Part 2

29 2 0
                                    

Po ceste som sa zastavila v kaviarni, kde som si objednala Caramel Macchiato a sadla si k oknu. Keď som pozorovala okolie, zbadala som svoju kamarátku, Suzzy. Hneď som sa usmiala, no keď som uvidela ten tieň, ktorý ju prenasledoval, hneď ma zmrazilo.

,,Suzzy, nie, ty nie." vybehla som z kaviarne a bežala za ňou. Dotkla som sa toho tieňa a uvidela ako Suzzy zrazí nákladiak.
Áno, jedna moja schopnosť je vidieť kto a ako zomrie a tá druhá je sila, ktorá sa používa pri sebaobrane.

V tom momente ako som sa dotkla toho tieňa, som sa ju rozhodla sledovať. Otec a starší mi zakázali sa pliesť ľuďom do života, lenže ja to nemôžem nechať len tak.
Som dospelá a ak sa niečo stane prevezmem plnú zodpovednosť.

Čakali sme pri semafóri, bola červená. Pozorne som sledovala celú situáciu, lenže nič sa nestalo. Moju pozornosť upútalo niečo čo zašuchotalo v kríkoch. Keď som sa pozrela späť, Suzzy už prechádzala cez prechod a vôbec si nevšimla, že sa na ňu valil nákladiak.

,,Suzzy!!" automaticky som sa za ňou rozbehla a odhodila ju, lenže som nebola dosť rýchla, aby som sa uhla. Ten nákladiak ma zrazil na zem, ale žila som. Mala som len škrabance a mierny otras mozgu. Nechápala som ako, no vtedy som zazrela vysokú postavu v obleku, ktorá mi bola dosť povedomá. A to bolo posledné, čo som videla, pohltila ma totižto temnota.

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now