Part 7

16 2 0
                                    

Tá udalosť so sekretárkou Ma ma dosť znepokojila. Stále musím na to myslieť. Hneď ako sme dorazili do domu, vyparila sa. Celé jej správanie je divné. Mám pocit, že mi niečo tají. Lenže čo?

„Aish! Prečo a čo mi tají? Nie. Nie, Min Sun, nezaoberaj sa tým. Nechaj to tak, nič sa nestalo.“ Počas môjho úžasného monológu mi začal zvoniť mobil. 

„Hej, Min Sun, sestrička moja. Ako sa máš?“ „Patric! Zmätene. Bola som so sekretárkou Ma na nákupoch a uvidela tam jedného muža, ktorý presne vyzeral ako ten z môjho sna a zrazu ma odviezla domov a nechala ma tu samú. A práve si narušil môj monológ, v ktorom som sa ubezpečovala, že o nič nejde.“ „Min Sun, ehmm. Ako ti to povedať. Ten chlap z tvojho sna, on existuje a on vie kto si.“ povedal Patric lámavým hlasom. „Počkať. Čo? Akože existuje? Akože vie kto som?“ nechápavo som sa ho pýtala. „Áh, no vieš, že každý má svoju spriaznenú dušu, však?“ prikývla som „Tak on je tou tvojou." povedal a ja som vybuchla od smiehu.

„Patric, ty si vážne strašný. Naozaj si myslíš, že ti toto uverím? Takto si zo mňa robíš srandu. Veď len počkaj keď sa vrátiš, Patric.“ „Fajn, fajn. Ľúbim ťa, Min Sun.“ „Aj ja teba.“ To čo tým myslel?! Spriaznená duša? On?! Nie! No tak Min Sun pokoj. Prestaň, lebo si celá červená.  „Patric, ty idiot jeden!“

„Čučoriedka moja! Dcéruška moja! Chrústik môj!“ ježiši čo zasa ten chce? „Áno, oci?!“ vybehla som z izby a zrazila svojho otca na zem. „Si v poriadku?“ spýtala som sa ustarostene. „Áno, chrústik môj neboj sa. Priniesol som ti jedlo a prišiel robiť spoločnosť. Síce len na hodinku, lebo musím ísť pracovať.“ „V poriadku. Môžem jesť aj sama, nemusíš sa báť. Nikto ma predsa neprepadne v tomto domisku plnom sluhov a démonov.“ Kto by sa aj odvážil.

„Čučoriedka moja, ty ma tu nechceš?“ spýtal sa smutne. „Nieee, bože oci zostaň. Dobre vieš, že neznášam byť sama doma. Je to tu také prázdne keď tu nie je Patric.“ povedala som a objala si ruky. „Neboj sa. Patric sa čoskoro vráti. Vydrž ešte štyri dni a on sa vráti.“ Usmiala som sa a venovala sa svojmu ovociu a trocha aj otcovi.

Povedal, že tu bude len hodinku, lenže z hodinky sa stali tri hodiny a jemu sa ústa nezastavili. Stále kecal a kecal a ja som sa vôbec nedostala k slovu.  „Ma Wang, už musíme ísť. Poďte prosím, inak budete mať problém.“ moja záchrana sa našla. Pozrela som sa na sekretárku Ma s vďačným pohľadom. „Oh, áno, už idem. Min Sun, dávaj si pozor, dobre? Neotváraj cudzím ľuďom a keď sa vráti Son Oh Gong tak nech ti spraví papať.“ usmial sa a žmurkol na mňa. „Dobre oci. Dávaj si pozor.“ povedala som a zamávala mu.

Nikdy som si nemyslela, že by ma práve ona zachránila pred mojim otcom. Asi ma má rada, aj napriek tomu, že som ju neraz ovracala. 

„Patric!Patric!Patric! Huh? Kde je ovládač? Nieee! Kde je ovládač?! Pateic už ochvíľu bude vystupovať.“ Prehľadala som celú obývačku a ten prekliaty ovládač som našla za televízorom. „Aký chuj ho tam schoval?“ hneď som zapla TV a práve včas. Patric práve začal spievať. „Bože on je fakt úžasný. Patric! Bravo! Bravo! To je môj brat!“ postavila som sa a tlieskala som ako zmyslov zbavená.

„Vždy mu takto fandíš?“ otočila som sa a skoro som dostala infarkt.

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now