3. H12 Het feest van Aiden

1K 62 34
                                    

Pov Loenita

Ik ben nu bezig met schoenen kiezen. Aiden is laten we zeggen niet heel blij. Hij heeft geen zin in dit feest. Ik pak de goede schoenen en loop naar het kantoor van Aiden. De familie is in het andere huis hier naast. Daar verblijven gasten. Dus hun ook. Ik klop aan. 'Ik heb al gezegd laat me met rust.' Hoor ik Aiden roepen. Ik open zacht de deur.

'Ik ben het.' Zeg ik en loop binnen. Ik ben vanochtend wezen shoppen voor Aiden. 'Loena, hoi' Zegt hij en wenkt me. Ik loop naar zijn bureau. 'Aiden, het feest begint over een uur. Moet je je niet klaar maken?' Zeg ik. Hij kijkt me aan van "nee, want ik ga niet" blik. 'Ga voor mij' Zeg ik en kijk hem aan met een pruillip. 'Loena, doe dat niet.' Zegt hij. ' Please, Aiden.' Zeg ik.

'Best, kom.' Zegt hij en staat op. Hij pakt mijn hand en ik sta op. Hij legt zijn handen op mijn heupen en ik kijk in zijn ogen. Hij komt dichterbij. Ik druk mijn lippen zacht op die van hem. Hij grijnst en gaat er zeker in mee. Na een tijdje laten we elkaar los en we lopen naar boven. Aiden pakt een zwarte smoking en gaat douchen.

Ik heb net al gedoucht. Ik ga voor de spiegel zitten en doe mijn kleren uit tot op mijn ondergoed en trek een badjas aan.  Ik doe mijn haar en make up. Aiden komt binnen terwijl hij zijn overhemd dicht knoopt. 'Waarom zit je in je badjas, niet dat ik het heel erg vindt hoor.' Zegt Aiden en kijkt me aan.

'Omdat ik bijna klaar ben met mijn make up enzo mijn jurk aan kan en dan hoef ik geen shirt en zo meer over mijn hoofd wat mijn make up of haar kan verpesten.' Zeg ik op zo'n duh toon. 'Kunnen we ook hier blijven. Samen' Zegt Aiden en kijkt me verleidelijk aan. Mijn hoofd slaat op hol, hoe verleidelijk het ook klinkt. Kan het gewoon niet. 'Aiden we gaan gewoon.' Zeg ik.

'Kom op Loena, jij weet net als ik dat je veel veel liever hier blijft met mij. Beetje film kijken enzo.' Zegt Aiden en drukt een kusje op mijn wang. Hij drukt over mijn hele gezicht kusjes. Zijn hand ligt op 1 heup en de ander op mijn arm. Zijn vinger maakt rondjes op mijn huid.

'Aiden, stop. Ik moet me aan kleden en jij kan alvast naar beneden.' Zeg ik en zet een stap naar achteren. 'Best, dan niet.' Zegt hij en loopt nors de deur uit. Kleuter. Ik kleed me om en kijk tevreden naar het eind resultaat⏬

Ik loop naar beneden en zie Aiden, Evan en Christian klaar staan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar beneden en zie Aiden, Evan en Christian klaar staan. 'Hey' Zeg ik. Ze vallen stil en bekijken me. 'Ze is van mij.' Zegt Aiden als hij ziet dat zijn vrienden kijken. Ik grinnik. 'Maar Aiden, misschien wil ik wel liever met Evan.' Zeg ik voor de grap. 'Nee jij gaat niet met Evan. Je bent mijn mate.' Zegt hij en legt zijn arm om mijn schouder. 'Weet ik weet ik, ik wil ook niet met Evan.' Zeg ik.

'Alsof ik met Loena wil.' Zegt Evan. 'Nou toen we nog niet wisten dat ze de mate was van Aiden wel.' Zegt Christian. 'Ha ha ha. Leuk jullie.' Zegt Evan en loopt naar de auto. We lachen en gaan ook op weg. We lopen met ze 4en naar binnen. 'Loena, je ziet er schitterend uit.' Zegt Aiden in mijn oor.

'Jij ook.' Zeg ik. Iedereen feliciteert Aiden en we gaan dineren. Ik geef Aiden zijn cadeau. Ik heb een horloge voor hem gekocht. 'Loena, hij is heel mooi. Bedankt.' Zegt Aiden en drukt een kus op mijn wang.

Na het diner gaan we dansen. Aiden wil na een tijdje niet meer dansen. Ik zucht en ga naast hem zitten. Ik zie dat Evan met een meisje praat. Ik sta op en loop er heen. 'Evan, ga je me niet voorstellen.' Zeg ik plagend. 'O tuurlijk. Loenita dit is Quinty mijn mate.' Zegt hij trots en slaat zijn arm om haar heen.

'Gefeliciteerd Evan' Zeg ik en glimlach naar haar. 'Mag ik vragen wat jij van Evan bent?' Zegt ze een beetje jaloers. 'Ja ik ben de mate van zijn beste vriend. We zijn vrienden.' Zeg ik. 'Oké.' Zegt ze. Aiden komt aan lopen en slaat zijn arm om me heen. 'Alpha.' Zegt de mate van Evan Quinty. 'Evan, wie is zij.' Zegt Aiden. 'Zijn mate.' Zeg ik.

'Gefeliciteerd gast.' Zegt Aiden en geeft Evan een mannen knuffel. Soort van bro-hug. Aiden praat met zijn oma en opa en ik zit hier met een glas wijn een beetje voor me uit aan het staren naar de menigte. Er zijn een stuk of 40 mensen. Niet veel maar toch best wel een hele drukte. Als het 23.00 is komt Aiden naar me toe.

'Kom iedereen gaat naar huis. Wij gaan ook. Quinty gaat ook mee.' Zegt hij en ik sta op. We rijden naar huis en thuis aan gekomen, gaan we slapen. Ik loop naar boven en Aiden volgt me. Ik wil de rits van mijn jurk openen maar hij zit vast. Ik zucht. 'Aiden?' Zeg ik vanuit de badkamer. 'Ja' Zegt hij en doet de deur open.

'Lukt het?' Zegt hij en kijkt naar mij die probeert de rits te openen. 'Nee, wil je helpen.' Zeg ik. Ik hou mijn haar omhoog. Aiden komt achter me staan en doet de rits los. 'Je hebt een tatoo?' Zegt hij verbaast.

Die heb ik laten zetten toen ik een rebelse bui had. Hij zit achter op mijn nek⏬ niet heel groot gewoon mooi en klein.

'Ja, wat is er mee dan?' Zeg ik

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Ja, wat is er mee dan?' Zeg ik. 'Hij is mooi en sexy. Had het gewoon niet bij jou verwacht.' Zegt Aiden en raakt mijn tatoo aan. Ik ril van de tintelingen die ik krijg. Hij merkt het en drukt kusjes in mijn nek. Bij 1 plek krijg ik kippenvel. 'Mag ik?' Zegt hij.

'Ja' Zeg ik en hij markt me. In het begin doet het pijn maar daar na is het gewoon prettig. Ik draai me om en ik kus hem en hij mij. Na de kus trek ik mijn pyjama aan en we gaan slapen. Zonder het proces te voltooien.

--------

Weer een deel. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden. In de volgende delen wil ik misschien wat meer actie er in te laten komen...is dat een goed idee?? Laat het me even weten.

1093 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu