Part 19

10 3 0
                                    


„STRÝKO!“ Min Joon kričal tak hlasno až ma rozbolela hlava. „Min Joon?“ Patric sa na mňa pozrel a ja som sa čudovala ako mohol tie oči tak vygúliť. Viem, myslím na blbosti keď práve som v nesmiernych bolestiach. „MIN SUN! Min Joon polož ju na posteľ, rýchlo. Idem po lieky.“ Min Joon posluchol príkaz a položil ma na posteľ a držal ma za ruku. „Min Sun. Vypi lieky. Pomôže ti to proti tej bolesti.“ Vypila som ich ako mi prikázal Patic, lenže bolo to nanič keďže som ich vykašlala spolu s krvou. „Už sa takéto niečo stalo?“ spýtal sa Min Joon. „Nie. Toto je po prvýkrát. Nikdy to nebolo takéto silné.“ povedal Patric zdrvene.

„Nemôže umrieť však?“ vystrašene sa spýtal Min Joon. „Z toľkej bolesti aj možno áno. Musím ísť po pomoc. Zostaň pri nej, keď to bude horšie zavolaj moje meno. Snaž sa ju upokojiť.“ rozkázal Patric. „Dobre.“  Patric odišiel a Min Joon sa ma naozaj snažil upokojiť, lenže najprv by mohol upokojiť seba.

„Nezomriem.“ povedala som pokojným hlasom. „Huh?“ nechapavo sa spýtal. „Ešte sa nechystám zomrieť, tak sa neboj.“ Pousmiala som sa. „Ako sa môžeš v tejto chvíli usmievať?! Vraj kvôli tejto bolesti môžeš zomrieť.“ povedal Min Joon so slzami v očiach.

Pohladila som ho po líci a pozrela sa mu do očí. „Ja nezomriem.“ Prikývol a utrel si slzy. „Min Sun.“ Pozrela som sa za Min Joona a uvidela So Yuna. Min Joon sa ochranársky postavil predo mňa. „Ďalej ani krok. Nedovolím, aby si jej ublížil.“ ppvedal ochranársky Min Joon. „Nechcem jej ublížiť a sám dobre vieš, že ani nesmiem.“ bránil sa So Yun. Chcel sa priblížiť no Min Joon ho odsotil. „NE.PRI.BLI.ŽUJ.SA.“ povedal Min Joon varovným hlasom.

So Yun sa nevzdával a mne to už liezlo na nervy. „Min Joon, nechaj ho.“ povedala som. Pozrel sa na mňa tým pohľadom ‚si si istá‘ a ja som prikývla. So Yun vyskočil na posteľ a pritúlil sa ku mne. Opierala som sa o jeho hruď a Min Joon mi nepúšťal ruku. „ČUČORIEDKA MOJA!“ skríkol otec.„No zbohom.“ povedala som naraz s Min Joonom. „Má teplotu?“ spýtal sa otec. „Nie.“ odpovedal Min Joon. „Ešte vykašliava krv?“ spýtal sa otec. „Nie.“ povedal Min Joon. „Trasie sa?“ spýtal sa otec. „Trocha.“ povedal So Yun.„Prikry ju.“ rozkázal otec a vzal nejakú injekciu a podišiel ku mne. „Čo to je?“ spýtala som sa. „Neboj sa. Zmierni to bolesť. Čiže tvoje telo sa neroztrhne od toľkej bolesti.“ povedal.

Prikývla som a otec mi tú látku dal do tela. Bolelo to ako šlak, ale bolelo to menej než mamina smrť. Hneď ako mi to tam dal, bolesť ustupovala. „Lepšie?“ prikývla som a Min Joon si vydýchol. Cítila som ako sa aj So Yunovi uľavilo. Už mu tak srdce šialene nebilo. „Prečo to tak bolelo?“ spýtala som sa. „Neviem, ale uistím sa, že za to zaplatia.“ povedal naštvane otec. „Nesprav nič čoho by si ľutoval, otec.“ povedala som dosť vážne. „Neboj sa. Postarajte sa o ňu. A najlepšie bude ak tu na dnes zostanete.“ povedal otec.

Prikývli sme a Patric ukázal Min Joonovi izbu. „Prepáč.“ ppvedal So Yun. „Nie. Nauč sa už konečne, že Min Joon je ako moje dieťa a prestaň žiarliť. A prestaň sa k nemu správať tak hnusne. Je to tvoj syn preboha.“ povedala som mu vážne. Prikývol a objal ma pevnejšie. „Nemáš náhodou prácu?“ spýtala som sa ho po chvíli. „Všetko som odložil. Nenechám predsa svoju snúbenicu samú, keď nie je v poriadku.“ poedal.

„Snúbenicu? Ako vieš, že som tvoja snúbenica?“ spýtala som sa ho provokačne. „Pozri sa na ten prsteň.“ povedal a ja som sa pozrela na svoju ruku. „Kedy si? Ako?“ nechápavo som sa spýtala a on sa zasmial. „To je tajomstvo.“ povedal. Dal mi pusu na líce, do vlasov a na rameno. „Tým starším sa to asi páčiť nebude.“ povedala som. „Čo ma po nich? Neboj sa neublížia ti. Budem si ťa strážiť ako oko v hlave. A navyše po svadbe už ti nič spraviť nemôžu.“ povedal pokojne.  „Prečo?“ nechapavo som sa spýtala. „Nikto nechce naštvať bossa grim reaprov. A navyše zákon to nedovoľuje.“ povedal. Absolútne som nechápala ničomu čo povedal, ale nevadí. Aj tak som sa tvárila, že chápem. „Nechápeš to, že?“ spýtal sa.„Nie.“ povedala som a zasmiala sa. „To som si myslel.“

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now