Part 31

6 3 0
                                    

Na svadobnú cestu sme šli na hory. Myslím si, že do Álp. Mali sme pre seba celú chatu a okolo nás nebol nikto. So Yun odniesol kufre do izby a ja som si zatiaľ prezerala chatu, v ktorej zostaneme týždeň. Áno, týždeň. Chcela som tu zostať dlhšie, lenže So Yun má povinnosti a ja by som chcela ísť späť do práce. Odvtedy čo ma So Yun vzal od otca som nepracovala a už mi to liezlo na nervy byť stále zatvorená v dome a nič nerobiť.

„Si hladná?“ spýtal sa ma môj manžel. „Áno.“ odvetila som a chytila sa za brucho. „Čo tak špagety s červeným vínom?“ navrhol a mne zaškvŕkalo este viacej v bruchu. „Súhlasím, drahý.“ povedala som. Usmiala som sa a sadla si na barovú stoličku a pozorovala So Yuna pri varení. „Dobre som sa vydala.“ Zamrmlala som si popod nos a na moje šťastie to So Yun nepočul. Doslova som ho skenovala pohľadom a sledovala každý jeho krok. „Načo myslíš?“ spýtal sa zničoho nič. „Čože?“ nechápavo som sa spýtala. „Cítim z teba taký pach. Akoby si niečo veľmi chcela. Neviem to popísať.“ povedal zamyslene. Čo by som takého asi chcela? Určite nie si to s tebou hneď teraz rozdať. „Som len hladná. Nič viac.“ povedala som a usmiala sa a So Yun mi nalial víno do pohára.

Kľud Min Sun, upokoj sa, lebo ho takýmto tempom pretiahneš v kuchyni. Pozrela som sa na jedlo a v mojom bruchu hneď zaškvŕkalo. So Yun mi podal tanier, So Yun a  ja sme jedli. Nikto nič nepovedal, len sme sa venovali svojmu jedlu. Po jedle som sa šla osprchovať a keď som vyšla z kúpeľne, uvidela som So Yuna sedieť na zemi ako sa pozerá na mňa.

„So Yun?“ zavolala som jeho meno. „Vieš si predstaviť ako moc ťa chcem?“ povedal a postavil sa, podišiel ku mne. Oprel ma o stenu a od našich perí nás delil len centimeter. Omotala som svoje ruky okolo jeho krku. „Tak na čo čakáš?“ povedala som a v tom momente som ho pobozkala. Najprv bol v šoku, ale potom môj bozk opätoval a vášnivo ma bozkával. Nohy som si omotala okolo jeho trupu a jednou rukou som sa mu dostala do vlasov, pričom tou druhou som ho stále držala okolo krku. So Yun sa so mnou premiestnil k posteli, na ktorú ma následne položil. Bozkával na ma perách a z mojich pier presunul tie svoje na môj krk a následne mi začal strhávať oblečenie. Pohrýzol ma na krku, čo spôsobilo moje zastonanie. So Yun pritisol pery na tie moje. 

Keď som sa zobudila sa pozrela sa vedľa seba, našla som prázdne miesto. Posadila som sa na posteli a porozhliadla sa okolo seba. Moje a So Yunove veci boli porozhádzané po celej izbe. Dokonca som našla aj rozbité zrkadlo a veci, ktoré boli včera na stole sa nachádzali dnes na zemi. „Asi sme to prehnali.“ Zamrmlala som si popod nos a nedalo mi to, no usmievala so sa ako idiot keď som si spomenula na včerajšiu noc. Pozrela som sa na hodiny vedľa mňa a skoro som dostala infarkt. Bola jedna poobede. „To ako dlho som spala?!“ skríkla som. „Drahá, upokoj sa. Šli sme spať okolo tretej ráno.“ So Yun sa posadil vedľa mňa a dal mi pusu na rameno. Pozrela som sa na neho mojím pohľadom ala ‚wtf?‘ a on sa len zasmial. „Vieš, vždy keď spravíš tento pohľad, tak sa musím zasmiať. Si tak rozkošná.“ So Yun ma poštípal na lícach a dal mi detskú pusinku na pusu.

Naše líbanky skončili dosť skoro. Keďže So Yunovi cez týždeň zavolali, že sa niečo vážne stalo a on tam musí byť. Celú cestu späť som sa hnevala na So Yuna a aj na ostatných. Prečo mu zavolali keď vedeli, že sme na svadobnej ceste? Sú normálni? Mám chuť im vraziť. „Čo tak skoro?“ spýtala sa ma sestra, keď sme dorazili domov. „Ani sa nepýtaj, Hyun Sun.“ Zavrčala som na ňu a sadla si na gauč. Ona si sadla vedľa mňa a objala ma. „Čo sa stalo?“ spýtala sa starostlivo. „Neviem. So Yun mi to nechcel povedať. Kde je Min Joon?“ spýtala som sa. „Hneď ráno odišiel. Tiež mi nepovedal prečo, ale vraj to bolo naliehavé.“ odpovedala. „A ostatní?“ spýtala som sa jej, keďže v dome bolo ticho. „Všetci grim reapri odišli a nepovedali ani slovo.“ odvetila. „Takže sme tu len my dve?“spýtala som sa. „Áno.“ odpovedala sestra.

Rozplakala som sa. Sama neviem kvôli čomu, no mala som chuť plakať a tie slzy som už nedokázala udržať. Hyun Sun ma pevne objímala a hladila po chrbte. „Pssst, to nič." Vravela. „Prepáč. Som slabá keď plačem.“ ospravedlnila som sa jej ani neviem prečo. „Nie nie si slabá. Neplačeš preto, že si slabá ale preto, lebo si bola silnou už dosť dlho. Každý potrebuje plakať, keď je to na nich moc.“ povedala. Páči sa mi to ‚Neplačeš preto, že si slabá ale preto, lebo si silnou bola už dosť dlho‘ krásne povedané. „Ako bolo?“ spýtala sa s pozdvihnutým obočím. „Úžasne.“ odpovedala som zasnene.

„Á. Aj bolo?“spýtala sa s úškrnom. „Hej, nebudem preberať s nikým môj milostný život.“ odvrkla som. „Takže bolo. Kedy?“ pýtala sa ako nejaký zved. „Čo ťa do toho?“ odpovedala som jej otazkou. „Stavím sa, že si sa po ňom vrhla hneď ako ste dorazili.“ povedala so smiechom. „To nie je pravda. Až po sprche.“odpovedala som. Obe sme sa začali chichotať a porozprávala som jej všetko čo som tam zažila a poukazovala som jej fotky.

„Počkaj. Musím ísť na záchod.“ povedala som. Postavila som sa a bežala na záchod. Len tak tak som tam dobehla a hneď som začala vracať. Hyun Sun pribehla hneď za mnou a rýchlo mi podržala vlasy. „Čo si preboha zjedla?“ spýtala sa vystrašene. „Ja neviem. Mala som špagety, jogurt, cereálie, ovocie. To je všetko.“ odpovedala som. „No tak to si potom musela prehnať, keď z toho vraciaš. Pretože ty z jedla nikdy nevraciaš.“ povedala. „Mala som pohár vína.“ odcekla som zamyslene nad tým čo všetko som dala do žalúdka.

„Z poháru nemôžeš vracať. To sa nedá. Veď pohár vína nič nie je.“ povedala sestra. Posadila som sa a zodvihla hlavu, lenže to som nemala robiť keďže som začala znova vracať. „Ty. Min Sun, čo ak si tehotná?“ spýtala sa zamyslene. Pozrela som sa na ňu vystrašeným pohľadom. „Potrebujem tehotenský test.“ odvetila som.

Grim Reaper's Brideحيث تعيش القصص. اكتشف الآن