5. H10 Home

740 53 4
                                    

Pov Emily

Liam tilt mijn koffer naar binnen. Zijn huis is mooi en modern. Hij heeft een zwembad buiten, cinema, bad binnen, 2 inloopkasten en een badkamer aan zijn slaapkamer, nog heel veel logeerkamers, gamekamer, trainingzaal en hij komt niks te kort. Plus alles is een beetje wit en zwart. Niet veel kleur.

'Waarom woon je in zo'n groot huis als je in je eentje bent

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Waarom woon je in zo'n groot huis als je in je eentje bent.' Zeg ik en kijk mijn ogen uit. 'Ik hou van ruimte en wil kinderen later dus ja, genoeg ruimte voor veel kinderen.' Zegt Liam en grijnst. 'Ik wil ook kinderen.' Zeg ik.

'Ik wil ze met jou.' Zegt Liam en pakt mijn heupen en trekt me meer naar hem toe. Ik kijk in zijn mooie bruine ogen. 'We zien wel.' Zeg ik. We zijn zo jong. Straks denk hij dat ik nu al kinderen wil. 'Wil je geen kinderen met mij?' Zegt Liam een beetje gekwetst.

'Ja wel, alleen niet nu.' Zeg ik snel. 'Oké ik snap dat heel goed. Eerst elkaar leren kennen en lol hebben en dan kinderen.' Zegt Liam. 'Mee eens.' Zeg ik. 'Kom, de koks hebben al eten klaar gemaakt. We hoeven het alleen nog maar het op te warmen.' Zegt Liam en we lopen hand in hand naar de keuken.

Liam verwarmt het eten en we eten het op. 'Ik wilde om 10 uur 's avonds gaan trainen, wil je mee.' Zegt Liam. 'Uhh ik ga wel naar je kijken.' Zeg ik. 'Te moe om mee te doen?' Lacht Liam. 'Ja, plus ik heb geen zin.' Zeg ik.

'Maar je moet op een gegeven moment wel gaan trainen.' Zegt Liam. 'Ja, papa.' Zeg ik. 'Ik zeg het voor je eigen bestwil.' Zegt Liam en slaat zijn armen om me heen. Ik kijk naar zijn ogen en lippen. Hij is echt knap. 'Bevalt het uitzicht?' Zegt Liam.

Voor ik antwoord kan geven drukt hij zijn zachte lippen op die van mij. Ik laat hem los na een tijdje. 'Liam, het is bijna 10 uur.' Zeg ik. 'Oké, pak je spullen dan gaan we.' Zegt Liam en verdwijnt naar boven. Ik pak mijn handtas waar mijn mobiel en portemonnee in zit.

Liam komt naar beneden met sportkleding aan. Liam gaat naar de zaal om de hoek, die naast het packhuis is. We lopen hand in hand naar binnen. Liam traint altijd nu omdat er dan bijna geen andere zijn. Hij houd absoluut niet van drukte.

Ik zie Mike en Kian staan met 2 meiden van mijn leeftijd, ik denk dat dat Lotte en Rihanna zijn. 'Hallo ik ben Lotte, de mate van Mike. Leuk je te ontmoeten.' Zegt ze vrolijk en geeft me een knuffel. Ook Rihanna stelt zich voor en geeft me een knuffel. 'Ik ben Emily, de mate van Liam.' Zeg ik.

'Weten we, mooi haar trouwens en je ogen wow.' Zegt Lotte hyper. 'Lotte rustig, straks jaag je haar weg.' Zegt Mike en knuffelt haar. 'Sorry, maar ik vind het zo leuk dat je er bent.' Zegt Lotte en alle 5 gaan ze beginnen aan hun training.

Ik voel me nu echt lui. Ik besluit om de warming up wel mee te doen. Ik ren rondjes met de meiden aangezien de jongens een wedstrijd doen wie het snelste is.

'Ren maar gewoon op jullie eigen tempo.' Zeg ik want ik weet dat ze mijn tempo aan houden. 'Zeker.' Zegt Rihanna. Ik knik en ze rennen sneller. 'Toch wel mee doen.' Zegt Liam. 'Alleen de warming up.' Zeg ik. 'Oké maar tot zo.' zegt Liam en rent weg. Maar voor hij dat allemaal doet slaat hij op mijn kont.

Hij kijkt me lachend aan met zijn hoofd naar achter gedraaid aangezien ik achter hem ren. Ik steek mijn middelvinger op. Na dit rondje zie ik hoe de rest verder traint. Ik pak mijn telefoon en speel een spelletje.

Ik zie Liam gewicht heven en kan het niet laten om te kijken. Hij moet wel strek zijn als hij dat kan optillen. Na 2 uur is iedereen moe en klaar. 'Gaan we naar huis?' Zegt Kian. 'Ja.' Zegt Liam en we lopen naar huis. Liam wil zijn arm om me heen doen maar ik hou hem tegen. 'Ga eerst maar douchen.' Zeg ik.

'Oké oké madame.' Zegt Liam en we lopen zijn huis in. Het is net 00.00 geweest. 'Ik ga douchen.' Zegt Liam. Ik knik en ga op de bank zitten. Ik hoor na een tijdje het water van de douche. Er word geklopt op de deur. Ik loop naar de deur, het zal vast Mike of zo zijn die nog wat moet vragen aan Liam.

Ik zie inderdaad een jonge man staan en open de deur. Oké grote fout. Het is niet Mike of Kian. Nee het is Caleb, je weet wel gamma van HEM. Hij die me ontvoerd heeft. Ik wil de deur dicht doen maar Caleb houdt het tegen. Ik zet bang 3 stappen naar achter. Gaat hij me weer pijn doen?

'Hallo Emily, ik hoorde het goede nieuws.' Zegt Caleb. Goede nieuws? 'Je weet wel dat je nu hier bent en dat je nu dichterbij bent om mijn Alpha te wreken.' Zegt Caleb wraakzuchtig. Chips, dit gaat niet goed. Ik hoor het water niet meer stromen. Ik zeg nog steeds niks.

'Jij gaat met mij mee.' Zegt Caleb en wil me aanraken maar dan hoor ik een grom. Ik was al in shock en nu al helemaal. Liam stormt woest naar beneden. 'Caleb!' Zegt Liam en geeft hem een slag in zijn gezicht. Caleb valt neer. 'Hoe durf je, je eigen toekomstige Luna willen ontvoeren. Alweer.' Zegt Liam boos. Hij trilt van de woede.

'Kom op, wil jij dan geen wraak. Ze heeft je broer vermoord. Zij is de reden dat hij dood is.' Zegt Caleb. 'Nee, dat was hij zelf. En jij ook, jij was ook een reden want je hebt haar ontvoerd en daardoor is mijn broer nu dood.' Zegt Liam. 'Je bent zwak geworden, Liam. Je ouders zullen teleurgesteld zijn en je broer al helemaal.' Zegt Caleb.

'Eruit, uit mijn roedel. Je bent bij deze verbannen. Nog 1 keer over mijn grens en je bent dood.' Zegt Liam boos en er komen 2 wachter die Caleb mee nemen. Liam kalmeert en komt naar me toe. 'Ben je gewond?' zegt Liam en kijkt of ik ergens bloed heb.

'Nee.' Zeg ik. 'Emily, luister niet naar hem. Je bent niet de schuld van zijn dood. Geloof me, hé ik hou van je en dat telt. Caleb is nu weg en zal je nooit meer iets doen. Ik laat je niet meer alleen.' Zegt Liam. Ik voel gewoon dat hij zich schuldig voelt. 'Liam, ik ben oké.' Zeg ik en lach een beetje.

'Hoe kwam hij binnen?' Vraagt Liam. 'Ik dacht dat Mike of Kian aan de deur was om je nog iets te vragen en er stond een jonge man dus ik deed gewoon open.' Zeg ik. Ik had niet zomaar open moeten doen. 'Beloof me dat je niet zomaar de deur open doet. Alleen als je weet dat er goede mensen komen.' Zegt Liam lief.

'Ja dat beloof ik.' Zeg ik en we knuffelen. Ik heb het echt getroffen met Liam.

___________

Weer een deel, lekker lang. Ook kom ik steeds dichter bij de 100k lezers met dit boek. Ik moet nog maar 1.3k dus ik hoop dat ik de 100k bereik. Dat was echt mijn droom toen ik begon en nu heb ik het bijna. Echt super bedankt. De nieuwe update komt zo snel mogelijk. Rond de 5 a 6 dagen. Mijn schema is 5 maar het kan iets meer zijn. Ik hoop tot snel

Publiceerd: 02-03-18

1279 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu