Nieuw boek

1K 44 10
                                    

Sorry dit is geen hoofdstuk. Ik heb me best gedaan maar ik heb te weinig tijd om een hoofdstuk te schrijven. Ik ga morgen weer naar huis en probeer in de auto een hoofdstuk te schrijven. Ik heb een nieuw weerwolf boek en ik zal het leuk vinden als je een kijkje neemt. Het heet My Secret en staat online. De proloog en het eerste hoofdstuk. Laat mr weten in de comment wat je er van vindt😘 zal ik wel leuk vinden.

Dit is de cover⏬

Dit is de cover⏬

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Samenvatting:

Hoi ik ben Aurora. Ik ben 16 jaar en een weerwolf. Mijn moeder is dood gegaan toen ik 7 jaar was. Mijn vader heeft al 6 vrouwen gehad en is nu trouwen met Rosalie. Rosalie is laten we zeggen een prima vrouw als je haar ziet en niet hebt ontmoet maar wel een bitch.

Maar goed. Mijn vader is de Alpha. Dus Rosalie wordt de Luna. Ik heb nog geen mate maar ben ook niet echt op zoek. Mijn vader gaat een groot feest geven voor mijn 17de, omdat Rosalie zich ook wilde voorstellen aan de andere roedels dus komen de roedels dicht bij de onze ook.

Ik ben enigs kind. Ik heb een geheim maar dat vertel ik niet. Niemand weet dat en dat moet ook zo blijven. Maar dat is wel genoeg geklets. Het begon allemaal met het feest.

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu