Part 20

10 3 0
                                    

Tá bolesť, ktorú som cítila už dávno prešla, lenže všetci trvali na tom aby sme zostali u otca na noc. Vraj aby ma mal pod dohľadom. Sama som sa prekvapila keď So Yun s tým súhlasil. „So Yun? Ako dlho tam budeš ešte?“ spýtala som sa. „Daj mi päť minút!“ zaktičal. „Päť minút?! Hej! Joon So Yun! Už si tam vyše hodiny! Aj ja sa chcem osprchovať!“ vtedy sa otvorili dvere od kúpeľne a z nich vyšiel So Yun v pyžame. „Konečne. To ti trvalo. A mne nadávaš, že mi to trvá pol hodinu.“ odvrkla som. „Neznášam, keď musím čakať.“odpovedal

Rýchlo som zdrhla do kúpeľne, v ktorej som strávila pol hodinu. Keď som vyšla z kúpeľne, sušila som si vlasy. So Yun ma skenoval pohľadom. „Čo?“ spýtala som sa
„Nič. Nemôžem sa pozerať na svoju ženu?“ odpovedal mi otázkou. Ach bože ako to nenávidím, keď mi niekto odpovie na otázku otázkou. „Ešte ňou nie som.“ Pozrela som sa na neho a hodila po ňom uterák, ktorým som si sušila vlasy. „Min Joon už spí?“ spytala som sa po chvíli. „Áno. Hneď ako si ľahol do postele tak zaspal.“ povedal s úsmevom. „Musel byť riadne vystrašený.“ povedala som bolestne.

„Aj bol. Som rád, že už spí. Z toľkého strachu sa dosť unavil. Mal som pocit, že mi od únavy odpadne. Poď sem rozčešem ti vlasy.“ Pozrela som na neho divným pohľadom. „Vieš ako sa to robí?“ prekvapene som sa spýtala. „ Nie som idiot. Poď, sadni si.“ Sadla som si na posteľ a So Yun ma rozčesal. Na prekvapenie bol dobrý, vôbec to nebolelo. „Rýchlo si ľahni nech neprechladneš.“ rozkázal. Prikývla som a ľahla si. So Yun si ma privinul čo najviac k sebe a objal ma. „Toto mi už nerob.“ povedal z ničoho nič. „A čo?“ nechápavo som sa spýtala.

„Bál som sa, keď si zrazu z ničoho nič spadla na zem. Bolo to pre mňa ako z hororu. V živote som sa tak nebál.“ povedal so slzami v očiach. „So Yun, vtedy sa tvoje oči zmenili. Boli čierne.“ Keď som to dopovedala jeho až priam myklo. „Bol som nahnevaný. To preto.“ povedal. Prikývla som a objala ho pevnejšie. „A teraz skús zaspať. Potrebuješ to.“ povedal už pokojne. „Hmm.“ So Yun ma hladil po tvári a dal mi pusu na čelo. To bolo posledné čo som si pamätala.

Ráno som sa zobudila a uvidela So Yuna. Milujem to, keď sa vzbudím a on je to prvé čo uvidím. So Yun tvrdo spal a ja som ho nechcela vzbudiť. Tak som tam len tak ležala a pozorovala ho. Po desiatich minútach som to nevydržala a dala mu pusu na čelo, potom na nos, na líce a na pery. Keď som sa pozrela So Yunovi do očí už bol hore. Usmiala som sa a dala mu pusu znova a znova. Asi som mu ich dala deväť a na ten desiaty bozk sa So Yun dal nado mňa a pobozkal ma. „Dnes máš nejakú dobrú náladu.“ povedal s úškrbom. „Hmm. Vyzerá to tak.“ Usmiala som sa, dala ruky okolo jeho krku a pritiahla ho k sebe. „Takéto rána by sme mohli mať často.“ povedala som.

Pozrela som sa mu do očí a následne ho pobozkala. Asi po piatich minútach sme sa odhodlali vyjsť z postele a šli sme sa najesť. „Dobré ráno.“ Ruka v ruke sme všetkých pozdravili a sadli si za stôl. „Ako si sa vyspala?“ spýtal sa ma otec. „Fajn. Ale, oci, koľko rokov ešte?“ pozrela som sa na neho a on sklopil pohľad a venoval sa jedlu bez toho aby mi odpovedal. „Viac než tisíc?“ spýtala som sa. „Min Sun, nechaj to tak, som tvoj otec a vybavím to.“ povedal. „Čo chceš vybaviť? Sám dobre vieš, že som...nemala žiť. Je to môj trest.“ odpovedala som.

„Ty si nič nespravila. Takže nemáš trest. Neboj sa. Už som im povedal čo som mal na srdci spolu s tvojim bratom a strýkom.“ Pozrela som sa na nich a usmiala sa. „Už ti neublížia Min Sun.“ povedal strýko. „Neboj sa sestrička. Ak sa to stane znova, zabijem ich.“ Prikývla som a všetci sme sa venovali svojim raňajkám. Po raňajkách sme sa šli prezliecť, rozlúčili sa a odišli sme domov.

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now