3. H18 De date

1K 68 4
                                    

Pov Loena

Ik ben me aan het omkleden voor de date met Aiden. Hij zei geen korte rokjes ofzo en dat kan ik begrijpen. Hij bedoelt het gewoon zo lief en goed. Ik heb zo'n van kort en van achter lange rok aan met een wit kanten shirt en ik trek mijn witte allstars aan maar pak dan toch mijn hakken.

 Ik heb zo'n van kort en van achter lange rok aan met een wit kanten shirt en ik trek mijn witte allstars aan maar pak dan toch mijn hakken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik doe mijn haar gewoon los en doe mascara op. Ik kijk blij en tevreden in de spiegel en loop naar beneden. 'Hey Aiden is in zijn kantoor.' Zegt Christian en loopt weer verder. Ik knik en loop naar het kantoor van Aiden. Ik klop aan.

'Loena, ik kom er aan, ik weet dat jij het bent.' Zegt Aiden en na een paar seconden gaat de deur open en staat Aiden met zwarte jeans en een wit overhemd in de deuropening. 'Je ziet er mooi uit.' Zegt hij en drukt een kusje op mijn lippen. 'Jij ook.' Zeg ik en pak zijn hand.

We stappen in de auto en Aiden rijd naar een restaurant. 'Loena, in deze stad weten ze niks van weerwolven en dan zijn er ook geen wolven. Zo dat is voor mij en jou een voordeel. Vanwege je Heat.' Zegt Aiden en stapt uit en doet de deur voor me open.

Ik stap uit en loop met Aiden hand in hand naar binnen. Als ik Aiden aan raak heb ik geen of minder last van de pijn. Dus conclusie Aiden niet meer los laten voorlopig.

De ober brengt ons naar onze tafel en geeft ons de kaart. 'Wat wil je drinken?' Zegt Aiden. 'Ice Tea, jij?' Zeg ik. 'Weet niet. Geen alcohol want ik moet rijden dus cola denk ik.' Zegt Aiden. 'Aiden, ik rij wel terug. Neem jij maar gewoon wat je wil.' Zeg ik.

Ik heb mijn rijbewijs dus kan ik gewoon terug rijden. 'Best maar sloop mijn auto niet.' Zegt Aiden aangezien hij weet dat ik blijf zeuren tot hij ja zegt. 'Dan doe ik een biertje.' Zegt Aiden.

'Wat willen jullie drinken?' Zegt de ober. 'Voor mij een Ice Tea en voor mijn vriend een glas bier.' Zeg ik. De ober schrijft het op en loop weg. Als het drinken er is bestellen we ons eten.

Ik eet vis met wortels en gebakken aardappels en Aiden eet vlees met patat en groente. 'Loena, gaat het al wat beter met je pijn?' Zegt Aiden en legt zijn hand op die van mij. We zitten op zo'n bank met tafel en aan de andere kant stoelen.

We zitten naast elkaar en ik heb mijn been tegen die van Aiden. 'Wel als jij er bent.' Zeg ik. 'Dan moet ik maar de hele tijd bij je blijven.' Zegt Aiden. We praten en eten ons eten op.

'Ik vond het lekker.' Zeg ik. 'Ik ook en jij bent ook heel lekker.' Zegt Aiden en stoot me aan. Ik lach en bloos. 'Kom we gaan, het is al laat.' Zegt Aiden en staat op en betaalt.

We lopen naar de auto en ik rij richting ons huis met de instructies van Aiden. Ik zet de radio aan en hoor een leuk nummer. Ik hoor Let it go. Aiden zucht en ik begin mee te zingen (krijsen, ik kan echt niet zingen).

Thuis aangekomen lopen we naar binnen. We zien Evan, Quinty, Christian en Olive (de mate van Christian), ze zijn film aan het kijken. Een horror film.

'Hey' Zeg ik en Quinty en Olive schrikken en zitten bij hun mate op schoot. 'Sorry, ik wilde jullie niet laten schrikken.' Zeg ik. 'Van mij mag je dit vaker doen hoor.' Zegt Evan met een grijns. Ik schut mijn hoofd. Aiden en ik gaan ook zitten en kijken de film mee af.

Na de film praten we nog wat. 'O ja, ik heb mogen rijden van Aiden.' Zeg ik en grijns. Oké dat moest ik gewoon zeggen. 'Wat! Gast je word echt een mietje.' Zegt Evan stomverbaasd.

'Zeg dat nog een keer en je bent een omega.' Zegt Aiden. 'Maar waarom' Zegt Christian. 'Omdat zij niet ging drinken en ik eigenlijk ook niet maar zij ging wel rijden zodat ik een biertje kon nemen, dus geen mietje nee dat was gewoon normaal. Kleuters' Zegt Aiden.

'Hé' zeggen Evan en Christian. 'Maar goed laten we gaan slapen.' Zegt Even. Iedereen stemt in en gaat naar boven. Ik loop de badkamer in en trek een te groot shirt van Aiden aan.

Ik loop de kamer in en zie Aiden uit het raam kijken. Ik loop naar hem toe en knuffel hem van achter.

'Loena, hoe lang wil je nog met je Heat lopen? Ik loop namelijk de hele dag mijn wolf in toom te houden en jij bent er de hele tijd. Ik heb er moeite mee en ik denk dat dat belangrijk is om te zeggen tegen je.

Ik ben graag bij je maar ik wil niks doen wat je niet wil en dat is soms moeilijk, omdat mijn wolf echt heel sterk is.' Zegt Aiden en doet de gordijnen dicht. Hij draait zich om.

Ik kijk hem aan en hij mij. 'Aiden, ik vertrouw je en geloof dat als we het proces voltooien je ook bij me blijft. Ik wil niet langer in de Heat zijn en ik wil verder maar probeer voor jou en mij. Ik wil dat je wolf zich rustig houd.' Zeg ik en druk mijn lippen op die van hem.

Hij gaat er in mee en we lopen al zoenend maar het bed. Ik ga liggen en Aiden komt half op naast me liggen. We zoenen verder. We gaan steeds verder en we voltooien het mate-ings proces.

--------------------------

Weer een deel. Ik hoop dat jullie er blij mee zijn. Ook hoop ik snel weer te kunnen schrijven en publiceren hier na.

961 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu