✍Flashback✍

344 32 17
                                    

Dişlerini Sıktı Ve Başını Eğip Ağlamaya Başladı Axca.. Annesinin Kurtulmasına Yardım Edememişti Ve Annesi Artık Bir Ölüydü.. Hayatının Bu Anı Aklımda Travmatik Bir Olay Olarak Kalacak, Her Aklına Geldiğinde Acı Çekecekti.. Tabii Yaşayacak Ömrü Kaldı İse.. Askerin Elini Çekiştirerek Kendisini Götürmesi İle Başını Hızla Kaldırdı. Sıra Kendilerine Gelmiş Olmalıydı.. Korkuyla Küçük Kardeşi Keith e Baktı..

Kaşlarını Çattı Asker Tarafından Ablası İle Aynı Anda Sürüklenen Keith.. Askere Farkettirmeden Axca ya Dişlerini Gösterdi Ve Birbirine Sürttü.. Keith in Vermek İstediği Mesaj İse Axca nın Askerin Elini Isırması Gerektiğiydi.. Göz Kırptı Ve Gizli Hareketler İle Belindeki Bıçağı Çıkarmaya Yeltendi..

Minik Kardeşinin Vermek İstediği Mesajı Anlamıştı Axca.. Kaşlarını Çattı Ve Tam Kuyunun Önüne Geldiği Sırada Askerin Eline Sivri Köpek Dişlerini Geçirdi.. Kurtuluşları Garanti Denebilecek Kadar Olasılıklıydı Artık..

Axca nın Askerin Elini Isırması İle Belindeki Bıçağı Çıkardı Ve Askerin Eline Derinlemesine Bir Kesik Atıp Anında Kurtuldu Küçük Keith.. Oda Bağırma Sesleri İle Doluşurken Ablası Axca İle Odada Hızlıca Koşuyor Ve Aynı Anda Ne Yapacaklarını Düşünmeye Çalışıyordu.. Zihinden İletişim Yeteneğinin Pek İyi Olmadığını Bilse Bile Denemek Zorundaydı.. Bıçağını Beline Geri Koyup Ablası Axca İle Zihinden İletişime Geçmeye Çalıştı..

"Axca.. Axca!"

Kaşlarını Çatarak Axca ya Baktı Fakat Kendine Baktığını Göremiyordu.. Zihinden Iletişim Yeteneği İşe Yaramamıştı.. Yorgunluk Hissinin Üzerine Çöktüğünü Hissedebiliyordu.. Hızla Violet Gözleri İle Kaçabilecek Bir Delik Aramaya Koyuldu..

Tüm Ciddiyeti İle Kaçabilecek Bir Yer Arıyordu Axca.. Sarı Retinalı Violet Gözleri Odanın Duvarlarındaki Minik Pencerelere Gitmişti Bir Anda.. Tamda Askerlerin Bağırış Çağırış Kendilerini Yakalamaya Çalıştığı Anda Keith e Yetişip Onun Elini Sıkıca Tuttu Ve Babet Ayakkabılarını Çıkarıp Tıpkı Bir Kedi Gibi Tırnaklarını Çıkardı.. Artık Duvarlara Tırmanmak İçin Hazırdı.. Bir Eliyle Keith in Ceketinden Tutuyor, Diğer Eliyle Ve Ayakları İle Duvarı Tırmanıyordu..

"Dayan Keef.. Kurtulacağız.."

Kaşlarını Çattı Ve Başıyla Onayladı Küçük Keith.. İçine Bir Kuşku Düştüğü Anda Belindeki Bıçağı Çıkardı Ve Kendilerine Gelen Uyuşturucu İğneyi Ortadan İkiye Kesti.. Cisim Hareketlerini Slowmotion Olarak Görebilmesi Galra Olmanın Verdiği Özelliklerden Sadece Bir Tanesiydi.. Sırıttı Ve Askerlere Dil Çıkarıp Geri Ablası Axca ya Döndü..

Dişlerini Sıktı Axca.. Kaşlarını Çatıp Keith e Baktı..

"Bıçağını Hazırla Keef.."

Başıyla Onayladı Keith.. Anlamıştı Axca nın Kendisini Camı Kırmak İçin Kullanacağını.. Bıçağını Çıkardı Ve Axca Kendini Fırlattığı Anda Bıçağının Tutmaç Kısmı İle Son Hız Vurdu Cama.. Avuç İçinin Kesilmesine Aldırış Etmeden Bıçağı Beline Koydu Ve Tüm Güç İle Ablasını Kendi İle Çıkardı Camdan.. Kendini Çalılıkların Üstüne Bıraktı..

"Dikkatli Ol Axca!"

Kolları İle Kardeşini Sarmalayıp Onunla Beraber Çalıların Arasına Düşmüştü Axca.. Sıkıca Kapattığı Gözlerini Açtı Ve Küçük Kardeşi Keith e Baktı..

"Keef? İyi misin..?"

Kapattığı Gözlerini Açtı Ve Hızla Ayağa Kalkıp Ablasını Çekiştirerek Koşmaya Başladı Küçük Keith..

"Konuşmak İçin Zamanımız Yok Axca Çabucak Kaçmalıyız Buradan!!"

Ciddiyete Büründü Ve Keith in Elini Sıkıca Tutup Son Hız Koşmaya Başladı Axca..

"Haklısın Kaçmalıyız Bu Lanet Yerden!"

Arkadan Gelen Asker Sesleri İle Korkusu Artmıştı Keith in.. Kendini İyice Zorlamaya Başladı Daha Hızlı Koşmak İçin.. Uğraşı Gayet İşe Yarar Vaziyetteydi Taa ki Ablasının Dişlerini Sıkarak Yavaşlamasına Dek.. Korkuyla Ablasına Baktı...

"Axca Acele Et Yakalayacaklar Bizi!"

Gözlerinin Yavaş Yavaş Kapandığını Hisseder Gibiydi Axca.. Sırtına Saplanmış Olan Uyuşturucu İğnenin Etkisiydi Bu.. Boşta Kalan Eli İle Zor da Olsa İğneyi Çıkardı Ve Kendini İyice Zorladı Koşmak İçin..

"Keef İğne.. İğnenin Etkisi Çoğalıyor.."

Telaşla Arkasına Baktı Keith.. Arkasında Kendilerini Kovalayan Keskin Nişancı Askerini Algılamıştı Anında.. İçinde Biriken Bütün Öfke Yüzündeki İfadeyi Ciddileştirmişti İyice.. Hızla Kendini Galra ya Dönüştürdü Ve Galra Hızını Kullanmaya Başladı Ablasını Yerde Sürüklediğini Fark Etmeden..

Gündüz Olduğu İçin Şanslıydı Keith.. Gündüz Olduğunda Galra Olup Olmamayı Seçebilme Gibi Bir Yeteneği Vardı Doğuştan.. Ama Akşamları Kontrol Yeteneği Elinden Gider, Tamamen Galra Olurdu..

Arkasındaki Askerin Gözden Kaybolduğunu Görünce Hızla Bir Ara Yola Saptı Ve Ablası İle Kutuların Arasına Saklandı Keith.. Soluklanarak Ablasına Baktı..

"Axca? Axca..!"

Ablasının Soyulmuş Çenesine Ve Diz Kapaklarına Baktı.. Hızını Fazla Ayarlayamamış Ve Ablasını Koşarken Yerde Sürüklemişti.. Üzgün Bir Yüz İfadesi İle Uyuşturucu İğnenin Etkisinde Olan Ablasına Baktı..

"Çok Üzgünüm.."

Kafasını Kutuların Arasından Çıkardı Ve Etrafı Kolaçan Etti.. Etrafta Ne Bir Asker, Ne de Askere Benzeyen Birisi Vardı.. Bu Kutuların Arasında Daha Fazla Duramazlardı.. Kutuların Arasından Yavaş Hareketler İle Çıkıp Ablasını Yavaşça Sırtına Aldı Ve Olabildiğince Hızlı Koşmaya Başladı.. Yağmurlu Bir Havada Koşmak Oldukça Güç Gelmişti Kendisine..

"Dayan Keith.. Sadece Saklanacak Bir Alan Bulman Lazım.."

Violet Gözleri Sanki Bir Şahinin Gözleri Kadar Keskin Biçimde Tarıyordu Etrafı.. Kaşlarını Çattı Ve Tekrardan Bir Ara Sokağa Daha Dalıp Etrafı Gözleriyle Taramaya Devam Etti..

Gözlerini Açmaya Çalışsa da Başaramamıştı Axca.. Sadece Mırıldanırcasına Konuşabildi..

"Keef.."

Derin Bir Nefes Alıp Verdi Küçük Keith..

"Dayan Axca.. Bulacağım Saklanacak Bir Yer.."

Onaylarcasına Mırıldanmakla Yetindi Axca..

"Hmmhh.."

Son Hızla Koşarken Bir Yandan Hem Kalacak Yer Arıyor, Hem de Kaçıncı Kez Ara Sokağa Girdiğini Saymaya Çalışıyordu Minik Keith.. Bir Anda Tosladığı Şeyin Etkisi İle Yere Düştü Sırtında Taşıdığı Ablası İle.. Şaşkınca Çarptığı Şeye Baktı..

"B-bir İnsan.."

Kendini Yiyip Bitiren Bir Korku Kaplamıştı İçini Keith in.. Sıkıca Ablasının Elini Tutup Korkuyla Karşısındaki İnsana Baktı.. Peki Şimdi Ne Yapacaklardı..?

❝Pole Star❞  《Klance》Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin