Part 6

15 2 0
                                    

„ Sekretárka Ma! A čo tieto?“ zvedavo som sa spýtala. „Hmmm. Nie, nie. Tieto nie. Nejdú ti k očiam.“ povedala s nuchuťou v hlase. „To si vravela o všetkých šatách, ktoré som si skúšala. A bolo ich minimálne 30!“ „Keď tieto sú naozaj hrozné. Skús....chvíľku, kde len boli. Á tieto!“ podala mi šaty, ktoré boli trošku moc nad kolená. „Nie sú moc krátke?“ „Nie, sú dokonalé. Aha, majú dlhý rukáv, ktorý ti odhaľuje ramená, v páse sú úzke presne pre teba a spod je akoby princeznovský. A nie sú krátke, sú ti kúsok nad kolená a majú na sebe čipku, tak sklapni a padaj si ich obliecť!“ povedala s rozkazom. „Fájn, bože. Ženská jedna, keď sa jej niečo páči tak si po tom ide. Ach, bože.“ znova som si mrmlala popod nos. „Už si?“ vyšla som von a sekretárka Ma bola celá očarená. „Wau, si naozaj nádherná.“ „Kúpim ich a poďme sa už konečne najesť, som hladná.“ vravela som a hladkala si brucho. „Dobre. Poďme.“

Po asi troch hodinách skúšania šiat sme sa konečne šli najesť. Samozrejme, že to by nebolo také príliš jednoduché vojsť do reštaurácie a najesť sa. Sekretárka Ma musela celú reštauráciu skontrolovať ako nejaký pes. Ale vážne, sama som sa čudovala, že to tam neočuchávala. 

„Takže, Min Sun, páči sa ti niekto?“ „Áno, ale neviem či je skutočný.“ „Ako to myslíš?“ spýtala sa s prekvapením. „No, mala som sen a v ňom bol taký muž celý v čiernom, vysoký a s klobúkom. Keď ma zrazilo auto tak som si celkom istá, že som ho videla na druhej strane. Lenže sama neviem, či to nebola len fantázia.“ „Ahaa.“ „A ty? Páči sa ti niekto sekretárka Ma?“ „Nie. Ešte sa nikto taký nenašiel.“ „Hmm.“  povedala so mneveriacky.

Tak toto bolo dosť trápne. Ten pocit, keď viem, že sa jej páči môj otec ale ona to popiera. Ako sme sa tak rozprávali, do reštaurácie vošiel ten muž. No toto náhoda nemôže byť.  „Sekretárka Ma, ten muž čo práve teraz vošiel,“ povedala som úplne potichu, aby to počula len ona. „Ten celý v čiernom s klobúkom a vysoký?“ spýtala sa a ja som prikývla. „O ňom sa mi snívalo.“ Keď som to povedala, sekretárka Ma sa začala drhnúť.

„Poďme, nejak mi nie je dobre.“ ppvedala a ja som sa zľalkla. „Samozrejme, že ti nie je dobre keď sa drhneš.“ povedala som vystrašene. „Nie, to nie je tým. Začalo ma pobolievať brucho. Poďme domov.“ Prikývla som a odišli sme.

Celú cestu nič nehovorila, bola úplne ticho a to sa na ňu nepodobá. Aj keď som sa snažila nahodiť nejakú tému a rozprávať sa s ňou, ona to hneď skazila. Ani sa so mnou po pol hodine nerozprávala a ani neodpovedala na moje otázky. Začala byť divná potom čo uvidela toho muža a potom čo som jej povedala môj sen. Žeby to niečo zlé znamenalo?

Grim Reaper's BrideWhere stories live. Discover now