Part 5

17 2 0
                                    

Ráno som sa zobudila celá dolámaná. Pol hodinu som sa rozhodovala či vstanem z tej teplučkej a mäkučkej postele alebo nie. Nakoniec vyhral strýko, ktorý po mne kričal z kuchyne. 

„Hej! Min Sun! Okamžite zdvihni ten svoj lenivý zadok z tej postele a poď sa naraňajkovať!“ „Bóže, čo furt kričí?“ pretočila som očami a prezliekla sa do čiernych nohavíc, čierneho trička s volánikmi a nastrčila som si papučky, ktoré mi tu nechal Patric. Keď som prišla do kuchyne, žiadne jedlo tam nebolo. 

„Strýko, kde je jedlo?“ bola som naštvaná, ale snažila som kontrolovat svoj hnev. „Sprav si ho sama. Ó a dnes budeš sama doma. Ma Wang má prácu, Patric šiel na turné a ja idem za Sam Jang.“ Prikývla som a zahryzla som sa do jablka. 

„Sprav si nejaké normálne jedlo. Nie jablko.“ Pozrela som sa na strýka tým mojím typickým pohľadom ’si normálny‘ a ďalej sa venovala svojmu jabĺčku. „Ako inak. Pošlem ti radšej niekoho nech ti navarí.“ „Toho starého pána?“ spytala som sa nadšene. Ten starý pán bola moja záchrana. Už ked som bola malá mi varieval dobré jedlo a staral sa o mňa viac než môj otec.

„Áno. A buď slušná je to môj dobrý starý priateľ.“ keď to povedal, tak mi to nedalo a musela som sa ho spýtať hlúpu otázku. „Hmm. On je mladší než ty, však?“ „Áno. Ale aj tak buď slušná, pretože od teba je starší.“ Sakra za akého netvora ma považuje?„Okej! Rozumiem, pane! Vykonám pane!“ strýko len prevrátil očami a odišiel. 

„Hmmmm. A čo tu budem robiť úplne sama v tomto obrovskom dome? Už ani Suzzy nemôžem zavolať. Otec mi to zakázal, vraj by jej to nepomohlo na zdraví.“ dokončila som svoj typicky monológ sama pre seba a zatlieskala si. Začala som sa prechádzať po dome a v obývačke som zbadala darček, na ktorom bolo napísané moje meno.

„Čo to je?“ otvorila som tú krabicu a v nej som uvidela rozkošného plyšáka, ktorý vyzeral trocha ako chibi grim reaper.  „Aww, to je zlaté.“ nedalo mi to a usmiala som sa nad tým. Vzala som ho a položila do svojej izby na posteľ. „To je strašne zlaté.“ Usmievala som sa ako slniečko na hnoji.

„Mladá pani! Kde ste?“ „Sekretárka Ma!“ vybehla som z izby na schody: „Čo tu robíš?“ spýtala som sa a pozerala sa na nu ako na svätý obrázok, ktorý ma prišiel zachrábiť pred nudou. „Ma Wang ma sem poslal, aby ste sa necítili osamelo. No tak som tu.“ „Sekretárka Ma, koľkokrát ti mám vravieť aby si mi tykala? Veď si ma prakticky vychovávala.“ „Prepáčte mi mladá pani, ale nie je to také jednoduché.“ Prikývla som.

„Tak, čo budeme robiť?“ „To čo chcete mladá pani.“ „Sekretárka Ma! Volaj ma Min Sun, je to lepšie. Necítim sa ako princezná.“ „Pokúsim sa, M-Min Sun.“ Pousmiala som sa. „Sekretárka Ma? Nejdeme nakupovať? Také menšie rande.“ Škerila som sa ako zmyslov zbavená a sekretárka Ma bola celá vystrašená. Chúďa, ešte nevie čo ju čaká.

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now