Part 34

9 3 0
                                    

Ráno som sa prebudila na to, ako ma niekto bral z postele. Pootvorila som oči a uvidela So Yuna. „Ešte spi. Odnesiem ťa do auta.“ pošepkal potichu. Prikývla som a spala ďalej. Prebudila som sa až keď sme boli na ceste. „O chvíľu budeme na chate.“ povedal Do Yun, keď uvidel, že som sa prebrala. Usmiala som sa a viac sa privinula k So Yunovi. „Ako dlho budeme musieť zostať na chate?“ spýtala som sa. „Pokiaľ Ma Wang nepovie, že je už bezpečné sa vrátiť domov.“ odpovedal mi Patric. Rýchlo som sa chytila za brucho a zastonala od bolesti. Všetci sa na mňa pozreli s vystrašenými pohľadmi. „Kľud, len kope.“ Uistila som ich a oni si vydýchli. „Toto mi už nerob. Zľakol som sa.“ povedal So Yun vystrašene.„Prepáč.“ odpovedala som.

„Zrazu sa k nej chováš už normálne, však?“ povedala Hyun Sun. „Vtedy som bol mimo.“ povedal vinne. „Dajte mu pokoj a radšej mi podajte vodu.“ odvetila som. Cesta trvala ďalších 20 minút a mňa už začínal bolieť zadok z toľkého sedenia. Keď som vystúpila, celá som bola dolámaná a začala som sa naťahovať. „Bolí ťa telo?“ spýtal sa ma So Yun. „Trošku.“ odpovedala som boelstne. „Dám ti masáž.“ povedal. „Nie. To je v poriadku, drahý.“ Usmiala som sa a dala mu pusu. „Ale naozaj. Koľko domov máš?“ nakoniec som sa ho to spýtala. „Nie veľa. A toto nie je môj dom. Tento dom patrí-“ nedopovedal, pretože ho prerušil Min Joon. „Mne!“ skríkol Min Joon.

Prekvapene som sa na neho pozrela a potom som venovala nechápavý pohľad So Yunovi. „Kúpil som mu ho k 16tim narodeninám. Nevedel som, čo mu mám dať.“ povedal So Yun a poškriabal sa na krku. „Prosím? Drahý. Toto nemyslíš vážne. Odteraz žiadne rozmaznávanie. Min Joon má už vlastný dom a čo potom naše malé. No nie. Drahý, nášmu malému dom kupovať nebudeš. Ani žiadne takéto drahé veci. Až keď bude chcieť žiť samé, tak vtedy. Ale skôr nie.“ povedala som varovne. „Veď Min Joon chcel žiť sám.“ povedal na svoju obranu. „V 16tich.“ odvetila som s pohľadom ala 'toto ti nezožeriem' „Áno.“ povedal isto. „16 ročné dieťa chcelo žiť samé, mimo civilizáciu, s vlkolakmi a navyše v tomto obrovskom dome.“ povedala som. Prikývol a ja už som nemala čo na to povedať. Úplne ma týmto prekvapil.

„Čas obeda!“ kričala Hyun Sun a všetci sme si posadali za stôl. Po obede prišiel alfa s niektorými vlkmi a posadali si na gauč, kde sa zhovárali. Rozhodla som sa ich nerušiť a preto som šla na hojdačku, kde som premýšľala nad menami. Zrazu ma z môjho myslenia vytrhla nejaká žena, ktorá patrila k vlkom, ale nebola vlk. Bola človek. Dosť divné. „Ahoj. Som Emily, snúbenica tamtoho, ktorý si vraví alfa.“ povedalo to dievča. „Ahoj. Min Sun, žena So Yuna.“ Usmiala som sa a Emily si prisadla ku mne. „Vidím, že si tehotná.“ povedala s úsmevom. „Ako to môžeš vidieť? To už som tučná?“ spýtala som sa vystrašene. „Nie. Nie.“ Zasmiala sa „To len, mám dar, viem kedy je žena tehotná a aké je to pohlavie a aj počet. To je môj dar. A vlci to vycítia."dopovedala Emily. „Wau. A vieš aj moje?“ spýtala som sa zvedavo. „Hmm. Pozriem sa. Smiem?“ spýtala sa a ja som prikývla.

Emily si položila ruku na moje bruško a jemne ho pohladila. Sledovala som každý jej krok pre prípad, že by niečo spravila môjmu malému. „No tak?“ spýtala som sa nedočkavo. „No. Je zdravé, neboj sa. A je jedno. Aaa.“ povedala. „Aaa?“ zopakovala som po nej. „Je to dievčatko. Gratulujem.“ povedala s úsmevom. Keď povedala, že je tak dievčatko tak som sa od šťastia rozplakala a objala ju.

„Vždy som chcela párik. Syna už mám a teraz budem mať dievčatko.“ povedala som. Usmiala som sa a utrela si slzy. „Blahoželám, Min Sun. Už vieš aj meno?“ spýtala sa ma tú najťažšiu otázku. „Preboha. Ešte nie. Neviem sa rozhodnúť medzi dvoma menami.“ povedala som. „Aké sú to? Som zvedavá, aj ja by som chcela mať dievčatko.“ povedala. Kriste to je ale zhovorčivá ženská.

„Choon Hee, to znamená dievča narodené v čas jari. Hae Won, to je zasa pôvabná a nádherná záhrada.“ Chvíľu som sa odmlčala a Emily na mňa hodila zvedavý pohľad. „Ale mám rada aj mená Lisa alebo Aria.“ povedala som. „To sú krásne mená. Ale ak by som ti mohla poradiť, tak choď s tým čo sa najviac hodí k priezvisku. A daj jej obe mená, aj kórejské ale aj anglické.“ poradila mi. „Máš pravdu. Takže to bude Lisa a Hae Won.“ povedala som s úsmevom. „Nádhera.“ povedala a obe sme sa usmievali.

„Ešte to povedať ostatným.“ povedala so mnervózne. „Neboj sa. Určite sa im to bude páčiť. Počula som, že Lise hrozí nebezpečenstvo.“ povedala smutne. „Áno. Otec povedal, že sa o to postará. A dá vraj vedieť. Ale neviem. Už za mesiac má moja mama zomrieť a ja to mám cítiť.“ povedala som. „Čiže to znamená, že ak nenájde alebo to nestihne, tak-“ nenechala som ju dopovedať. „Lisa zomrie. Moje malé dievčatko zomrie.“ povedala som zdrvene. „Verím, že bude žiť.“ povedala. Usmiala som sa a obe sme sa rozhodli presunúť dovnútra.

Grim Reaper's BrideDonde viven las historias. Descúbrelo ahora