Part 30

7 3 0
                                    

Ráno som sa prebudila kvôli slnečným lúčom, ktoré mi svietili do oka. Pozrela som sa vedľa seba a uvidela Hyun Sun spokojne oddychovať. Pretočila som sa nabok a pozrela sa na hodiny.  Bolo 7:10. Ľahla som si na chrbát a pozerala do stropu. Dnes sa vydávam. Dnes si beriem So Yuna za svojho manžela. Dnes je ten deň, kedy budem najšťastnejšou ženou na svete.

„Koľko je hodín?“ spýtala sa Hyun Sun nerozospato. „7:10. Ešte si pospi.“ ppvedala som jej a pohladila ju po vlasoch. „Nie, musím si umyť vlasy. Pozri sa v akom sú stave. Dúfam, že si nezabudla, že na deviatu máme kaderníčku a na dvanástu máme vizážistku.“ povedala. „Ozaj. Skoro som zabudla. Tak choď do kúpeľne prvá a ja pôjdem po tebe. Mám chuť na kávu a poriadne raňajky.“ povedala som a usmiala sa na sestru. „Dobre. Hej, Min Sun. Neprežeň to s raňajkami.“ rozkázala mi moja mladšia sestra. Prikývla som a vyteperila sa z postele.

Čo si dám na raňajky? Zapla som kávovar a otvorila chladničku, z ktorej som vytiahla zeleninový šalát s kúskami kuracieho mäsa. Sadla som si za stôl a pustila sa do jedla. „Už môžeš ísť. To je zeleninový šalát?“ spýtala sa Hyun Sun. „Áno.“ odvetila som. „Nechaj mi trocha. Aj ja chcem.“ ppvedala a šla si po pohár kávy.„Dobre. Toto je už tvoje. Nesmiem moc papať aj keď chcem.“ povedala som a uvoľnila jej miesto.

„Presne. Musíš sa ešte vtrepať do tých šiat.“ povedala s úškrnom. „Čo myslíš tým vtrepať?“ spýtala som sa urazene. „Mohla si si ich na páse trocha povoliť.“ povedala dosť vážne. „Hej! Na páse sú akurát, len na prsiach sú trocha úzke. Nemôžem zato, že ich mám veľké.“povedala som rázne.

Napila som sa z kávy a oprela sa si chrbát o stoličku. „Dobre. Dobre.“ povedala a venovala sa raňajkám. „A ty čo. Pripravená?“spýtala som sa jej. „Áno. Tie šaty sú úžasné.“ odppvedala s plnou pusou. „Už si videla Min Joona v obleku?“ spýtala som sa jej a nadvihla obočie. „Tak úplne nie. Len som ho zahliadla.“ odpovedala a upila si z kávy. „Tak ty si ho špehovala.“ povedala som. „Nešpehovala a chcela som len poradiť.“ odvdtila Hyun Sun.

„Ohľadom?“spýtala som sa jej. „Bože prečo si taká otravná? Pýtala som sa ho na názor. Aké šperky som si mala dať k tým šatám.“ odcekla dosť nahnevane. „Ah taaak.“ povedala som. Usmiala som sa. „Tahaj už do tej sprchy!“ zakričala po mne. „Veď idem, idem.“  povedala som a šla do sprchy.

Hneď ako som vyšla zo sprchy na mňa volala sestra, že prišla kaderníčka a vizážistka. „To tak dlho som bola v sprche?“ spýtala som sa. „Nie. Prišli skôr aby na nás mali viacej času.“ odpovedala Hyun Sun. „Ahaa. Tak začneme, nie?“ spytala som sa. Prikývli a pustili sa do práce. Po dvoch hodinách sme boli hotové a šli sa prezliecť.

„Min Sun! Hyun Sun! Už je čas!“ skríkol Patric. „Idem!“ skríkla som na brata a spolu s Hyun Sun sme nasadli do auta. Svadba prebiehala bez problémov, no potom čo otec zahliadol Hyun Sun, nastala hádka. Patric ich vzal od hostí do domu, kde kričali na seba ako zmyslov zbavení. „Prečo ste mi to nepovedali?!“ kričal otec. „Ako sme mali vedieť, že v tom nemáš prsty?!“ kričal po ňom Patric.„Je to moja dcéra!“ znova zakričal otec. „Ktorej si sa vzdal! Prestal si ju hľadať! Neveril si ani Min Sun, že Hyun Sun žije! Namiesto toho si jej vymazal spomienky!“ obraňoval nás Patric. „To by už stačilo!“ skríkla som a pozrela sa na oboch. So Yun vtrhol do domu a ochranársky sa postavil ku mne.

„Prestaňte s tou hádkou. Vám je jedno, že sa dnes Min Sun a ja berieme? Musíte sa hádať na našej svadbe?“ povedal So Yun a všetci stíchli a začali sa ospravedlňovať. Ja som mala čo robiť aby som sa nerozplakala a nerozosmiala z otcovho pohľadu, keď zistil, že Hyun Sun žije. „Ešte nebol ani obrad a vy sa tu hádate. Prišli len hostia a vy mi tu robíte hanbu. Kazíte mi môj deň. A otec? Ja sama som nechcela aby ti o nej povedali. Chcela som vidieť tvoju tvár na vlastné oči, keď uvidíš, že som mala pravdu. A teraz ma neštvite a tahajte von za ostatnými a zabavte ich!“ rozkričala som sa po nich.

So Yun ma chytil za bok a dal mi pusu na líce. „Upokoj sa, drahá.“ povedal jemným hlasom. „Snažím sa.“ odpovedala som. „Poď. Ideme sa vziať.“ povedal s úsmevom. Prikývla som a obaja sme šli k oltáru.  „Woo Min Sun, beriete si tu prítomného Joon So Yuna za svojho právoplatného manžela?“ spýtal sa oddávajúci. „Áno. Beriem.“ povedala som. „A vy, Joon So Yun. Beriete si tu prítomnú Woo Min Sun za svoju právoplatnú manželku?“ znova sa spýtal oddávajúci. „Áno. Beriem.“ povedal So Yun. „Týmto vás vyhlasujem za manžela a manželku. Tak načo čakáš. Pobozkaj ju.“ pozrel sa na nás a povedal oddávajúci.

Usmiala som sa a So Yun ma pobozkal. Následne ma vzal na ruky a odniesol celú cestu z pláže do domu, v ktorom pokračovala svadba.  „Joon Min Sun.“ pošepkal So Yun. Pozrela som sa na svojho muža. „Áno, Joon So Yun?“spýtala som sa ho. „Milujem ťa.“ pošepkal. „Milujem ťa.“ pošepkala som mu. Obaja sme sa usmiali a pokračovali v tanci.

Grim Reaper's BrideDonde viven las historias. Descúbrelo ahora