Bölüm 33

121 10 95
                                    

Öğlen Saatleri Hakimdi Güne.. Siyah Evin Renkli Duvarları Güneşin Sıcaklaşmış Işınları İle Parlıyor, Mutfak Ilık Bir Rüzgar İle Serinliyordu.. Perde Uçuşuyordu Rüzgar İle Ahenkle Dans Edercesine.. Masada İse Tek Bir Kişi.. Okyanus Çocuk Düşünüyordu Yine Kendini Moral Olarak Düşürecek Şeyleri.. Başı Kollarının Üzerinde Bir Vaziyetle Nefes Verdi.. Sabah ki Yaşadığı Hisler, Dostu Keith in Kendine Bu Denli Davranmış Olması, Kendini Dostlarının Üzerinde Bir Yük Olarak Görmesi.. Yalan Söylemek Gereksizdi ki Üzülmüştü Keith in Kendine Söylediği Cümleler İle.. Normalde Bu Denli Üzülen Bir Altean Değildi Lance.. Fakat Konu Keith e Gelince Değişiyordu Durum Bilmediği Bir Şekilde..

Duvara Yaslanmış Lance i İzliyordu Allura.. Lance in Neden Böyle Bir Havada Olduğunu Çözebilmiş Değildi.. Merakına Yenik Düşecekti Bunu Biliyordu.. Kımıldadı Yerinden Ve Sandalye Çekip Lance in Karşısına Oturdu..

"Lance?"

Hızla Kafasını Kaldırdı Lance.. Sahte Bir Tebessüm Takındı Yüzüne..

"Hey.. Selam Allura"

Lance in Tebessümünün Sahte Olmasını Bildiği Halde Yine de Tebessüm Etti Allura..

"Selam.. Neyin Var? Sabahtan Beridir Yüzün Asık.."

Sahte Güldü Lance.. Tabii ki de Bunu İnkar Edecekti..

"Hadi Canım! Ciddi Olamazsın Allura Sakın Bana O Parlak Gözlerinin Puslandığını Söyleme Çünkü Yanlış Gördün"

Ciddiyete Büründü Allura.. Lance e Yaklaştırdı Kafasını..

"Ben Bir Peri Altean Meleziyim Lance Haliyle Sezgilerim Oldukça Güçlüdür.. Yalan Söylemenin Sırası Değil Anlat Bana Neler Oluyor?"

Gözleri Devrilmişti İstemsizce Okyanus Çocuğun.. Nefes Verdi Ve Gözlerini Kapattı..

"Keith.. Nasıl Denir Bilmiyorum Ama.. Sabah Onunla Konuştum."

Uzun Kulaklarını Açtı Allura.. Şaşkınca Baktı..

"Keith Uyandı mı..? Peki Neden Kahvaltı İçin Yanımıza Gelmedi..?"

Gözlerini Açtı Ve Okyanus Gözleri İle Allura nın Parlak Ve İri Mavi Gözlerine Baktı Lance..

"Evet Uyandı.. Odama Girip Bana Baktı Önce.. Ben Uyanana Kadar Bilmiyordum Tabii.. O Çıkınca Peşinden Gittim Ve Günaydın Dedim.. Direk Konuya Girdi O İse"

Ciddi Bir İfade Almıştı Allura nın Yüzü.. Başını Onaylayıp Dinlemeye Devam Etti Lance i..

Konuşmasına Devam Etti Lance..

"Onu Kurtaran Kişinin Ben Olup Olmadığımı Sordu.. Ben de Ben Olduğumu Söyledim Fakat Kızdı Bir Anda.. Sanki Bundan Memnun Olmamış Gibi. Hiç te Öyle Görünmüyordu Zaten."

Gözlerini Kapatıp Ellerini Birleştirdi Allura.. Anlamıştı Keith in Yine Kendisinin Kurtarılması Sonucu Agresifleştiğini..

"Keith Kendisine Yardım Edilmesinden Pek Hoşlanmaz.. Düşüncelerini Anlarım Onun Bize Yük Olduğunu Düşünür Kendine Her Yardım Edilişinde.. Kendi Sorunlarını Hep Kendi Başına Çözen Ve Başkalarından Pek te Yardım Almak İstemeyen Bir Tip Olduğundan Sert Çıkışmıştır Sana da Bu Yüzden.. Bilemem Neden Böyle Davranır Fakat.. Axca Sürekli Söylerdi Kardeşinin Annelerine Çok Benzediğini.."

❝Pole Star❞  《Klance》Where stories live. Discover now