diye Korkuyordu.. Kimsenin Kendi İçin Korkmasını İstemezdi Hatta Büyük Bir Kaza Geçirse Dahi Takmamalarını İsterdi Kendini.. Ama Bu Kadar İyi Dostlara Sahip Olmak Dostu İçin Başına Bir Kaza Geldiğinde Çok Korkmayı Ve Endişelenmeyi de Beraberinde Getirirdi.. Violet Gözlerini Halıdan Çekti Ve Katie ye Baktı..

"Bakın.. Eğer Olur da Kötü Birşey Çıkarsa Benim İçin Endişelenmemenizi İstiyorum Tamam mı..?"

Gözlerindeki Endişe Sanki Cam Kırıkları Gibi Belli Ediyordu Kendini.. Gözlerini Yere Sabitleyip Susma Ve Dinleme Hakkını Kullandı Lance..

Kaşlarını Daha da Çattı Katie..

"Keith Anlat! Yoksa Ben Öğrenirim.."

Nefes Verdi Ve Birkaç Dakika Sonra Başladı Cümlesine Keith..

"Hava Alma İhtiyacım İle Dışarı Çıktım Ve Kayalıkların Yanına Oturdum.. Bilirsin Katie Takımca Burada Toplandığımızda Ben Kafamı Dağıtmak İçin Hep O Kayalıkların Yanına Oturup Kendi Kendimi Dinlerim.. Bu da O Zamanlardan Biriydi Ve Bir Şekilde Kendi Kendime Düşünürken Kayaları Hareket Ettirecek Bir Hareket Sergilemiştim.. Kayalar Hareket Etti Ve Ben Tam Ayağa Kalkarken Başıma Kaya Düştü.. Bayılmışım O Esnada.."

Gözlerini Kapatıp Ellerini Yumruk Yaptı Ve Bacaklarının Üstüne Koyup Nefes Verdi.. Bu Konu Kendini Yeterince Strese Sokmuştu..

Başıyla Onayladı Katie..

"Anlıyorum.. Peki Bunun Dışında Normal Dışı Birşeyler Oldu mu..? Yani Hayal Vesaire Birşeyler Gördün mü Hiç..?"

Başıyla Onayladı Keith..

"Rüya Gördüm Gerçekten Yaşamışım Gibi Aklımda Hala.. Karanlık Bir Ortamdaydım Gözlerimin Bile Açık Olduğundan Emin Olamadığım Bir Yerde.. Tok Sesli Birinin Sesini Duydum Önce.. Seçilmiş Kişiden Bahsediyordu Ve Seçilmiş Kişinin Ne Denli  Zeki Biri Olduğunu Çözümlemek İçin Onu Denetliyordu.. Seçilmiş Kişi Benmişim.. Kim Olduğunu Sordum Ona Cevap Gelmeyince de Belli Belirsiz Olan Yerde Koştum Habire.. Kafama Çarpan Kulpa Benzeyen Şeyi Tutup Onu Aşağı İndirdim Hiç Tereddüt Etmeden.. Karanlık Alan Birden Yanan Sonbahar Ağaçlarının Ve Kırmızının En Göz Alıcı Renklerini Taşıyan Bir Gökyüzünün Olduğu Alana Dönüştü.. Karşıma Vücudu Alevlerle Kaplı, Gözleri Öfkeden Alevlenen Dev Bir Ejder Çıktı Ve Başını Benim Boyuma İndirip Selam Verdi Bana.. Zamanı Gelince Anlayacağımı Neler Olduğunu Ve Bana Yardım Edebilecek Bir İsim Söyledi.. Su Gücünü Taşıyan Kişinin Bana, Kendine Ne Olduğunu Çözdükten Sonra, Yardım Edeceğini Anlattı.. Kayboldu En Sonunda..."

Nefesini Tutarak Gözlerindeki Meraklı Ve Telaşlı Bakışlar İle Keith e Bakıyordu Lance.. Su Gücü Kendisine Çok Tanıdık Gelmişti.. Aklında Anımsar Gibiydi Gecenin Bir Vakti Aniden Yanına Gelen Mavi Ejder Hayaletinin Ya da Ruhunun Kendisi İle Konuştuğunu.. Sessizce İçinde Tuttuğu Nefesi Verdi Ve Gözlerini Kapattı Düşünebilmek İçin..

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now