35

57 4 0
                                    

3


Karina odadan içeri girdi, karşısın Cananı gördü ve konuşmadan devam etti, arkasından hatice girdi içeri.

-Nasıl gidiyor?

-Uğraşıyoruz. Birşeyler bulmaya.

-Tanıştırayım.. Doktor Karina.. Hücre bilimi koşunda uzman bir kişidir.

Canan eldivenlerini çıkardı ve elini uzattı.

-Merhaba. Adli Tabip Canan.

Diğer taraftaki kapı açıldı ve içeri geniş omuzlu ve iri yapılı biri girdi, emre çok iyi gözüküyordu her zamanki gibi, elindeki çantaları kenara koydu ve eldivenlerini çıkardı. Karina gözlerini ondan alamıyor ve gözlerini hiç kapatmadan izliyordu. Canan bu bakışmayı bölmek istercesine araya atıldı.

-Kocam. Tanıştırayım Emre.

-Doktor Karina.

Emre elini uzattı ve memnun oldum şeklinde kafasını salladı. Konuşmayı pek sevmeyen bir tip olduğunu herkes bilirdi, zamanla karina da öğrenecekti.

-İsterseniz size cinayetlerden bahsedeyim.

-Lütfen.

-Çok değişik ve farklı bir şekilde oluyor. Organlar küçülüyor ve yok oluyor. Buda vücudun iflas etmesine ve ölmesine sebep oluyor.

-İşlem hızlı mı oluyor yoksa yavaş mı? Bir şey bulabildiniz mi?

-Bazı organlar küçülüyor ve bazıları aynı kalıyor. Sanki belli bir virüs var ve sadece belirlenen organlara saldırıyor gibi.

-Anlıyorum. ''Stable Virüs'' Diye geçer. Hedefi tek bir noktayı bitirmektir. Mesela karaciğerin yavaş yavaş iflas etmesi gibi, belli bir alana saldıran virüslerdir. En önemli şey, bu virüsler nasıl bulaşıyor. Ve nasıl öldürüyor.

-Bizde onu merak ediyoruz.

-Çözeriz. Çözeceğiz. Size yardım için buradayım..

Hatice elini kaldırdı ve herkese selam vererek sallar bir şekilde dışarı çıktı, bu konular onu hiç sarmıyordu ve buradan kaçmak istemişti hemen. Dışarı çıktı ve telefonu çaldı.

-Hallettin mi?

-Hallettim. 

HERKES ÖLMELİOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz