Part 1

37 3 0
                                    

Všetko to začalo jedným snom. Bežala som cez lúku plnú kvetín a užívala si nádherné teplé počasie. Mala som pocit, akoby ma niekto pozoroval. Bol to však len pocit, lebo keď som sa otočila, nikto tam nebol. Pocit, že ma niekto sleduje však nezmizol a ďalej ma prenasledoval ako tieň.

V rýchlosti som vytiahla mobil a volala ujovi, lenže mi mobil začal horieť priam v mojej ruke. Hneď som ho odhodila a obzerala sa okolo seba. Vtedy som zazrela na konci lúky ako tie nádherné kvety začínajú zomierať, jedna po druhej až nezostala žiadna. Keď som zodvihla pohľad zo zeme, stál predo mnou vysoký muž v obleku.

Tvár som mu nevidela a jediné čo som počula bolo ,,Prídem si po teba," povedal hlbokým hlasom a potom som sa zobudila celá spotená a vystrašená vo svojej posteli, do ktorej následne vtrhol môj ešte viacej vystrašený otec.

,,Min Sun! Dievčatko moje! Čučoriedka moja! Si v poriadku? Čo sa stalo? Si niekde zranená? Min Sun okamžite odpovedaj!"prevrátila som očami a odkryla zo seba paplón. ,,Čo sa tu do kelu stalo?! Prečo tak kričíš Ma Wang?! Vieš koľko je hodín?!" do mojej izby si to rovno vpalil môj strýko, ktorého sme očividne zobudili.

,,Ty zavri ústa opičiak jeden! Moja čučoriedka je vystrašená, preto som taký vystrašený a kričím!" zasyčal na neho otec a strýko len pretocil očami. ,,Vážne? Hej, Min Sun, zasa si mala zlý sen? Huh?" ,,Áno, prepáč strýko nechcela som ťa zobudiť. Prepáč oci nechcela som ťa vystrašiť." pozrela som sa na oboch so psími očkami, aby mi to odpustili.

,,To je v poriadku čučoriedka moja. Poď ku mne, ocko ťa ochráni. A ty, opičiak, vypadni a prines jej pohár vody!" rozkázal mu otec ako nejakému sluhovi. Nie, že by sme ich mali málo. ,,Ách, Ma Wang, prestaň byť až taký ochranársky! Bol to len zlý sen, zlý sen! To neznamená, že sa to stane! Neboj sa Min Sun, nedovolím aby si videla strašidelné veci a už vôbec nie aby sa ti niečo zlé stalo." usmiala som sa, ,,Ďakujem, strýko."

Do kelu prečo sa ku mne správajú ako k decku, keď mám už 20? Chápem, že sa obaja o mňa boja keďže ma skoro zabil zlý duch, uniesli ma nejakí démoni a bohvie čo ešte a oco vie vycítiť, že niečo so mnou nie je v poriadku, ale aj tak je to divné. Ak by som len vedela poriadne použiť svoju moc, tak by sa o mňa tak nebáli a všetky tie veci, ktoré sa stali v minulosti by sa ani nestali.

Keď otec odišiel, vbehla som hneď do sprchy a obliekla si čierne šaty s podpätkami. Už od malička milujem čiernu, žiadne iné farby okrem nej ani nemám. Sem tam sa v mojom šatníku nájde aj nejaký ten farebný kabát, no len tak tam visí na vešiaku. Nenosím ho.
Keď som sa upravila, odišla som do Lucifer Entertainment, kde šéfuje môj otec.

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now