Part 21

11 3 0
                                    

Keď sme prišli domov, Min Joon šiel do izby, So Yun si ľahol na gauč a ja som nemala čo robiť. „Čo chceš na obed?“ spýtala som sa. So Yun pozrel na mňa zhrozeným pohľadom. „Ty ideš variť?“ zhrozene sa spýtal. „Áno. Nudím sa.“odvrkla som. „Ja idem variť a ty poď radšej plánovať svadbu. Dobre?“ povedal skôr než sa spýtal. Az takto neverí mojim schopnostiam v kuchyni. „Fajn. Bože, moje varenie nie je až také hrozné.“ zamrmlala som.

Sadla som si na gauč a vzala do ruky papier, pero a časopisy. Prezerala som si svadobné šaty, lenže ani jedny ma neupútali. „MIN JOON?!“ skrikla som.„ÁNO?!“ skríkol na mna z izby. „POĎ MI POMÔCŤ!“ skríkla som a behom sekundy pri mne sedel. „S čím?“ nadsene sa spýtal. Pozrela som sa na neho nevinným pohľadom. „Ide sa plánovať svadba.“ povedala som. „Čo?!“ radostne vyštekol. „Ty mi ideš pomôcť.“ odvetila som.

Prikývol a vzal pero s papierom. Ja som mala v ruke časopis a prezerala si obrázky. „Taakže, mali by sme začať u hostí. Koľko ich bude?“ spýtal sa Min Joon. „No z mojej strany to bude otec, strýko, Patric, sekretárka Ma, Sam Jang, zimný generál a taký jeden starší pán, ktorý mi uľahčil život. Čiže sedem ľudí. So Yun?“ spýtala som sa ho a premieriavala ho pohľadom. Prečo musí byť tak sexy? „Hmm, grim reapri a starší.“ Pozrela som na Min Joona, ktorý písal čísla a následne sa pozrela na papier. „40?! 40 grim reaprov?!“ vykríkla som a skoro som dostala infarkt. „A starší tam ešte budú. Tých je desať.“ povedal pokojne Min Joon. „Aha. Dobre, čiže dokopy tam bude 57 ľu- ..... členov.“ povedala som so strachom. „Chcela si povedať ľudí, však?“ zasmial sa Min Joon. Prikývla som a usmiala sa. „Takže hostia by už boli. Teraz jedlo.“ povedal. „Ja by som tam rada mala sushi a klasické kórejské jedlo ako je japchae, tteokbokki, jjajangmyun a tak.“ povedala som. „Otec, moja budúca mama má naozaj divné chute.“ ppvedal Min Joon dosť hlasne.

„Aspoň vieš aké ťažké to je pre ňu variť.“ Zasmiali sa a ja som sa na nich urazene pozrela. „Toto ma ranilo. Takáto zrada.“ odcekla som. Min Joon ma objal a So Yun mi dal pusu na čelo. „Nemysleli sme to tak.“ „Ja viem.“ „Ja tam chcem kura, ryžu, hovädzie mäso a nejaké šaláty.“ „To znie dobre.“ Pozrela som na nich a prikývla. „Teraz kvety. Akú chceš mať kyticu a akú výzdobu?“ „Chcela by som ruže v kytici a na výzdobu by som chcela poľné kvety. Vieš do vázy ich dať a na každý stôl.“ „Aha, chápem. To bude pekné.“ „Em, ja to nechápem.“ „Nevadí otec, stačí, že ja to chápem.“ Zasmiala som sa a dala high five Min Joonovi. „Fajn. Takže výzdoba bude zariadená podľa poľných kvetov. Čiže biele obrusy, jednoduché poháre a taniere. Nič extravagantné.“ „Presne Min Joon. A svadbu chcem mať niekde vonku. Nie vnútri, vonku je to také viac romantickejšie a krajšie.“ „Otec kde si ju zohnal?“ „Nepýtaj sa. Sám to neviem.“ „Tak fajn. Šaty.“ „Tie si vyberiem v obchode. Pôjdeš so mnou, však, Min Joon?“ „Áno, ale budeme potrebovať viac názorov. Najlepšie bude ak s nami pôjde aj dedo, strýko a sekretárka Ma.“ „Máš pravdu.“ „Dedo?“ „Áno. Min Sun je odteraz moja mama, čiže Ma Wang je môj dedo.“ Hneď ako to dopovedal tak sme počuli ako padla na zem panvica. „Prosím povec, že tam nebolo jedlo.“ Ja a Min Joon sme to povedali naraz. „Jedlo je už päť minút na stole.“ Pozrela som sa na Min Joona a behom sekundy sme už jedli. Po jedle som umyla riady a Min Joon sa šiel osprchovať. Šla som za So Yunom a sadla si vedľa neho. „Nad čím tak rozmýšľaš, že až musíš piť?“ „Práca.“ Prikývla som a pritúlila sa k nemu. „Daj to sem.“ Pozrel sa na mňa divným pohľadom. „Ty chceš alkohol?“ „Áno. Daj to sem.“ So Yun mi dal alkohol a ja som si trocha upila. „Fuj. Nechutné.“ „To je whisky, drahá. Na teba je to moc silné.“ Dal mi pusu a vypil zbytok alkoholu.

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now